-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Το καλοκαίρι σε επιλεγμένα μαγαζιά κ επιλεγμένους μπαρμαν 'Μαργαρίτα' κ 'Μοχιτο'....Πιες από καλό μπάρμαν(γούμαν) Καϊπιρίνια με το σωστο αλκοόλ μέσα (Κατσάτσα και όχι κάνα... Μπακάρντι που είδα να βάζουν κάπου) και θα τα κόψεις αυτά τα... ημίμετρα
OYZO . και** -**
χημικό παρασκεύασμα του κερατά. σαν το τσίπουρο δεν έχει...
Έτσι ξέρω κι εγώ, αλλά το γ@μμνο το τσίπουρο δεν μπορώ να το κατεβάσω με τίποτα
Το καλό Ούζο είναι πολύ ωραίο πράγμα πάντως. Γενικά, ΔΕΝ προτιμώ τα μυτιληνιά ούζα. Χίος, Θράκη, Ικαρία μάλλον ταιριάζουν πιο πολύ στα γούστα μου (λιγότερα αρωματικά). Απαλαρίνα, Πιτσιλαδή, Ρακιντζή κλπ.Ζώντας στην πατρίδα της μπύρας, ε, τί άλλο???......Pils
Βγάζουν οι Ιρλανδοί pils?
-
Νερακι του Θεου.........
-
tanqueray-tonic με μία φλόυδα λεμόνι...
-
Το κρασάκι συνοδεύει έξοχα τσιμπούσια ...οπότε προτιμάται! Ένα πλωμάρι πάλι θα συνοδέψει έξοχα θαλασσινά μεζεδάκια το καλοκαίρι. Η μπύρα πρέπει να είναι ΠΑΓΩΜΕΝΗ για να την απολαύσεις οπότε έχει μία μεταβλητή ποιότητα (θα έπρεπε πάντως να φτιάξουμε και μια ψηφοφορία περί μαρκών μπύρας τι σκατά ανδροκρασούμενο φόρουμ είμαστε?).
Περί κλαμποποτών, μια absolut με πάγο είναι ιδανική άμα εμπιστεύομαι το μέρος. Κακά τα ψέματα δύσκολα θα αντιληφθώ το νοθευμένο και τις βότκες τις νοθεύουν πολύ, οπότε θα παιχτεί μπύρα σε ύποπτα μέρη.
Ψήφος στο κρασί λοιπόν. Ένα καλό αγιωργήτικο νεμέας για μπριζολοκαταστάσεις και ένα καλό λευκό ξηρό για καλό ψάρι είναι άρχοντες στο είδος τους!
-
Λοιπον φανατικος της μπυρας δεν ειμαι αλλαβρηκα ενα λαβρακι.
Τωρα, αν αυτο το λαβρακι υπαρχει και εκτός Κρητης θα σας γελασω.
Ονομαζεται 'Ρεθυμνιακη Μπυρα' Βρισκεται σε συσκευασια μπουκαλιου μισου λιτρου και ειναι απο αυτα που ανοιγουν και ξανακλεινουν με αυτο το μουράτο πωμα.
Βγαινει σε ξανθη και μαυρη και πρεπει να πω οτι εχει τρομερη γευση. Ξεχαστε Amstel κλπ. -
κρασί-kaiser-και cuba libre
-
Στο Βερολίνο πάντως τη μπύρα δε την σέρβιραν παγωμένη, απλά δροσερή.
Νομίζω πως δείχνει περισσότερο τη γεύση της έτσι. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Στο Βερολίνο πάντως τη μπύρα δε την σέρβιραν παγωμένη, απλά δροσερή.
Νομίζω πως δείχνει περισσότερο τη γεύση της έτσι.Καλά μετά που διάβασες το αριστούργημα 'ο Αστερίξ στην Μεγάλη Βρετανία'* δεν έμαθες τίποτα?
*για όσους δεν το έχουν διαβάσει οι γνωστοί ήρωες παραπονιούνται για τη χλιαρή μπύρα και τα λειψα αγριογούρουνα
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Στο Βερολίνο πάντως τη μπύρα δε την σέρβιραν παγωμένη, απλά δροσερή.
Νομίζω πως δείχνει περισσότερο τη γεύση της έτσι.Καλά μετά που διάβασες το αριστούργημα 'ο Αστερίξ στην Μεγάλη Βρετανία'* δεν έμαθες τίποτα?
*για όσους δεν το έχουν διαβάσει οι γνωστοί ήρωες παραπονιούνται για τη χλιαρή μπύρα και τα λειψα αγριογούρουνα
Βραστο αγριογουρουνο με μεντα
-
Μπράβο Βασίλη δεν θυμόμουν ακριβώς το όνομα του! Νόμιζα πως ήταν με πράσο. Πάντως κάτι πρέπει να έχουν με τη μέντα, μία φορά είχα πάρει σοκολάτα με μέντα και ήταν από τις ύπερσπάνιες φορές στη ζωή μου που πέταξα φαγητό χωρίς να έχει χαλάσει...
-
Εκατοντάδες κρασιά, από τα καλύτερα της χώρας, που παράγονται στην Πελοπόννησο το μεγαλύτερο αμπελουργικό διαμέρισμα της Ελλάδας, θα περιμένουν τους οινόφιλους Αθηναίους να τα δοκιμάσουν το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Hilton.
Οι ίδιοι οι οινοπαραγωγοί της Πελοποννήσου, από τις 13:00 έως τις 20:00, θα περιμένουν τους κατοίκους της πρωτεύουσας, για να τους παρουσιάσουν τα δημιουργήματά τους και να ανταλλάξουν απόψεις μαζί τους. Η εκδήλωση οργανώνεται με πρωτοβουλία της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Πελοποννήσου (ΕΝΟΑΠ) και η είσοδος σε αυτήν είναι ελεύθερη. Προσκεκλημένοι είναι όλοι όσοι αγαπούν το ελληνικό κρασί
Το ιδιο βραδυ θα προσφερονται με ειδικο τροπο σε αθηναικα εστιατορια ,σε επιλεγμενους χωρους εστιασης θα φιλοξενειται απο ενα πελοποννησιακο κρασι , σε μια εκπληκτικη προσφορα 50% εκπτωση ,που σημαινει πως για καθε φιαλη θα αντιστοιχει αλλη μια δωρεαν , για επιτοπου καταναλωση η κ για το σπιτι .Ειδικος καταλογος ,που θα διατιθεται στην εκδηλωση θα ενημερωνει τους επισκεπτες για τα εστιατορια κ τα αντιστοιχα κρασια της προσφορας , που θα ξεκινα την ημερα της εκδηλωσης .
πληροφοριες 210-7660560 -
Cardhu με 2 παγους, Τσιπουρο χωρις γλυκανισσο, και για Σφηνακι, μονο tequilla κιτρινη!
-
Southern με πάγο, χειμώνα καλοκαίρι
-
Με ιστορική σειρά:
Βότκα-πορτοκάλι, Βότκα-Red bull, Τεκίλα (κίτρινη σκέτη) και πλέον Ουίσκι (Johny ή Haig πετρέλαιο να ναι κι ότι να ναι με ένα παγάκι αυστηρά).
-
Vodka με φέτα λεμόνι και πάγο.
-
ουίσκι με πάγο......
-
Για σου ρε φιλε Θοδωρα, και εγω οταν πινσ (σπανια) πινω ουισκακι με παγο ή καμια ουρσους
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Για σου ρε φιλε Θοδωρα, και εγω οταν πινσ (σπανια) πινω ουισκακι με παγο ή καμια ουρσουςούρσους...δεν γλυκίζει λίγο ή κάνω λάθος.....δεν το έχω δοκιμάσει.....
-
ursus = ούτε για σφηνάκια.
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Για σου ρε φιλε Θοδωρα, και εγω οταν πινσ (σπανια) πινω ουισκακι με παγο ή καμια ουρσους
ούρσους...δεν γλυκίζει λίγο ή κάνω λάθος.....δεν το έχω δοκιμάσει.....
Κωλοποτό του κερατά
Δεν είναι βαρύ, αλλά για κάποιο λόγο μου έκανε το στομάχι κουβάρι όποτε το έπινα. Καλή βότκα ναι, ursus ποτέ. Αν και γενικά είμαι του ουίσκι. Ένα καλό isley παρακαλώ
Το αγαπημενο μας ποτό