-
κανα νεο για το κορσα Gsi εχουμε?τιμη,ποτε αναμενεται χρονικα?
-
Καλησπέρα
Ήρθε η ώρα για το πρώτο μου αυτοκίνητο... Δε θα γράψω πολλά εδώ φιλοσοφικά (συναισθήματα, όνειρα κλπ) απλά ότι με βάση το διαθέσιμο budget της οικογένειας το μόνο καινούριο με κάποιο χαρακτήρα και ενδιαφέρον οδηγικό ήταν το Corsa OPC που μπορώ να 'φτάσω'. Σύμφωνοι, το Clio πατάει αλλιώς που λέει κι ο Στρατισίνο αλλά με 28 χιλιάδες η βασική του έκδοση με το κλειδί στο χέρι ξεφεύγει... Έτσι 'συμβιβάστηκα' με το Corsa OPC. Το θέμα είναι ότι ξαφνικά βρίσκομαι με ένα Όπελ, και καθότι ποτέ δεν είχα σχέσεις μ'αυτή την εταιρία δεν έχω ιδέα για ελληνικά clubs κλπ κοινότητες για να μάθω μερικά πράγματα που έχω απορία για το συγκεκριμένο αμάξι αλλά και για ανταλλαγή πληροφοριών με άλλους ιδιοκτήτες Corsa OPC...
Μπορεί να βοηθήσει κανείς; -
-
Ο χρήστης stevest έγραψε:
paides exw to neo Opel Corsa 1.4 tin sport ekdosi k mexri twra exw kanei 4.500 km.Genika ta sxolia mou gia to autokinito ine poli thetika.Omws polles fores stis anwmalies tou dromou lakkouves etc akougetai ena triximo apo to pisw meros tou autokinitou to opoio ine akomi pio entono k pio sixno ean to amaxi ine fwrtomeno.Xerete mipws apo pou mporei na proerxetai auto???Elpizw na min ine apo tin anartisi..Twra exw skopo na to paw se kapoio service tis Opel gia na mou poun k ekei emperistatomena ti ftaieiΕιναι οι ασφαλειες... Το πας στην αντιπροσωπεια και στο διορθωνουν, ειναι γνωστο 'προβλημα'...
Καλο θα ηταν να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες...
-
Ρε παιδια γνωστος μου με Astra OPC θελει να βαλει μπλοκε, ειχε παρει ενα απο Αγγλια το οποιο ακριβοπλοηρωσε εκει στην βοξχολ, το εφερε εδω και δεν εμπαινε του ειπαν γιατι ειναι αναποδα, ειναι φτιαγμενο για δεξιοτιμονο.
Αυτο μαλλον παραλογο ειναι γιατι το σαζμαν εχει την ιδια θεση και οι ταχυτητες μπαινουν παλι στο ιδιο σημειο, οποτε και τα ημιαξονια μακρυ κοντο κλπ απο την ιδια πλευρα ειναι. τεσπα.
Εχει δοκιμασει ακουσει κανεις για μπλοκε στο συγκεκριμενο αμαξι?
Του ειπα να κοιταξει στον Bacci και στην Quaife, για Ελλαδα κατευθειαν εχετε τπτ υποψιν?
Ευχαριστω.
-
Μπα..μπαινουμε και στο Οπελ φορουμ?
http://www.quaife.co.uk/Opel-OPC-M32-Qu ... fferential
Το εχω σταμπαρει εδω και καιρο...οπως βλεπεις λεει για το VXR!
-
Mαλλον αυτο θα ειχε παρει....του εκανε βλακεια ο μαστορας λες?
-
-
Ο χρήστης gloec έγραψε:
Παιδιά θέλω να ζητήσω μια βοήθεια σχετικά με το CD player του OPEL ASTRA (μοντέλο 2006). Έχει το CD30 MP3 και δεν όταν δείχνει πληροφορίες για το mp3 το οποίο παίζει, το text δεν κάνει scroll και απλά δείχνει ότι χωράει στην οθόνη. Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί το scroll;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια!!!Δεν ενεργοποιείται το scroll.
-
Πολύ ενδιαφέρον! Άραγε θα γίνει τίποτα και στην Ελλάδα;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Πολύ ενδιαφέρον! Άραγε θα γίνει τίποτα και στην Ελλάδα;Εχει αρκετο καιρο που 'τρεχει' αυτο το σχεδιο.Αλλα για Ελλάδα δεν νομίζω να υπάρξει ποτε ενδιαφερον.Εκτος του ότι ειμαστε πολύ μικρη αγορα σαν συνολο, δεν ασχολούμαστε και με τα μοτορσπόρτς
-
Ναι, κι εγώ αυτό φοβάμαι.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ναι, κι εγώ αυτό φοβάμαι.Αν στην εξίσωση προσθεσεις και το ότι εχουμε μόνο δυο πίστες σε ολόκληρη τη χωρα.........
-
Μπορεί κάποιος να μου μεταφράσει την πιο κάτω πρόταση ; Είναι γερμανικά και αφορούν μία CID που βρήκα και θέλω να 'χτυπήσω'.
Πάμε :
Das CID ist neu und nicht Verheiratet.
-edit :
Βάζω κι άλλες:
Bei Sofortkauf keine Versandkosten in Deutschland ! ! !
Privatverkauf ! ! !
Kontodaten sind bei ebay hinterlegt ! !
Bei Zahlung ebaynamen Angeben, da sonst
Versandprobleme ! !
-
Το CID ειναι νεο και όχι παντρεμένο ( )
Καποιου ειδους αργκώ στην ορολογία μαλλον
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου μεταφράσει την πιο κάτω πρόταση ; Είναι γερμανικά και αφορούν μία CID που βρήκα και θέλω να 'χτυπήσω'.Πάμε :
Η CID είναι καινούρια και δεν είναι «παντρεμένη»/coupled. Χμμμ, κάποιος να βοηθήσει περισσότερο για το Verheiratet σαν τεχνικό όρο;
Edit: μήπως βοηθάει αυτό; http://www.dict.cc/
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου μεταφράσει την πιο κάτω πρόταση ; Είναι γερμανικά και αφορούν μία CID που βρήκα και θέλω να 'χτυπήσω'.
Πάμε :
Η CID είναι καινούρια και δεν είναι «παντρεμένη»/coupled. Χμμμ, κάποιος να βοηθήσει περισσότερο για το Verheiratet σαν τεχνικό όρο;
paired?
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Πάμε :
Edit: μήπως βοηθάει αυτό; http://www.dict.cc/
Εννοεί ότι δεν έχει μπει σε άλλο αυτοκίνητο.
Τις υπόλοιπες προτάσεις ( έκανα edit το post );
ευχαριστώ εκ των προτέρων και με συγχωρείτε για τον μπελά αλλά το altavista μετέφραζε ό,τι ήθελε.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πολύ ενδιαφέρον! Άραγε θα γίνει τίποτα και στην Ελλάδα;
Εχει αρκετο καιρο που 'τρεχει' αυτο το σχεδιο.Αλλα για Ελλάδα δεν νομίζω να υπάρξει ποτε ενδιαφερον.Εκτος του ότι ειμαστε πολύ μικρη αγορα σαν συνολο, δεν ασχολούμαστε και με τα μοτορσπόρτς
Κριμα ...πραγματικα πιστευω θα (μου) ηταν πολυ χρησιμο για καποιον που εχει αυτο το αμαξι, να σου πουν ισως 2 πραγματα για τη λεπτη γραμμη που το χωριζει απο το χωραφι, ωστε να μπορεις να εξαντλησεις(με ασφαλεια) τις δυνατοτητες του!
-
Δημητρη,καλο θα ήτανε να μας πιασει όλους μας ενας δασκαλος και να μας ξανει ξεφτερια,αλλα απο τη στιγμη που δεν έχουμε αυτην την πολυτελεια θα κοιταξουμε να γνωρισουμε το αυτοκίνητό μας εμεις οι ίδιοι.
Βούρ στις πίστες κι'όποιος αντεξει
OPEL FORUM