-
Γι'αυτό και κράτησα μια πισινή....
-
Έχω μπει και μέσα! Είναι με ελληνικές πινακίδες και έδωσε ανταλλαγή την προηγούμενη GT2. Στο topic της GT2 έγραψα τη μέρα που την έφερε, 20/7.
Μόλις την έφερε την πήγε στο parking και μετά ήρθε στο ιατρείο μου για επίσκεψη! Όταν μου είπε τι είχε κάνει δεν μπορούσα να δουλέψω άλλο
Όταν μπήκα μέσα έφευγε για ταξίδι οπότε απλώς περιεργάστηκα το εσωτερικό και φυσικά άκουσα τον κινητήρα. (Συν)οδήγηση προσεχώς -
Η Βασίλω δήλωσε ότι αυτό εδώ είναι πιο γρήγορο από την Enzo σε πίστα...
Δηλαδή μετά από αυτό τι; Συνεργασία με NASA;
-
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Γίνεται αν είσαι από εκείνους που κάνουν production slot allocation αρκετό καιρό πριν ώστε ν'αποκτήσεις ένα από τα κοσμήματα της πρώτης σειράς παραγωγής. Από την στιγμή που ανοίξει όμως το επίσημο order book τότε αρχίζει και δημιουργείται ένα BTO queue που τείνει να (υπερ)καλύπτει την εκάστοτε προβλεπόμενη ετήσια παραγωγή του κάθε μοντέλου και κατά συνέπεια να υπάρχει λίστα αναμονής...As simple as that Θέμη!
Αν είναι τέτοιος μπελάς να αγοράσω Ferrari, άσε...θα πάρω Kia Cee'd που αρέσει και στον pasxo!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Γίνεται αν είσαι από εκείνους που κάνουν production slot allocation αρκετό καιρό πριν ώστε ν'αποκτήσεις ένα από τα κοσμήματα της πρώτης σειράς παραγωγής. Από την στιγμή που ανοίξει όμως το επίσημο order book τότε αρχίζει και δημιουργείται ένα BTO queue που τείνει να (υπερ)καλύπτει την εκάστοτε προβλεπόμενη ετήσια παραγωγή του κάθε μοντέλου και κατά συνέπεια να υπάρχει λίστα αναμονής...
As simple as that Θέμη!
Αν είναι τέτοιος μπελάς να αγοράσω Ferrari, άσε...θα πάρω Kia Cee'd που αρέσει και στον pasxo!
To 'As simple as that' ειναι κορυφαιο.. Μου θυμιζει τον προεδρο του Πανηλειακου.. 'αυτο τιποτα αλλο'..
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Youtube VideoΘΕΟΣ!!!!!
-
I could not bye one… I had to make one… Απλά θεός!
Λίγοι άνθρωποι μπορούν να το πουν αυτό!
-
Πράγματι.
Προσωπικά βέβαια, θα προτιμούσα τα οικονομικά μου να είναι τέτοια ώστε να μπορώ να πω 'I couldn't make one, so I bought one'
BTW, το βίντεο έχει ξαναμπεί.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πράγματι.Προσωπικά βέβαια, θα προτιμούσα τα οικονομικά μου να είναι τέτοια ώστε να μπορώ να πω 'I couldn't make one, so I bought one'
Exω και Ferrari Enzo..
Tελικα ουτε η Lambo μπορει να την νικησει..
-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
Πράγματι.
Προσωπικά βέβαια, θα προτιμούσα τα οικονομικά μου να είναι τέτοια ώστε να μπορώ να πω 'I couldn't make one, so I bought one'
**
Exω και Ferrari Enzo..
**
Tελικα ουτε η Lambo μπορει να την νικησει..Αχ, τι τέλεια, και εγώ... Να βρεθούμε να τις βάλουμε να ζευγαρώσουν;
-
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Γίνεται αν είσαι από εκείνους που κάνουν production slot allocation αρκετό καιρό πριν ώστε ν'αποκτήσεις ένα από τα κοσμήματα της πρώτης σειράς παραγωγής. Από την στιγμή που ανοίξει όμως το επίσημο order book τότε αρχίζει και δημιουργείται ένα BTO queue που τείνει να (υπερ)καλύπτει την εκάστοτε προβλεπόμενη ετήσια παραγωγή του κάθε μοντέλου και κατά συνέπεια να υπάρχει λίστα αναμονής...
As simple as that Θέμη!
Πού είδες τον μπελά;;;
Κρατάς πάντα καβάτζα μια 30αρα στο ταμείο της Ferrari και πληρώνεις πάντα το κόστος κάθε Ferrari που αγοράζεις.
Aφήνοντας την 30αρα πάντα μέσα στη Banka di Genesis, μόλις βγει νέο μοντέλο είσαι από τους πρώτους που ενημερώνεσαι...Δύσκολο, έτσι;;;
-
ειναι το μοτερ με τιν μεταλικη φλατζα?
-

-

-
Σε Ferrari πιστεύω, είναι αμαρτία να αλλάξεις ακόμα και το τασάκι!
-
Πραγματικά πολύ άσχημο αποτέλεσμα! Ειδικά η πίσω αεροτομή είναι dizzy:
Ρε HAMANN Ferrari δεν πειράζουμε! Οκ με τις BMW, το να πειράξεις εξωτερικά μια Ferrari είναι ιεροσυλία και αποδεικνύεται και στην πράξη ότι δεν είναι καθόλου απλό.
-
Hamann = Κακογουστιά!
period.
To μόνο που αξίζει από αυτόν τον πλαστικατζή είναι κανα δυο σετ ζάντες που βγάζει....τίποτε άλλο!
-
εεεε θα βγει καμια εκδοση της 599 (GTC πως τις λενε)να αντικαταστησει τις 575 που τρεχουν στους αγωνες? η μηπως εχει βγει κ εχω μεινει πισω?
η αποπανω ειναι ολιγον αποτυχημενη προσπαθεια.. ειδικα η αεροτομη!
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)