-
Σημερα μολις εβαλα τα Continental Premium Contact σε διασταση 185/60/14 , στο punto.
Ευχαριστω βεβαια και τους συμφορουμιτες που με βοηθησαν στην επιλογη μου...
Οι πρωτες εντυπωσεις, σε μια συντομη βολτα που εκανα, ειναι πολυ καλες. Δεν τα ζοριζω ακομα μεχρι να στρωσουν οπως συστηνει ο κατασκευαστης, αλλα απο τα πρωτα χλμ μου δινουν αρκετα καλη αισθηση.
-
Με γειες! Πόσο και πού;
-
Ευχαριστω! 260
-
Εγώ θα έλεγα να το πεις εδώ, δεν νομίζω ότι είναι διαφήμιση. Με ενδιαφέρει και μένα πάντως.
-
Οκ παιδες...
'Παχιδης' ,Ν. Εγνατια 350 (Κ. Καραμανλη) Τηλ 2310307674Αν το παρον ποστ θεωρηθει οτι προσβαλλει τους κανονες του φορουμ να με καλυψετε ομως...
-
Δεν ξέρω αν θεωρείται διαφήμιση. Μπορείς να μου το στείλεις σε πμ και να το διαφημίσω εγώ σε όσους με ρωτήσουν!
Δεν μου φαίνεται για διαφήμιση πάντως!
[edit]'Αργησα μάλλον! Η αμαρτία επάνω μου, κύριοι μοντς!
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Οκ παιδες...
'Παχιδης' ,Ν. Εγνατια 350 (Κ. Καραμανλη) Τηλ 2310307674Αν το παρον ποστ θεωρηθει οτι προσβαλλει τους κανονες του φορουμ να με καλυψετε ομως...
Πού κοντά είναι αυτός; Προς Βούλγαρη;
-
Ναι. Στο ρευμα προς Χαλκιδικη, πριν φτασεις στο τελευταιο φαναρι... Γειτονας ειναι...
-
Θααα τον επισκεφτώ να κάνω μια έρευνα αγοράς.
-
σήμερα πέρασα νέο σετ ελαστικών...
kenda sport cruising 175.
μόνο 16 ευρώ!
-
Στο ποδήλατο παλιοαπατεώνα, ε; Μπες μσν, έχω να σου πω κάτι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στο ποδήλατο παλιοαπατεώνα, ε; Μπες μσν, έχω να σου πω κάτι...ναι!
-
Αλήθεια, έχουμε κανένα site για ελαστικά ποδηλάτων?
-
Τελικα τα παρηγγειλα τα 185/55/15Η.Το απο γερμανια ισχυει γιατι ο λαστιχας μου κανει παραεισαγωγη απο εκει,φυσικα δεν ξερω που θα ειναι φτιαγμενα.Πιστευω και εγω οτι μαλλον δεν θα ειχαν προβλημα αλλα επειδει δεν θελω να ακουω και πολυ γκρινια στο σπιτι προτιμησα να κανω το καλο παιδι Θα ειναι εδω σε 15-20 μερες περιπου οποτε μολις τα βαλω θα σας πω και τις εντυπωσεις μου,ευχαριστω πολυ παντως ολους τους φιλους που μου εδωσαν τη συμβουλη τους
-
Πιστευω οτι δεν επρεπε να εμπιστευτεις τοσο ευκολα τη γνωμη του λαστιχα.Μη νομίζεις πώς επειδη ειναι επαγγελματιες,ξερουν και τι λένε.
Καλοφόρετα πάντως.
-
Ο χρήστης ioannina27 έγραψε:
Τελικα τα παρηγγειλα τα 185/55/15Η.Το απο γερμανια ισχυει γιατι ο λαστιχας μου κανει παραεισαγωγη απο εκει,φυσικα δεν ξερω που θα ειναι φτιαγμενα.Πιστευω και εγω οτι μαλλον δεν θα ειχαν προβλημα αλλα επειδει δεν θελω να ακουω και πολυ γκρινια στο σπιτι προτιμησα να κανω το καλο παιδι Θα ειναι εδω σε 15-20 μερες περιπου οποτε μολις τα βαλω θα σας πω και τις εντυπωσεις μου,ευχαριστω πολυ παντως ολους τους φιλους που μου εδωσαν τη συμβουλη τουςΓενικά οι παραεισαγωγές που κάνουν πολλοί λαστιχάδες είναι πολύ πονεμένη ιστορία και καλό θα ήταν να το αποφύγεις. Επίσης τί εννοείς 'να κανω το καλο παιδι', σε αναγκάζει κανείς να το κάνεις χωρίς την θέλησή σου Εδώ μιλάμε για την καλύτερη δυνατή επιλογή που έχεις να κάνεις
-
παιδια 205/50/16 πια ειναι η καλυτερη επιλογη? Για αρχη εχω στο μυαλο τα bridgestone turanza...
-
Kαι έτσι όπως τα έχεις, βγάλτα... Δεν είναι λάστιχο για ελλάδα αυτό.
-
γιατι, και πιο ειναι στη τελικη??
-
Eγώ το φορούσα στο 307. Το λάστιχο που δεν ζεστάθηκε ποτέ... Μπορώ να πω πως είναι χειρότερο και από energy. Το energy στα ντουζένια του μπορεί να μην είναι για στρίψιμο, αλλά τουλάχιστον στο φρενάρισμα δουλεύει. Με τα turanza ακόμα και σε καλό οδόστρωμα μου έμπαινε το abs. Mέσα στην πόλη δεν το συζητώ, στα φανάρια σπινάρισμα, στο δυνατό φρένο abs για πλάκα.
Σε σχέση με αυτό, τα λάστιχα που φοράω τώρα είναι σαν να έβαλα σλικ.
Στους δρόμους μας (=σαπούνια) δεν δουλεύουν τέτοια λάστιχα. Στην γερμανία π.χ. τα energy, ecocontact, turanza μπορεί να είναι μια χαρά λάστιχα, σε εμάς όχι.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....