-
Ακόμα και εκεί γουστάρετε ΚΙΑ;
ξέρεις τι ωραία που είναι τα σχιστομάτικα τα λεμουνάκια?:iconcool:
πως λέμε μαυρομάτικα φασόλια.....
μανάβης.....μεσβήνεις.....με αναβοσβήνεις......
ζήτω.....ζήτω τα σχιστά τα μάτια.... ...... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν σου αρεσε ρε φιλε; Ε,δεν μπορω και δεν θελω να κανω και τιποτα γι αυτο.
Σου ειπα βρε συ να κανεις κατι γι αυτο; Απλα ειπα οτι ΕΜΕΝΑ (δεν μπορω να στο πω διαφορετικα) ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.Σε τιποτα και με τιποτα δεν εδινα λεφτα για να το αγορασω.Μονο αν εκανε 5 χιλιαρικα για να το παρω στη γυναικα μου πχ..Αλλες πρωτεραιοτητες εχεις εσυ,αλλες εγω,αλλες ο γειτονας μου κλπ κλπ..Απλα τυχαινει να διαφωνουμε σε ενα σημειο.Και; Αυτο ειναι το νοημα της Δημοκρατιας.Και αν δε θες να ακους περι 'ξερασματων' και 'υπερβολες για να μην τρελαθουμε' δεν εχεις παρα να πας στον επομενο που γραφει και να με θεωρησεις ασχετο,ανιδεο ή οτιδηποτε αλλο..δικαιωμα σου ειναι.. Και ουτε με πειραζει φυσικα...
Το ιδιο θα ελεγα να κανεις και συ για μενα.Τουλαχιστον απο την δικη μου μερια δεν προκειται να δεις περιμπεχτικο σχολιο στο FOROUM της FIAT γιατι ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ FIAT.Αυτος ομως δεν ειναι λογος το να λεω οτιδηποτε ασχημο μπορω να βρω να πω για την FIAT γιατι δεν βρισκω σωστο να ερχομαι σε αντιπαραθεση με κανεναν.Προσωπικα πιστευω οτι τα foroum δημιουργηθηκαν για να ανταλλασουμε αποψεις (οχι οπως αυτες που εχεις γραψει σ'αυτες τις 32-33 σελιδες,γιατι αυτες μονο αποψεις δεν ειναι).Εκατσα και διαβασα ολες τις σελιδες και το μονο που απεσπασα ειναι μια δυχονια αναμεσα σ'αυτους που αρεσει καποιο μοντελο και σ'αυτους που το απεχθανονται.Ρε παιδια ο καθενας ξερει απο μονος του πως βγαζει τα λεφτα για να πληρωνει αυτες τις λαμαρινες και θα κοιταξει να κανει την αγορα που του αρμοζει καλυτερα στις οικονομικες του αναγκες.Αυτο που ενδιαφερει τον σημερινο αγοραστη ειναι να παρει καταρχην ενα αξιοπιστο αυτοκινητο,η εστω αν προκειται για καινουργιο μοντελο στην αγορα και δεν εχει δειξει ακομη τι παιζει,θα παει στην μαρκα που ειναι οσο το συνατον πιο αξιοπιστη και με καλο value for money.
Sorry για το of topic αλλα νομιζω οτι επρεπε να τοποθετηθω και γω. -
Ως γνωστόν η καμήλα δέν κοιτάζει την δικιά της την καμπούρα αλλα της άλλης και γελάει.
Anyway αυτο είναι δικαίωμα του καθενός αλλά έχω ξαναπεί και ίσως να γίνομαι κουραστικός οτι
όταν θές να γράψεις κάτι που δέν σου αρέσει η το αντίθετο θα πρέπει να το αιτιολογείς κιόλας και
οχι να το πετάς έτσι στον αέρα χωρίς να το στηρίζεις απο κάπου.
Οταν γυρνάς και λες pasxo ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 5000 ΘΑ
ΤΟ ΕΠΕΡΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ, αυτο απο μόνο του, οταν δέν μας λες τους λόγους,
δείχνει εμπάθεια και τιποτε άλλο.
Γιατί αλήθεια αυτή η εμπάθεια?
Σας έκαψε το σπίτι κάποιος κορεάτης?.....
σας βίασε την γυναίκα?.....
σας έκλεψε?.....
σας σκότωσε τον παππού σας στον πόλεμο της Κορέας? .......
αλήθεια γιατι αυτή η εμπάθεια?
Γιατι δέν βγάζετε αυτη την εμπάθεια σε αυτούς που σας σκότωσαν τον παππού στον πόλεμο του 40? ........
σε αυτούς που σας έκλεψαν και σας κλέβουν ακόμα?......
σε αυτούς που ευθύνονται για την κατάντια αυτής της χώρας που λέγεται ΕΛΛΑΣ?
Γιατι δεν βγάζετε αυτη την εμπάθεια σε αυτούς που με τα λεφτά των παππουδων σας
κουνιούνται σε όλη την υφήλιο για τις bmw, Mercedes, audi, folkswagen κλπ,
ενώ θα έπρεπε εδώ και πολλά χρόνια να μας είχαν επιστρέψει αυτά που μας έκλεψαν και
με τα οποία τώρα η χώρα μας θα είχε ξεχρεώσει το όποιο εξωτερικό της χρέος?
Προς λάθος κατεύθυνση βγάζετε την εμπάθειά σας κύριοι και προσκυνάτε λάθος ποδιές,
εκτός κι’αν αυτή η εμπάθεια πηγάζει απο κάπου αλλού,
που δέν θέλω να το αναλύσω γιατι θα εκνευρίσω πολλούς εδω μέσα,
οπότε άστο καλύτερα. -
Ο χρήστης sakis_m έγραψε:
Σου ειπα βρε συ να κανεις κατι γι αυτο; Απλα ειπα οτι ΕΜΕΝΑ (δεν μπορω να στο πω διαφορετικα) ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.Σε τιποτα και με τιποτα δεν εδινα λεφτα για να το αγορασω.Μονο αν εκανε 5 χιλιαρικα για να το παρω στη γυναικα μου πχ..Αλλες πρωτεραιοτητες εχεις εσυ,αλλες εγω,αλλες ο γειτονας μου κλπ κλπ..Απλα τυχαινει να διαφωνουμε σε ενα σημειο.Και; Αυτο ειναι το νοημα της Δημοκρατιας.Και αν δε θες να ακους περι 'ξερασματων' και 'υπερβολες για να μην τρελαθουμε' δεν εχεις παρα να πας στον επομενο που γραφει και να με θεωρησεις ασχετο,ανιδεο ή οτιδηποτε αλλο..δικαιωμα σου ειναι.. Και ουτε με πειραζει φυσικα...
Το ιδιο θα ελεγα να κανεις και συ για μενα.Τουλαχιστον απο την δικη μου μερια δεν προκειται να δεις περιμπεχτικο σχολιο στο FOROUM της FIAT γιατι ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ FIAT.Αυτος ομως δεν ειναι λογος το να λεω οτιδηποτε ασχημο μπορω να βρω να πω για την FIAT γιατι δεν βρισκω σωστο να ερχομαι σε αντιπαραθεση με κανεναν.Προσωπικα πιστευω οτι τα foroum δημιουργηθηκαν για να ανταλλασουμε αποψεις (οχι οπως αυτες που εχεις γραψει σ'αυτες τις 32-33 σελιδες,γιατι αυτες μονο αποψεις δεν ειναι).Εκατσα και διαβασα ολες τις σελιδες και το μονο που απεσπασα ειναι μια δυχονια αναμεσα σ'αυτους που αρεσει καποιο μοντελο και σ'αυτους που το απεχθανονται.Ρε παιδια ο καθενας ξερει απο μονος του πως βγαζει τα λεφτα για να πληρωνει αυτες τις λαμαρινες και θα κοιταξει να κανει την αγορα που του αρμοζει καλυτερα στις οικονομικες του αναγκες.Αυτο που ενδιαφερει τον σημερινο αγοραστη ειναι να παρει καταρχην ενα αξιοπιστο αυτοκινητο,η εστω αν προκειται για καινουργιο μοντελο στην αγορα και δεν εχει δειξει ακομη τι παιζει,θα παει στην μαρκα που ειναι οσο το συνατον πιο αξιοπιστη και με καλο value for money.
Sorry για το of topic αλλα νομιζω οτι επρεπε να τοποθετηθω και
εγω.Κάνεις λάθος εν μέρει: αν ήταν έτσι όπως τα λες , δεν θα πουλιούνταν σωρηδόν τα μεταχειρισμένα εκ Γερμανίας, όταν σ' αυτά τα λεφτά που κοστίζουν αγοράζεις ολοκαίνουριο (και προφανώς πιο αξιόπιστο και με εγγύηση κλπ κλπ) αυτοκίνητο. Αυτοί για παράδειγμα έχουν στο μυαλό τους το πουλ-μουρ περισσότερο από την αξιοπιστία...
Οπως και όλοι όσοι αγοράζουν Premium αντί λαϊκότερες μάρκες...
Προφανώς και υπάρχουν κάποιοι που αγοράζουν με κύριο μέλημα την αξιοπιστία (γι' αυτό και η Toyota και η Hyundai πουλάνε καλά εδώ...), αλλά υπάρχουν και ακόμη περισσότεροι, που θα κοιτάξουν κι άλλα πράγματα: επιδόσεις, κράτημα, ποιότητα, εμφάνιση, μάρκα κλπ κλπ κλπ (ατέλειωτη η λίστα...).
Τέλος όπως εσύ δεν γουστάρεις τα FIAT (για τους δικούς σου λόγους..) και ό,τι αυτοκίνητο κι αν βγάλει η FIAT δεν θα το δεις (πχ το Bravo μάλλον θα είναι καλύτερο από το Cee'd κι αν όχι καλύτερο, μάλλον ισάξιο, αλλά εσύ θα το αγνοήσεις, όσο καλό κι αν είναι...), ετσι κι ο Πάσχος λέει πως ό,τι και να βγάλει η Κορέα, δεν θα το αγοράσει.
Τόσο απλό...
Τα παραπάνω ισχύουν και για όσα έγραψε και ο andycar προφανώς.Ευτυχώς πλέον μπορούμε να έχουμε πολλές επιλογές και καλά αυτοκίνητα φτιάχνονται παντού.
-
Α, και φυσικά έχεις κάθε δικαίωμα να πεις ότι το 3αρι χάτσμπακ το βλέπεις και ξερνάς. Χάλια είναι.
και αυτο υποκειμενικο ειναι φιλε μου
δηλ πχ η 116 ειναι καλυτερη??
εγω προσωπικα δεν το βρισκω ασχημο σαν αυτοκινητο...οχι και πολυ ωραιο σχεδιαστικα βεβαια!το 3 μπς ομως μου αρεσει...ειναι τουμπανο!ειδες??ολα ειναι θεμα γουστου και κυριως πως σου καθεται καθετι -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Sorry για το of topic αλλα νομιζω οτι επρεπε να τοποθετηθω και
εγω.Κάνεις λάθος εν μέρει: αν ήταν έτσι όπως τα λες , δεν θα πουλιούνταν σωρηδόν τα μεταχειρισμένα εκ Γερμανίας, όταν σ' αυτά τα λεφτά που κοστίζουν αγοράζεις ολοκαίνουριο (και προφανώς πιο αξιόπιστο και με εγγύηση κλπ κλπ) αυτοκίνητο. Αυτοί για παράδειγμα έχουν στο μυαλό τους το πουλ-μουρ περισσότερο από την αξιοπιστία...
Οπως και όλοι όσοι αγοράζουν Premium αντί λαϊκότερες μάρκες...
Προφανώς και υπάρχουν κάποιοι που αγοράζουν με κύριο μέλημα την αξιοπιστία (γι' αυτό και η Toyota και η Hyundai πουλάνε καλά εδώ...), αλλά υπάρχουν και ακόμη περισσότεροι, που θα κοιτάξουν κι άλλα πράγματα: επιδόσεις, κράτημα, ποιότητα, εμφάνιση, μάρκα κλπ κλπ κλπ (ατέλειωτη η λίστα...).
Τέλος όπως εσύ δεν γουστάρεις τα FIAT (για τους δικούς σου λόγους..) και ό,τι αυτοκίνητο κι αν βγάλει η FIAT δεν θα το δεις (πχ το Bravo μάλλον θα είναι καλύτερο από το Cee'd κι αν όχι καλύτερο, μάλλον ισάξιο, αλλά εσύ θα το αγνοήσεις, όσο καλό κι αν είναι...), ετσι κι ο Πάσχος λέει πως ό,τι και να βγάλει η Κορέα, δεν θα το αγοράσει.
Τόσο απλό...
Τα παραπάνω ισχύουν και για όσα έγραψε και ο andycar προφανώς.Ευτυχώς πλέον μπορούμε να έχουμε πολλές επιλογές και καλά αυτοκίνητα φτιάχνονται παντού.
Συμφωνω μαζι σου ειναι ετσι οπως το ειπες.ΕΓΩ απλα θα το αγνοησω και δεν θα πω τιποτε απ'αυτα τα κοσμητικα επιθετα που χρησιμοποιηθηκαν στα post.Μη ξεχνας εδω μπαινει καποιος για να μεταδωσει τις οποιες γνωσεις εχει και οχι απλα να κατηγορεις κατι μονο και μονο επειδη τυνχανει να μη σου αρεσει!! (δεν μιλαω σε προσωπικο επιπεδο)
-
Ο χρήστης sakis_m έγραψε:
Το ιδιο θα ελεγα να κανεις και συ για μενα.Τουλαχιστον απο την δικη μου μερια δεν προκειται να δεις περιμπεχτικο σχολιο στο FOROUM της FIAT γιατι ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ FIAT.Αυτος ομως δεν ειναι λογος το να λεω οτιδηποτε ασχημο μπορω να βρω να πω για την FIAT γιατι δεν βρισκω σωστο να ερχομαι σε αντιπαραθεση με κανεναν.Προσωπικα πιστευω οτι τα foroum δημιουργηθηκαν για να ανταλλασουμε αποψεις (οχι οπως αυτες που εχεις γραψει σ'αυτες τις 32-33 σελιδες,γιατι αυτες μονο αποψεις δεν ειναι).Εκατσα και διαβασα ολες τις σελιδες και το μονο που απεσπασα ειναι μια δυχονια αναμεσα σ'αυτους που αρεσει καποιο μοντελο και σ'αυτους που το απεχθανονται.**Ρε παιδια ο καθενας ξερει απο μονος του πως βγαζει τα λεφτα για να πληρωνει αυτες τις λαμαρινες και θα κοιταξει να κανει την αγορα που του αρμοζει καλυτερα στις οικονομικες του αναγκες.**Αυτο που ενδιαφερει τον σημερινο αγοραστη ειναι να παρει καταρχην ενα αξιοπιστο αυτοκινητο,η εστω αν προκειται για καινουργιο μοντελο στην αγορα και δεν εχει δειξει ακομη τι παιζει,θα παει στην μαρκα που ειναι οσο το συνατον πιο αξιοπιστη και με καλο value for money.
Sorry για το of topic αλλα νομιζω οτι επρεπε να τοποθετηθω και γω.Πολυ σωστος στα περισσοτερα..και συμφωνω στα τελευταια..και ιδιαιτερα στα μαυρισμενα
Στο φορουμ της Φιατ μπορεις να μπεις και να γραψεις ο,τι θες.Οπως κι εγω εδω..Σημασια εχει το πως μπορει να το αιτιολογησει κανεις,οπως λες κι εσυ.Εγω δεν εχω αλλο τροπο να δικιολογησω την αποψη μου (ειναι αποψη οπως και να το κανουμε κι ας μη συμφωνεις) οτι το ceed δε μου αρεσε καθολου.Σε τιποτα βασικα.Οταν μπαινω σε ενα αυτοκινητο να το οδηγησω κοιταω να απομακρυνω τα οποια κολληματα εχω με μια μαρκα.Μπηκα λοιπον,το οδηγησα και συνεχιζω να πιστευω πως μονο με 5 χιλιαρικα και μονο για τη γυναικα μου θα το επαιρνα.Τι να κανω δλδ,αυτη ειναι η αποψη μου.Τεσπα,απλα δε μπορω να ακουω ανθρωπους που εχουν ενα Α κολλημα με το Κια,να μιλουν περι αξιπιστιας κλπ κλπ οταν ακομα και σημερα πολλα απ τα μοντελα των σχιστοματηδων (οχι Ιαπωνων,προσεχε..) ειναι αντιγραφη καποιων αλλων..Δε μιλαω εμφανισιακα μονο.. ΚΑΙ μηχανικα.Μην ξεχνας απο που αρχισαν οι Κορεατες (μαζευαν καποια χαλασμενα ανταλλακτικα και τα αντεγραφαν ) και το ποση Ιστορια εχουν στην αυτοκινηση...(που δεν εχουν αλλα λεμε).Επομενως συγκριση με Φιατ Γκρουπο Ιστοριας **100 χρονων **κλπ ειναι τουλ αστεια...Δεν παυει βεβαια ο καθενας να εχει τις αποψεις του.Η Ιστορια εχει σημασια τι γραφει.. -
παντως το bravo εμενα μου αρεσει πολυ. Αν βγει και αξιοπιστο εγω θα το αγοραζα με κλειστα ματια. Ειναι ομως? Η fiat δεν εχει παραδοση στο τομεα αξιοπιστια. Εγω πιστευω πως το bravo ειναι καλυτερο απο το ceed. Αλλα αν δεν ειναι αξιοπιστο τι να το κανω???
-
Οπως δεν ξερεις αν το ceed ειναι αξιοπιστο ετσι δεν ξερεις και για το Bravo.. Eφοσον και τα δυο βγαινουν ή βγηκαν στην παραγωγη με μικρη χρονικη διαφορα..Αρα; Τεσπα,μεγαλη ιστορια η ιταλικη αξιπιστια,ας μην την πιασουμε θα ειμαστε και οφφ τοπικ..
-
Καλα τα λετε και οι 2 ολα τα νεα μοντελα εχουν τα προβληματακια
τους το θεμα περι αξιοπιστιας θα το δουμε με τον καιρο........ -
παντως η κια απεναντι στη φιατ εχει τη παραδοση με το μερος της..
-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
παντως η κια απεναντι στη φιατ εχει τη παραδοση με το μερος της..Στην αξιοπιστία μόνον , που δεν είναι και λίγο ασφαλώς... Τα νεότερα FIAT πάντως είναι πολύ πιο αξιόπιστα από το παρελθόν και γι' αυτό και έχουν εγγύηση 5 χρόνια (πχ μεγαλύτερη από τα Hyundai).
Ειδικά το Pandaκι, έχει πάρει θετικότατα σχόλια στο θέμα (όσο πιο απλό ένα αυτοκίνητο , τόσο πιο αξιόπιστο... Κάντε σύγκριση πχ Panda-Stilo: το δεύτερο λόγω των πολλών ηλεκτρονικών του, δυσαρέστησε αρκετούς με χαζοβλάβες...). -
το ceed 7 χρονια φιλος!!!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Στην αξιοπιστία μόνον , που δεν είναι και λίγο ασφαλώς... Τα νεότερα FIAT πάντως είναι πολύ πιο αξιόπιστα από το παρελθόν και γι' αυτό και έχουν εγγύηση 5 χρόνια (πχ μεγαλύτερη από τα Hyundai)..
απο το 2002 τα hyundai έχουν 5 χρόνια (3+2)
όσο για τα νέα fiat......είμαι σίγουρος οτι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά,
και φενεται:iconcool: ......αυτά τα ολίγα και απο εμέ..... -
Ο χρήστης andykar έγραψε:
Στην αξιοπιστία μόνον , που δεν είναι και λίγο ασφαλώς... Τα νεότερα FIAT πάντως είναι πολύ πιο αξιόπιστα από το παρελθόν και γι' αυτό και έχουν εγγύηση 5 χρόνια (πχ μεγαλύτερη από τα Hyundai)..
και φενεται:iconcool: ......αυτά τα ολίγα και απο εμέ.....τα Hyundai έχουν στανταρ 3 χρόνια. Εάν θες παραπάνω πληρώνεις.
-
Και τα Daewoo έχουν 3 χρόνια........
μόνο που εδώ μιλάμε για το cee'd!
Το οποίο είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ με ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ 7ετή εγγύηση. -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
και φενεται:iconcool: ......αυτά τα ολίγα και απο εμέ.....τα Hyundai έχουν στανταρ 3 χρόνια. Εάν θες παραπάνω πληρώνεις.
3+2 επέκταση
τα 2 εξτρά τα δίνουν όταν έχεις ακολουθήσει κανονικά τα σερβις και άν δέν έχει βγεί κάποιο πρόβλημα στα πρώτα 3 χρόνια και φυσικά δέν πληρώνεις τίποτα. ποιός κουλός σου είπε οτι πληρώνεις?
αν έχεις φτάσει μέχρι τα 3 απροβλημάτιστα.....μπαπ....κοπανάει τη σφραγίδα και περνεις τα άλλα 2 χρονάκια -
Ο χρήστης andykar έγραψε:
3+2 επέκταση
τα 2 εξτρά τα δίνουν όταν έχεις ακολουθήσει κανονικά τα σερβις και άν δέν έχει βγεί κάποιο πρόβλημα στα πρώτα 3 χρόνια και φυσικά δέν πληρώνεις τίποτα. ποιός κουλός σου είπε οτι πληρώνεις?
αν έχεις φτάσει μέχρι τα 3 απροβλημάτιστα.....μπαπ....κοπανάει τη σφραγίδα και περνεις τα άλλα 2 χρονάκιαΑν έχει πρόβλημα δηλαδή στα 3 πρώτα χρόνια, σου λένε 'Συγνώμη, αλλά μάλλον το αυτοκίνητο που σου πουλήσαμε είναι πατάτα αφού βγάζει ζημιές, οπότε μ@λάκες δεν είμαστε να σε καλύπτουμε για τα επόμενα...'
Ιδιοφυές! -
Τι μαλακία είναι αυτή;
-
γιατι ξέρεις εσυ κανέναν που θα έκανε το αντίθετο?
γιατι οι άλλοι τι κανουν?
τα 3+3 τα 2+2 τα 2+1 κλπ πρώτη φορά τα ακούς?
δέν είναι δά και εφέυρεση τής hyundai !!!
Kia Cee'd 2007