-
αλλιώς το εννοεί το καίνε πολύ....
-
Ετσι μαλιστα..
Ολα ειναι χαλια...ολα καινε...κανενα δεν στριβει τοσο καλα για να ευχαριστησει ΟΛΟΥΣ τους ραλλιστες εδω μεσα...Ηθελα να ξερα, ποσοι απο εδω μεσα εχουν κραξει ως κουλους η και το αντιστροφο, συνφορουμιστες τους στον δρομο...αθελα τους...
Μου θυμιζει εποχες ενος παλιου και αγαπημενου κλαμπ...πριν απο τρακ ντει, ολοι σπαγανε τα χρονομετρα...και μολις εφτανε εκεινι η μερα, το 80% ειχε καποιο προβλημα το αυτοκινητο τους και δεν μπορεσαν να αποδωσουν τα αναμενομενα...
Υ.Γ οσο για την εμφανιση μεγκαν-λεον..τουλαχιστον το λεον κυκλοφορει ηδη στο μισο μπουρναζι με πιτσιλιστηρια και τα συναφη...φαντασου σε λιγο καιρο τι 8α γινεται...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
αλλιώς το εννοεί το καίνε πολύ.... -
Lo so amico mio...
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Ετσι μαλιστα..Ολα ειναι χαλια...ολα καινε...κανενα δεν στριβει τοσο καλα για να ευχαριστησει ΟΛΟΥΣ τους ραλλιστες εδω μεσα...Ηθελα να ξερα, ποσοι απο εδω μεσα εχουν κραξει ως κουλους η και το αντιστροφο, συνφορουμιστες τους στον δρομο...αθελα τους...
Μου θυμιζει εποχες ενος παλιου και αγαπημενου κλαμπ...πριν απο τρακ ντει, ολοι σπαγανε τα χρονομετρα...και μολις εφτανε εκεινι η μερα, το 80% ειχε καποιο προβλημα το αυτοκινητο τους και δεν μπορεσαν να αποδωσουν τα αναμενομενα...
Υ.Γ οσο για την εμφανιση μεγκαν-λεον..τουλαχιστον το λεον κυκλοφορει ηδη στο μισο μπουρναζι με πιτσιλιστηρια και τα συναφη...φαντασου σε λιγο καιρο τι 8α γινεται...
πεστα φιλε....
+1000
-
Σημερα εκλεισα το καινουριο αυτοκινητο ΚΑΙ επισημα ...
Ενα καταμαυρο Renault Megane GT 2.0Τ. ..
Πηγα στην αντιπροσωπεια με τον ξαδερφο μου που οδηγει ενα γκολφ ΤΣΙ, και μολις μπηκε στο ΤΖΙ ΤΙ, ενθουσιαστηκε με τους χωρους του, και το γκολφ μονο μικρο δεν ειναι για την κατηγορια του..
Ελπιζω την αλλη τεταρτη να το εχω στα χερια μου!!
Αυτα προς το παρον!!
-
με γεια το μεγκαν!
-
Σημερα εκλεισα το καινουριο αυτοκινητο ΚΑΙ επισημα ...Ενα καταμαυρο Renault Megane GT 2.0Τ. ..
Πηγα στην αντιπροσωπεια με τον ξαδερφο μου που οδηγει ενα γκολφ ΤΣΙ, και μολις μπηκε στο ΤΖΙ ΤΙ, ενθουσιαστηκε με τους χωρους του, και το γκολφ μονο μικρο δεν ειναι για την κατηγορια του..
Αυτα προς το παρον!!
Mono;
-
Σημερα εκλεισα το καινουριο αυτοκινητο ΚΑΙ επισημα ...Ενα καταμαυρο Renault Megane GT 2.0Τ. ..
Αυτα προς το παρον!!
Αντε με το καλο να το παρεις στα χερια σου και καλα χιλιομετρα φιλε!!!
Αντε περνα και απο το αλλο φορουμ να το ανακοινωσης!!!
-
O ξαδερφος μου ενθουσιαστηκε με τους χωρους διοτι ηταν παρκαρισμενο...
Οταν το δει εν κινησει, τοτε θα δει και αλλες διαφορες
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις ευχες σας παιδια! Ελπιζω να ειναι απροβληματιστο το αυτοκινητο μιας και ειναι το πρωτο ρενω που παιρνω...
-
Με γεια, καλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Με γεια, καλοτάξιδο!Σε ευχαριστω !
-
Καλοτάξιδο ρε Ακάλυπτε.Κοίτα να το φωτογραφίσεις και να μας το δείξεις (και φυσικα να γραψεις εντυπώσεις)
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καλοτάξιδο ρε Ακάλυπτε.Κοίτα να το φωτογραφίσεις και να μας το δείξεις (και φυσικα να γραψεις εντυπώσεις)Σε ευχαριστω πολυ ! Αν και το 4ο αυτοκινητο που αγοραζω, πιστευω αυτο θα καθησω να το φωτογραφισω και να κανω μια μικρη παρουσιαση...Και δεν εννοω οταν ερθει η στιγμη της πωλησης του.
Χθες παντως που το περιεργαστηκα αρκετα στην εκθεση, εχει πολυ καλη ποιοτητα εσωτερικου, και πολυ καλους χωρους! Οταν δε ανοιξα το καπω
-
Καλά χιλιόμετρα!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλά χιλιόμετρα!!Σε ευχαριστω πολυ και εσενα!!! Καλα και γρηγορα να προσθεσω!!
-
Αυτα προς το παρον!!
Καλορίζικο και καλοτάξιδο.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Σημερα εκλεισα το καινουριο αυτοκινητο ΚΑΙ επισημα ...
Ενα καταμαυρο Renault Megane GT 2.0Τ. ..
Αυτα προς το παρον!!
Καλορίζικο και καλοτάξιδο.
THANK YOU VERY MUCH!!
-
Καλοτάξιδο
-
Καλοτάξιδο και να το χαρείς!
Με το καλό να το παραλάβεις!
Renault Megane GT [was: Επιλογή γρήγορου μικρομεσαίου]