-
Αποδεικνύεται οτι αυτή ομάδα δε χωρά σε καλούπια, δε μπορεί να παίξει οργανωμένο μπάσκετ στιλ Σλοβενίας.
Της χρειάζεται-επιδιώκει την πίεση στα τελευταία λεπτά γιατί μόνο έτσι μπορεί να πάιξει ελεύθερα το μπάσκετ που της ταιριάζει.
Αντισυμβατικό-ΓΡΗΓΟΡΟ-μεγαλοφυές μπάσκετ. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Αντισυμβατικό-ΓΡΗΓΟΡΟ-μεγαλοφυές μπάσκετ.Αντί για το μπάσκετ βάλε 'άμυνα' και συμφωνώ 1000%. Οι επιθέσεις μας είναι για το Πανηγύρι της Αγίας Τριάδας του Πόντου.
-
θα έχουμε πάλι σήμερα ταχυκαρδίες?
-
Αν δε μας παρουν φαλαγγι απο την αρχη (που ειναι και το πιθανοτερο )
-
Εσύ τι λες; Εκτός αν χάσουμε από την πρώτη περίοδο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εσύ τι λες; Εκτός αν χάσουμε από την πρώτη περίοδο.Η Εθνίκη παίζει καλά στο β ημίχρονο το λέει και ο σμουτς Σκουντής
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η Εθνίκη παίζει καλά στο β ημίχρονο το λέει και ο σμουτς Σκουντής
Έτσι και κερδίσουμε σήμερα, ο Διαμαντίδης το γλωσσόφιλο δεν το γλιτώνει
-
μη δουμε και τπτ αλλο...
-
Τσόντα το ματς...
-
Yπάρχει πουθενά το βίντεο με το φιλάκι; Το χασα χθες.
-
Όχι ρε γμτ, ένας χριστιανός που να το έχει γράψει δεν υπάρχει; (και τώρα ο άδης θα χωθεί και θα με ρωτήσει αν μου κάνει μουσουλμάνος).
-
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ τον πάω τον Σκουντ. Όπως και να το κάνουμε, είναι πολύ προχώ ο άνθρωπος
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι ρε γμτ, ένας χριστιανός που να το έχει γράψει δεν υπάρχει;Μουσουλμάνος σου κάνει;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ τον πάω τον Σκουντ. Όπως και να το κάνουμε, είναι πολύ προχώ ο άνθρωποςΚαι άνετος με την σεξουαλικότητα του πάνω από όλα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι ρε γμτ, ένας χριστιανός που να το έχει γράψει δεν υπάρχει; (και τώρα ο άδης θα χωθεί και θα με ρωτήσει αν μου κάνει μουσουλμάνος).ρε κωνσταντινο αγαπη μου σου κανει μουσουλμανος?
-
Θα θελα να δω τον tazz στην θέση του Παπαλουκά. Τι θα έλεγε μετά;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα θελα να δω τον tazz στην θέση του Παπαλουκά. Τι θα έλεγε μετά;Μην τα λες απότομα αυτά ντίνε, μόλις έφαγα και θα έχουμε παρατράγουδα
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Θα θελα να δω τον tazz στην θέση του Παπαλουκά. Τι θα έλεγε μετά;
Μην τα λες απότομα αυτά ντίνε, μόλις έφαγα και θα έχουμε παρατράγουδα
Υπονοείτε ότι ο Σκουντής είναι αντισεξουαλικός?
-
Πάντως, πέρα από το Ζήση και το τρίποντο (που καλώς ή κακώς ήταν ένα σουτ και μόνο), θα ήθελα να σταθώ στην απίστευτη άμυνα του Βασιλόπουλου, χωρίς την οποία όσα μαγικά κι αν έκανε ο Τεό, δε θα καταφέρναμε τίποτα χτες...
Πέρα βέβαια από τις αθλητικές του ικανότητες σίγουρα έπαιξε το ρόλο του και ότι ήρθε εντελώς ξεκούραστος να πέσει πάνω σε καταπονημένους αντιπάλους(το ίδιο που έκανε ο Ζοτς με τον Μπατιστ στον τελικό). Ε, ο Παναγιώτης τους ΚΑΤΑΠΙΕ, και έδωσε το έναυσμα της αντεπίθεσης.
Επίσης, και ο μέτριος Μήτσος κυνήγησε τρομερά στην άμυνα και αλλοίωσε πάσες που κατέληξαν σε κλεψίματα, και βέβαια έβγαλε την τρομερή ασιστ στον Παπαλουκά.
-
Θα συμφωνησω σε ολα...Refuse to lose,simple as that...
Μια μονο διορθωση να κανω.Νομιζω οτι απο αποψη παραδοσης οι Ισπανοι πριν τον περυσινο τελικο δεν ειχαν κατι να επιδειξουν...ισα ισα σε 2 προημιτελικους 95 και 97 τους ειχαμε στειλει εκτος τετραδος (και τις δυο φορες η διοργανωση διεξαγετο στην Αθηνα παντως)
EUROBASKET Ισπανία 2007!