-
Απολιθωμένο δεν είναι αλλά δεν μπορώ να πω πιο πολλά γιατί θα το καταλάβετε αμέσως!
-
Του Τσόκλη στο σταθμό του μετρό Εθνική Άμυνα?
-
-
Ας βάλει άλλος γιατί πάω να συνεχίσω διάβασμα κι αν βάλω δε θα μπορώ να τσεκάρω τις απαντήσεις! Βέβαια υπάρχει κι ο Koutsan γι' αυτό...
-
Άγγλος ποιητής που πέθανε και τάφηκε στην Ελλάδα (τον 20ο αιώνα)
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
:yahoo:
Ας βάλει άλλος γιατί πάω να συνεχίσω διάβασμα κι αν βάλω δε θα μπορώ να τσεκάρω τις απαντήσεις! Βέβαια υπάρχει κι ο Koutsan γι' αυτό...Α κοίτα να δεις φτιάχνω χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι και με το άλλο μάτι κοιτάζω το ΧΑΑ, δεν μπορώ και τρίτο καθήκον
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ας βάλει άλλος γιατί πάω να συνεχίσω διάβασμα κι αν βάλω δε θα μπορώ να τσεκάρω τις απαντήσεις! Βέβαια υπάρχει κι ο Koutsan γι' αυτό...Α κοίτα να δεις φτιάχνω χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι και με το άλλο μάτι κοιτάζω το ΧΑΑ, δεν μπορώ και τρίτο καθήκον
Το ΧΑΑ μπορώ να στο λέω εγώ ότι ώρα θες, λοιπόν για πέσε την απάντηση!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Το ΧΑΑ μπορώ να στο λέω εγώ ότι ώρα θες, λοιπόν για πέσε την απάντηση!!
Μια χαρά το χταποδάκι βγήκε (να βάλω και τη συνταγή )
**Rupert Brooke **:)
-
**Rupert Brooke **:)Σωστός!
Τι άνεση! Δεν αγχώνεσαι, τρως το χταποδάκι σου και πάλι πρώτος απαντάς!!!!! -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
**Rupert Brooke **:)
Σωστός!
Τι άνεση! Δεν αγχώνεσαι, τρως το χταποδάκι σου και πάλι πρώτος απαντάς!!!!!Αυτό φίλε μου ονομάζεται 'ελεύθερος χρόνος' και τίποτα παραπάνω
-
Α κοίτα να δεις φτιάχνω χταποδάκιΝα σε πληροφορήσω ότι αν χρησιμοποιείς χταποδάκι κονσέρβας και προέρχεται από Χ*** (μακρινή χώρα), δεν υπερβαίνουν τις επιτρεπόμενες τιμές τα βαριά μέταλλα αλλά είναι στο ΟΡΙΟ.
Είναι 'έξυπνοι' άνθρωποι και θέλουν την ανάπτυξη και ΟΡΥΧΕΙΑ. Μεγαλύτερη καταστροφή από τα ορυχεία δεν μπορεί να γίνει στο περιβάλλον - θα ζημιώνονται ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ πολλές γενιές μετά.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Α κοίτα να δεις φτιάχνω χταποδάκι
Να σε πληροφορήσω ότι αν χρησιμοποιείς χταποδάκι κονσέρβας και προέρχεται από Χ*** (μακρινή χώρα), δεν υπερβαίνουν τις επιτρεπόμενες τιμές τα βαριά μέταλλα αλλά είναι στο ΟΡΙΟ.
Είναι 'έξυπνοι' άνθρωποι και θέλουν την ανάπτυξη και ΟΡΥΧΕΙΑ. Μεγαλύτερη καταστροφή από τα ορυχεία δεν μπορεί να γίνει στο περιβάλλον - θα ζημιώνονται ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ πολλές γενιές μετά.
Kατεψυγμένο KALLIMANIS χρησιμοποιώ...
-
Ένα ευκολάκι (μηπως έχει ξαναμπεί?):
Γιατί οι άνθρωποι δίνουν τα χέρια (χειραψία)?
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Ένα ευκολάκι (μηπως έχει ξαναμπεί?):Γιατί οι άνθρωποι δίνουν τα χέρια (χειραψία)?
Για να δείξεις ότι δεν κρατάς όπλο? (κάπου το 'χει πάρει το μάτι μου αυτό)
-
Ναι!!
(και καλή όρεξη)
-
Ποιοί ιστορικά ήταν οι πρώτοι που καθιέρωσαν την χειραψία?
-
Νομίζω οι Ρωμαίοι για το λόγο που αναφέρεται παραπάνω.
Ιούλιος Καίσαρας: Κόλλα το παιδί μου Βρούτε.
Βρούτος: Άσε, αργότερα..... -
Όχι ... άλλοι πιό παλιά.
-
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
Ποιοί ιστορικά ήταν οι πρώτοι που καθιέρωσαν την χειραψία?[Πλεύρης mode on]
*Οι Έλληνες φυσικά όπως και ο,τιδήποτε στον κόσμο άλλωστε *
[Πλεύρης mode off ] -
Ποιοί ιστορικά ήταν οι πρώτοι που καθιέρωσαν την χειραψία?
[Πλεύρης mode on]
*Οι Έλληνες φυσικά όπως και ο,τιδήποτε στον κόσμο άλλωστε *
[Πλεύρης mode off ]...και ταξιδέψαν και πρώτοι στο διάστημα....(μην ξεχνιόμαστε)
Quiz γενικών γνώσεων