-
Και τωρα με την Ισπανια.......
Ασ ελπισουμε να τους κερδισουμε....... -
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ΜΌΝΟ ΕΣΕΊΣ!!!!
-
Τελικός Ελλάδα - Λιθουανία.
Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι την Κυριακή δε θα βλέπω εκπομπές σχετικές με τις εκλογές αλλά μπάσκετ. Γι αυτό και μόνο τη λατρεύω αυτή την ομάδα.
-
RESPECT!!!!
-
Άμα έχεις τα @@ να γυρίσεις ένα παιχνίδι που έπαιζες τόσο οικτρά και έφτασες στο -15...
-
Καλα την Ισπανια δεν τη βλεπει κανεις μπροστα του?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τελικός Ελλάδα - Λιθουανία.Ελλάδα - Ρωσσία Όπως το 1987
-
Mπράβο στην Εθνική για το γύρισμα του παιχνιδιού, το ματς ήταν πολύ πολύ ενδιαφέρον, αλλά η ποιότητα του μπάσκετ που παίζουμε με κάνει να θέλω να κλείσω την τηλεόραση...
Ευτυχώς που και οι Κροάτες και οι Σλοβένοι είναι ασύνδετοι και δεν αντέχουν στην πίεση...
-
Eλπιαω να καταλαβαν σημερα μερικα Σκουντοειδη και λοιπα βαζελοειδη ποιος ειναι ο καλυτερος αμυντικος στον κοσμο. Προσεξτε πως ισοπεδωσε ο Βασιλοπουλος τον Λακοβιτς στο ενας εναντιον ενος,αλλα και στο εκαστοτε 5αρι ή 4αρι της Σλοβενιας. Οταν ο Λακοβιτς περναγε σαν σταματημενο τον Διαμαντιδη και τον mistake machine goofy bill ,ο Βασιλοπουλος με εκρηκτικα πλαγια βηματα και με ανοιχτα τα χερια τον βραχυκυκλωνε
ΠΑΛΙ Ο RED_ARMYS ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ?
-
λιγο η βοηθεια του θεου, λιγο η αθλιοτητα της σλοβενιας...
τεσπα, ωραια νικη...
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Καλα την Ισπανια δεν τη βλεπει κανεις μπροστα του?Θα σε βγάλει στο δρόμο τη Κυριακή αυτή η ομάδα.
(Δύο νίκες έχει με εμάς στα τελευταία δυο παιχνίδια η Ισπανία, δε μπορεί κάπου θα της βρούμε το κουμπί)
-
Έλεος redarmy, έλεος!
-
Θα σε βγάλει στο δρόμο τη Κυριακή αυτή η ομάδα.
- Seat Leon
(για την ομαδα του Παπαθεμελη δε λες?)
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Eλπιαω να καταλαβαν σημερα μερικα Σκουντοειδη και λοιπα βαζελοειδη ποιος ειναι ο καλυτερος αμυντικος στον κοσμο. Προσεξτε πως ισοπεδωσε ο Βασιλοπουλος τον Λακοβιτς στο ενας εναντιον ενος,αλλα και στο εκαστοτε 5αρι ή 4αρι της Σλοβενιας. Οταν ο Λακοβιτς περναγε σαν σταματημενο τον Διαμαντιδη και τον mistake machine goofy bill ,ο Βασιλοπουλος με εκρηκτικα πλαγια βηματα και με ανοιχτα τα χερια τον βραχυκυκλωνεΠΑΛΙ Ο RED_ARMYS ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ?
Βγάλτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες (τις παρωπίδες).
-
Καλα την Ισπανια δεν τη βλεπει κανεις μπροστα του?Τι είναι αυτό....;;;
**ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΑ, ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ;;;;;;;;;; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ;;;;;;;; **
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καλα την Ισπανια δεν τη βλεπει κανεις μπροστα του?
(Δύο νίκες έχει με εμάς στα τελευταία δυο παιχνίδια η Ισπανία, δε μπορεί κάπου θα της βρούμε το κουμπί)
Άμα δε σοβαρευτούμε, ούτε το κουμπί σε ασανσέρ δεν είμαστε άξιοι να βρούμε.
-
- Seat Leon
(για την ομαδα του Παπαθεμελη δε λες?)
Μέσα είσαι
-
Oχι εσεις βγαλτε τις παρωπιδες. Εγω ακομα και στα παιχνιδια της εθνικης παραμενω ψυχραιμος και στο παιχνιδι με την Ισπανια θα φαμε μια 20αρα στην κεφαλα μας. Οσες φορες και να παιξουμε με τους Ισπανους θα χασουμε και μαλιστα με μεγαλη διαφορα. Ειναι 2 και 3 σκαλες ανωτεροι
ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΤΟΥΣ Κ@ΛΑΡΑΚΙ
-
Ρε δεν χρειάζεται κόπος...
Παίζουμε basket 2-5 λεπτά στο τέλος και νικάμε... δεν χρειάζεται παραπάνω
EUROBASKET Ισπανία 2007!