Sep 7, 2007, 9:47 AM

Ο χρήστης Kid έγραψε:
Προσωπικά πιστεύω ότι το golf αν οδηγηθεί με τους ίδιους ρυθμούς με το civic θα κάψει λιγότερη βενζίνη.. Επίσης, πώς ξέρεις ότι το civic είναι πιο αξιόπιστο από το golf?
Μιλάς για εξοπλισμό, να υποθέσω ότι μιλάς μόνο για τον βασικό γιατί από κει και πέρα, πάνω κάτω τα ίδια πράγματα μπορείς να χεις και στο golf & στο civic. Για τους χώρους έχεις κάποια στοιχεία ή απλά έχεις την αίσθηση ότι το civic είναι καλύτερο?

Πώς βγάζεις ένα αυτοκίνητο ΣΥΝΟΛΙΚΑ καλύτερο από κάποιο άλλο όταν ο 'νικητής' είναι πιο αργός, λιγότερο άνετος και λιγότερο fun to drive θα με ενδιέφερε να μου το εξηγήσεις..

Αν υποστηρίξω ότι το σιβικ είναι γρηγορότερο από το γκολφ εσύ φυσιολογικά θα παραθέσεις τις μετρήσεις και θα μου αποδείξεις ότι δεν είναι...Έτσι και εγώ σου παραθέτω τις μετρήσεις των περιοδικών για να σε πείσω για τα υπόλοιπα. Επαναλαμβάνω λοιπόν χιλιοειπωμένα πράγματα... Το σιβικ είναι πιο οικονομικό από το γκολφ tsi και το ξέρουν όλοι απλά...αν τώρα μου παραθέσεις στοιχεία από το σπριντμονιτορ εγώ τα αμφισβητώ ανοιχτά για κάθε μάρκα ως καθαρά υποκειμενικά και σε διαφορετικές συνθήκες με διαφορετικά καύσιμα. Σε θέματα χώρων ακόμα και ο πλέον αδαής βλέπει την διαφορά αφού είναι αισθητή ακόμα και με το μάτι. Η διαφορά αυτή μάλιστα είναι μεγαλύτερη σε χώρο αποσκευών αφού έχουμε 350 λίτρα έναντι 485...σε κρατήματα παρά τον ημιάκαμπτο το σιβικ είναι ισάξιο και δεν προδίδει ποτέ με το ελάχιστα παρεμβατικό vsa, σε φρένα το σιβικ είναι ο αρχηγός της κατηγορίας ακόμα και σε σχέση με το gt ενώ και ο εξοπλισμός είναι καλύτερος σε όλες τις εκδόσεις. Για την αξιοπιστία που γράφεις φυσικά δεν μπορώ να ξέρω αλλά ως γνωστόν το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά...έτσι και το σιβικ έχει την κληρονομιά της πλέον αξιόπιστης εταιρείας στον κόσμο.

Πάντως νομίζω ότι το κουράζουμε... Προσωπικά θεωρώ ότι όποιος θέλει πολλά γκάζια πάει στο γκολφ όποιος θέλει αυτοκίνητο με χώρους-εξοπλισμό και θεωρητική τουλάχιστον αξιοπιστία πάει στο χόντα.
Για μένα που ιεραρχώ τα πράγματα διαφορετικά το χόντα υπερέχει...για σένα προφανώς όχι...γούστα είναι αυτά.