-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Κατά το τέλος του μήνα, μάλλον, μπορεί να τα πούμε από κοντά.
Θα σου φέρω μερικά βιντεάκια από επιδείξεις και αγώνες του γιού μου, να δούμε αντιδράσεις.που θα πας συμπεθερε μονος?
να ερθω για καταμετρηση της προικας? -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
που θα πας συμπεθερε μονος?
να ερθω για καταμετρηση της προικας?Κάτι βαφτίσια έχω... Μην ανησυχείς.
-
Ο χρήστης Dekouk έγραψε:
Xe xe η μεγάλη μου (3ετών) ξεκίνησε παιδικό πριν μια βδομάδα.......ανεξάρτητος χαρακτήρας δεν μας αναζήτησε καθόλου....σε αυτό το διάστημα μας ζήτησε η νηπιαγωγός να μας...μιλήσει
ο λόγος.... δάγκωσε (δις) έν άλλο παιδάκι (ευτυχώς μόνο 'ενα κ ευτυχώς ο γιος του κουμπάρου μας που μένουμε στην ίδια οικοδομή κ φυσικά πλακώνοντε κάθε μέρα....αλλά χώρια δεν μπορούνε )
η δασκάλα με κατανόηση.....πρότεινε να βρούμε καμμιά εξτρα δρααστηριότητα απογευματινή 1-2 φορές τη βδομάδα γιατί έχει αυξημένη ενέργεια....
Έχουμε κοινόχρηστο κήπο 1 στρέμα κ τσακαλοπαρέα 8-10 πιτσιρίκια καθημερινά πρωι απόγευμα αλωνίζουν ελεύθερα αλλά ενέργεια πάντα περισσεύει,,,, υπομονή
από πισω υπάρχει αντρας 10 μηνών με ενδείξει duracell
άντε να δούμε πως θα περάσει ο χειμώνας με το να κυνηγάμε κ αυτόν
τώρα μπουσουλάει.....ΥΓ ένα βηχαλάκι το πήραμε ήδη κ χάσαμε 2 μέρες προληπτικά......
Ευχές για ελάχιστες ή καλύτερα καμια σχολική αρρώστεια...
υγεία κ όλα παλεύονταιΜιας και το δοκίμασα ήδη με την δική μου κόρη πέρυσι, θα σου πρότεινα (αν εχει σχετικά κοντά σας) να την πας κολυμβητήριο και δη ανοιχτό. Πέραν του γεγονότος ότι μαθαίνει κολύμπι, σκληραγωγείται και ο οργανισμός και γλυτώνεις όλα τα κρεβατωματα της σεζόν. Η δική μου τον χειμώνα μέχρι να κάνει μια απόσταση 30 μέτρων από την πισίνα ως τα αποδυτήρια αποκτούσε ένα ωραιο μπλε χειλάκι από το κρύο, αλλά ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ δεν επεσε στο κρεβατι ουτε μία μέρα.
-
Δευτερα δημοτικου και προνηπια για τις δικες μου. Καινουριο σχολειο, το 4ο σε 3 χρονια για τη μεγαλη... Η προσαρμογη δυσκολη. Για να δουμε...
Παιζω με τη μικρη (κανει δικες της ιστοριες και ρολους και θελει παρεα--->κομπαρσους). Ειμαι ο αρκουδος (δε θελω σχολια ) και αυτη ο λαγος. Λεει:
Ας σκαρφαλωσω σε αυτην την καροτια, να παρω μερικα καροτα.
Εγω: Ξερεις, τα καροτα δεν φυτρωνουν σε δεντρα αλλα μεσα στη γη, σαν τις πατατες.
Αυτη: Εισαι ασχετος αρκουδος! -
Προφανώς είσαι άσχετος!! Ακους εκει!!! Να διορθώσεις το παιδί!!!
Αχ! Πόσο μου λείπουν τέτοιες στιγμές!
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Δευτερα δημοτικου και προνηπια για τις δικες μου. Καινουριο σχολειο, το 4ο σε 3 χρονια για τη μεγαλη... Η προσαρμογη δυσκολη. Για να δουμε...Παιζω με τη μικρη (κανει δικες της ιστοριες και ρολους και θελει παρεα--->κομπαρσους). Ειμαι ο αρκουδος (δε θελω σχολια ) και αυτη ο λαγος. Λεει:
Εγω: Ξερεις, τα καροτα δεν φυτρωνουν σε δεντρα αλλα μεσα στη γη, σαν τις πατατες.
Αυτη: Εισαι ασχετος αρκουδος!παλι καλα
κατα περιοδους εχω κανει τον μπαρμπο, συζηγος της μπαρμπι(αυτο το ξεπερασα, αγορασα τον μπαρμπο )
και τον πατερα του σκυλου μας(γουφ ) -
Αυτη: Εισαι ασχετος αρκουδος!the best!
-
Παιζω με τη μικρη (κανει δικες της ιστοριες και ρολους και θελει παρεα--->κομπαρσους). Ειμαι ο αρκουδος (δε θελω σχολια ) και αυτη ο λαγος. Λεει:
Αυτη: Εισαι ασχετος αρκουδος!Συμμετοχή δηλώσατε για Λιτόχωρο κύριε Αρκούδε ή μένετε στον Όλυμπο πλάι σε πανύψηλες καροτιές;
ΠΡΕΠΕΙ να έρθετε και εσύ και η μικρή!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αχ! Πόσο μου λείπουν τέτοιες στιγμές!Από τώρα τρέμω τη στιγμή που δεν θα υπάρχουν τέτοιες στιγμές πια!!!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Δευτερα δημοτικου και προνηπια για τις δικες μου. Καινουριο σχολειο, το 4ο σε 3 χρονια για τη μεγαλη... Η προσαρμογη δυσκολη. Για να δουμε...
Αυτη: Εισαι ασχετος αρκουδος!παλι καλα
κατα περιοδους εχω κανει τον μπαρμπο, συζηγος της μπαρμπι(αυτο το ξεπερασα, αγορασα τον μπαρμπο )
και τον πατερα του σκυλου μας(γουφ )Καλα δεν παιζονται τα μικρα, το κακο ειναι οτι μετα μεγαλώνουν και το εννοουν οταν σου λενε εισαι ασχετος δεν ξερεις....και τι να κανεις τοτε? Αν δεν τα σκοτωσεις μικρα μετα δνε παθαινουν τπτ που λεει και το ανεκδοτο!
Να σας ζησουν παιδια!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αυτη: Εισαι ασχετος αρκουδος!Συμμετοχή δηλώσατε για Λιτόχωρο κύριε Αρκούδε ή μένετε στον Όλυμπο πλάι σε πανύψηλες καροτιές;
ΠΡΕΠΕΙ να έρθετε και εσύ και η μικρή!
+1 για την συμμετοχή της μικρής kantoniou!
Επειδή τον τελευταίο καιρό έρχομαι σε επαφή με παιδάκια καθημερινά...Μερικά είναι τελείως και άλλα τελείως . Αυτά τα 'τα παιδάκια είναι αγγελουδια' είναι χαζομάρες.
-
edit
-
edit
-
Τρίτη αύριο και Τρίτη τάξη πλέον, ο γιός μου. (ποιός να το πίστευε...)
Επειδή πηγαίνει στο σχολείο με σχολικό, και ξεκινάει από την Ν.Σμύρνη για να φτάσει στη Βάρη (εξ)αναγκάζεται να ξυπνήσει στις 6.30
Μαζί του φυσικά και ο μπαμπάς ή η μαμά, εναλλάξ...
Ρώτησε λοιπόν και σήμερα (όπως έκανε κάθε βράδυ και πέρυσι):- Ποιός θα με ξυπνήσει αύριο ?
- Εγώ, του απαντά η μαμά
- Και μεθαύριο?
- Ο μπαμπάς
- Τι.... μόνο εγώ θα ξυπνάω κάθε μέρα τόσο νωρίς ???? αδικία !!!
Δεν απάντησε κανείς... (πως να κρυφτείς απ΄τα παιδιά....)
-
δε το λυπάσαι το παιδί και τους εαυτούς σας που το τρέχετε στη Βάρη? δεν κάνει το ιδιωτικό τη διαφορά αλλά οι καθηγητές και μαλάκες υπάρχουν παντού, όπως επίσης και καλοί και στο λέω εγώ αυτό που έκανα γυμνάσιο και 2 τάξεις λυκείου σε ιδιωτικό και πήγα 3η λυκείου σε δημόσιο και βρήκα την υγειά μου, χωρίς πλάκα πήγα καλύτερα σε μαθήματα κορμού σε σχέση με το ιδιωτικό γιατί είχα γαμώ τους καθηγητές
edit: να το μάθετε να βάζει ξυπνητήρι να ξυπνάει μόνος του, μη περιμένει τους άλλους γιατί σωθήκατε! όπως μάθει απ'την αρχή είναι... εντάξει ας είναι κ κάποιος standby αλλά όχι φανερά, χρειάζεται να νιώσει και λίγο τι σημαίνει ευθύνη και συνέπεια, όπως επίσης και ντροπή για αποτυχία αυτών.
-
Δλδ αν εινα ι5-6 ετων το παιδακι να ξυπναει μονο του με ξυπνητηρι? Να το βαζει και μιση ωριτσα νωριτερα να πιει ενα καφε κα ινα κανει και κανα δυο τσιγαρακια?
-
δε ξέρω ηλικία, αλλά κ πάλι γιατί όλο αυτό το τρέξιμο και τα έξοδα και όχι δημόσιο?
-
Ε καποιος λογος θα υπαρχει ρε συ...ας πουμε να μην υπάρχει καποιος να κρατησει το παιδι απο την 1.30 που σχολαει κλπ.
Εγω όλο το δημοτικο ξυπνουσα 6.20 γιατι 6.30 περνουσε το σχολικο...ειμουνα με το πρωτο δρομολογιο....φυσικα δνε εχανα ουτε λεπτο υπνου για πρωινα και βλακειες!
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Τρίτη αύριο και Τρίτη τάξη πλέον, ο γιός μου. (ποιός να το πίστευε...)
Επειδή πηγαίνει στο σχολείο με σχολικό, και ξεκινάει από την Ν.Σμύρνη για να φτάσει στη Βάρη (εξ)αναγκάζεται να ξυπνήσει στις 6.30Δεν τον πήραν στη Λεόντειο ε;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
:oops: δε ξέρω ηλικία, αλλά κ πάλι γιατί όλο αυτό το τρέξιμο και τα έξοδα και όχι δημόσιο?Θα σου απαντήσω, αν και είπε κάμποσα και ο rantanplan (έξυπμο σκυλί τελικά).
Δεν μου περισσεύουν τα χρήματα του ιδιωτικού και αυτό είναι αλήθεια.
Δουλεύω και εγώ αλλά και η συζυγός μου ώρες ατελείωτες και σίγουρα δεν υπάρχει αυτό που θα έλεγε κανείς ωράριο... Για να καταλάβεις ο μικρός, που σχολάει στις 4.00 δεν γυρίζει ούτε τότε στο σπίτι, αλλά πάει στον παπού και την γιαγιά για να τον παραλάβει όποιος τελειώσει πρώτος.
Αρα, ούτε χρόνος για να παραλάβει κανείς το παιδί 1.30 αλλά ούτε και να το τρέξει σε Αγγλικά, Γαλλικά, ποδόσφαιρο, μουσική κ.λ.π. πράγματα που τα ολοκληρώνει στις ώρες που ξοδεύει στο ιδιωτικό.
Συμφωνώ, μαζί σου στο ότι για να τα καταφέρει ένα παιδί δεν είναι απαραίτητο το ιδιωτικό, αλλά επιλέγοντας ενά καλό απο αυτά, μειώνεις την πιθανότητα να πέσει το παιδί σου σε δάσκαλο ανεπαρκή (τα γνωστά προβλήματα του δημοσίου, που μπορεί να αλλοτριώσει ακόμη και ορεξάτους ή καλοπροαίρετους επιστήμονες)
Δεν είναι ανάγκη πιστεύω, να μιλήσω, για την διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε ιδιωτικό και δημόσιο σχολείο, σε θέματα εξοπλισμού διδασκαλίας, κτιριακών και λοιπών εγκαταστάσεων και ασφάλειας.
Αν και φοβάμαι οτι ανοίξαμε μεγάλο θέμα (που πιστεύω οτι θα έχει ξανασυζητηθεί) ,καλό βράδυ....
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...