-
Τσιγάρο θα μπορούμε να καπνίζουμε;
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Τσιγάρο θα μπορούμε να καπνίζουμε;Ναι ρε παιδια.
Ημαρτον. -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Να έχεις υπόψη σου ότι μπορεί να μείνεις εκεί και να μην πας πουθενά...
Είμαι επαρχία και νομίζω είναι δύσκολο να λείπουν όλοι οι τακτικοί...
-
Ο χρήστης AMG έγραψε:
Να έχεις υπόψη σου ότι μπορεί να μείνεις εκεί και να μην πας πουθενά...
Είμαι επαρχία και νομίζω είναι δύσκολο να λείπουν όλοι οι τακτικοί...
Εσύ ξέρεις καλύτερα ...Στο εύχομαι λοιπόν
-
Πάντως με αγχώνει λίγο
-
Ελα μωρε μια χαρα θα περασεις.Φροντισε μονο να ριξεις εναν γερο υπνο απο την προηγουμενη για να σαι φρεσκος-φρεσκος και λαχταριστος.
Απο κει και περα,λιγο πλακιτσα,λιγο λουφα,θα δεις και παλιους συμμαθητες που ψηφιζετε στο ιδιο τμημα,αμα εισαι και λιιγο τυχερος θα χετε και κανα καλο μωρο μεσα στην επιτροπη-μια χαρα
και μην αγχεσαι-την τελικη ευθυνη την εχει ο ΔΑ
-
εδιτ
-
Ερωτηση. Εστω οτι ερχεται χαρτι για εφορευτικη, και εγω λειπω στο εξωτερικο. Ακομα χειροτερα, εργαζομαι στο εξωτερικο. Then what?
-
Για να σαι 100% τυπικος μπορεις να πας στο προξενειο/πρεσβεια και να ρωτησεις.Μπορεις ακομα και να ψηφισεις σε ορισμενες περιπτωσεις.Αλλιως θα παρεις βεβαιωση για να εξαιρεθεις.
-
Μολις τωρα εμαθα οτι ειμαι στην επιτροπή,και αυτο όχι με καποιο χαρτι αλλα ειδοποιήσανε το θείο μου,να με ειδοποιήσει εκεινος.
-
Απλά να μην πας.
Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ απόδειξη οτι ειδοποιήθηκες, δεν έλαβες ΚΑΝΕΝΑ χαρτί και φυσικά ΔΕΝ υπέγραψες οτι είσαι ενήμερος.
Καλυμένος είσαι. Ας πρόσεχαν να μην έκαναν προχειροδουλειές.
Άκου 'του είπαν να της πει να του θυμίσει να μου πει'.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μολις τωρα εμαθα οτι ειμαι στην επιτροπή,και αυτο όχι με καποιο χαρτι αλλα ειδοποιήσανε το θείο μου,να με ειδοποιήσει εκεινος.ανετα δεν πας..
αμα δεν σε εχουν ειδοποιησει επισημα
-
Το κακο ειναι πώς αν ανεβω (απο αυριο το προγραμματιζα) στο χωριο,όλο και καποιος θα με 'τσακωσει'.Και το μεγαλύτερο κακο ειναι οτι ΘΕΛΩ να ανεβω απο αυριο στο χωριο,για να εχω χρονο να κανω μερικές βόλτες στα βουνα τριγυρω
-
όλο και καποιος θα με 'τσακωσει'
Γιατι ρε? Στο χωριο του Αρτεμη Ματσα ψηφιζεις?
Σοβαρα τωρα,μην πας.Ποινικες κυρωσεις δε θα χεις.
Τωρα παλι αν θες να ψηφισεις και να χεις το κεφαλι σου ησυχο,πανε κατα τις 6.30 να ψηφισεις.Το πιθανοτερο ειναι να σε 'τσιμπησουν' και να διωξει καποιο αλλο μελος αντικαθιστωντας το με σενα.Θα καθησεις στη διαλογη,αλλα τουλ θα γλιτωσεις καμμια 12ρια ωρες,και το μοιρασμα 26 x 450(τοσους ειχαμε εμεις περυσι) ψηφοδελτιων.
Θα πεις βεβαια,δεν ηξερα τπτ δεν μου ρθε χαρτι,τα κλασσικα
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μολις τωρα εμαθα οτι ειμαι στην επιτροπή,και αυτο όχι με καποιο χαρτι αλλα ειδοποιήσανε το θείο μου,να με ειδοποιήσει εκεινος.Μόνο οι προσωπικές ενημερώσεις ισχύουν.
Φίλη μου την κάλεσαν μέσω 3ου και φυσικά δε θα πάει, όπως και την ενημέρωσε ότι έχει κάθε δικαίωμα να κάνει η δικαστίνα μητέρα του φίλου της. -
Αν δεν σας έρθει χαρτί στα χέρια σας μην πάτε. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.
-
Εμένα μου ήρθε την τύχη μου (εδώ και 1 1/2 βδομάδα)...
Ποιος ξυπνάει 6 ώρα να πάει εκεί...κάτι σε πιο after δεν έχει...
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Εμένα μου ήρθε την τύχη μου (εδώ και 1 1/2 βδομάδα)...Ποιος ξυπνάει 6 ώρα να πάει εκεί...κάτι σε πιο after δεν έχει...
θα κάνεις και κονέ εκεί τυχερούλη...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μολις τωρα εμαθα οτι ειμαι στην επιτροπή,και αυτο όχι με καποιο χαρτι αλλα ειδοποιήσανε το θείο μου,να με ειδοποιήσει εκεινος.Εγω λεω να πας.
Αμα δεν παει κανενας απο τους 'προσκεκλημενους' θα αγκαρεψουν εμας τους απροσκλητους με το ζορι.
-
Λοιπόν... Σε μια φίλη μου της ήρθε χαρτί για να πάει εφορευτική επιτροπή σαν αναπληρωματική.
Η λεπτομέρεια όμως είναι οτι δεν της ήρθε στο χέρι, αλλά θυροκολλήθηκε.
Δεν είναι απόλυτα καλυμένη καθώς δεν μπορεί κανείς να αποδείξει οτι το χαρτί το έχει δει?
Κάποιος δικηγόρος?
Εφορευτική επιτροπή στις εκλογές