-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
AC Cobra? κυκλοφορεί Ελλαδα τετοιο οχημα?
Τις προαλλες πηγαινα βολτα με την κοπελα μου και μου ειπε οτι περασε μια απο το αντιθετο ρευμα αλλα δεν την πιστεψα νομιζα οτι παραειδε η το μπερδεψε με αλλο!Τραβηγμένη από παλιά συγκέντρωση του Greek Lotus Club με προορισμό την πίστα των Μεγάρων και το 4TF Track Day...
Ειναι απλα πανεμορφο!!!
-
Και είναι ωραίο, και ακούγεται 'τρελλά', και το ευχαριστιέται και πολύ ο κάτοχός του!
Το τέλειο ΣΚ αυτοκίνητο!
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
To απογευματακι εκανε ενα περασμα απο την πλατεια Πολιτειας η γνωστη πλεον μπλε AC Cobra.Την έχω δει στην Ερυθρέα να την οδηγάει ο ''γνωστός'' 50αρης ασπρομάλλης... Έχει γούστο ο τύπος.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
**65χρονη **γιαγιά με μουσταρδί Μ3.
Υπάρχει ελπίς.Ως προς τι?
Να γινουμε 65 χρονων?Ελπιζουμε!!
Να γινω γιαγια ?ΟΧΙ!!!Ουτε για Μ3 δεν το κοβω!!!!
Να οδηγω μουσταρδι αμαξι?Δεν με πειραζει καθολου!!!Μπορεί να εννοώ ότι μέχρι τα 65 θα κάνω savings για την Μ3 .... ο υιός θα είναι πλέον εργαζόμενος οπότε δεν θα έχω και ενοχές (αλλά δεν ξέρω αν θα έχω επαφές με την πραγματικότητα πλέον )
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
ο υιός θα είναι πλέον εργαζόμενος οπότε δεν θα έχω και ενοχέςΕκτός αν στις δημιουργήσει ο υιός τις ενοχές που αυτός θα κυκλοφορεί με το χρέπι και συ με Μ.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ο υιός θα είναι πλέον εργαζόμενος οπότε δεν θα έχω και ενοχές
Εκτός αν στις δημιουργήσει ο υιός τις ενοχές που αυτός θα κυκλοφορεί με το χρέπι και συ με Μ.
Υπολογίζω ότι θα δουλεύει το πολύ δύο χρόνια τότε, οπότε ναί, ένα χρέπι και πολύ του είναι. Αντε, το πολύ να του έχω κρατήσει το Peugeot 304 της γιαγιάς μου.
-
Βρε Max!?!
Δεν είπαμε πως θα πάρουμε μια οικογενειακή τετρακούνα Πόρκα Τάργκα για την μεταφορά του S Jr.; ; ;Τί τα χάζευες τα παιδικά καθίσματα που είχες ποστάρει αλλού;;;
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Βρε Max!?!
Δεν είπαμε πως θα πάρουμε μια οικογενειακή τετρακούνα Πόρκα Τάργκα για την μεταφορά του S Jr.; ; ;Τί τα χάζευες τα παιδικά καθίσματα που είχες ποστάρει αλλού;;;
Ooopsss. ..πήγα να ξεφύγω από την ιερή υποχρέωση που έχω ως πατήρ να προσφέρω ασφαλές μεταφορικό μέσο για την οικογένεια!
-
Ασημί ή άσπρο (δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί ήταν νύχτα)Mustang (το τελευταίο),πηγαίνωντας για πέταλο..
Κατά της 1:00.Και κατά της 6 το απόγευμα,γκρί/ποντικί 599 στην ΑΟ,έσπρωχνε ένα FR να πάει δεξία...εγώ ευτυχώς την είδα από πρίν φουριόζα και μπήκα μεσέα...
-
Διακρίνω και μια Rolls παραδίπλα
-
H Rolls δική σου έτσι sv2?
-
K απ'οτι φαινεται ειναι το γαμηλιο αυτοκινητο.
To spirit of ecstasy ειναι σα να περασε πρωτο το νημα καποιου τερματισμου ετσι οπως εχει περαστει η λευκη κορδελα! -
Είχα δει πολλές,όταν κάνατε αυτή τη συνάντηση και είχατε τα αυτοκόλλητα στης πόρτες...
3~4 360 και f430 είχανε έρθει βουλιαγμένη...Πειράζει που εγώ κόλλησα με το μαύρο δίπλα
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Και κατά της 6 το απόγευμα,**γκρί/ποντικί 599 **στην ΑΟ,έσπρωχνε ένα FR να πάει δεξία...εγώ ευτυχώς την είδα από πρίν φουριόζα και μπήκα μεσέα...
Μια ίδια κόκκινη με πινακίδα ΙΗΤ-80** πριν από 4 ώρες περίπου στην Παραλιακή. Το κακό είναι ότι ο οδηγός της ήταν ατζαμής μιας και έκανε όλο σφήνες χωρίς νόημα και κινδύνεψε πολλές φορές να ακουμπήσει με κάποιο άλλο αυτοκίνητο. Πηγαίναμε μαζί από το Παλαιό Φάληρο μέχρι τη Βούλα και εμείς δεν κάναμε ούτε μία σφήνα...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Και κατά της 6 το απόγευμα,**γκρί/ποντικί 599 **στην ΑΟ,έσπρωχνε ένα FR να πάει δεξία...εγώ ευτυχώς την είδα από πρίν φουριόζα και μπήκα μεσέα...
Μια ίδια κόκκινη με πινακίδα ΙΗΤ-8**0**** πριν από 4 ώρες περίπου στην Παραλιακή. Το κακό είναι ότι ο οδηγός της ήταν ατζαμής μιας και έκανε όλο σφήνες χωρίς νόημα και κινδύνεψε πολλές φορές να ακουμπήσει με κάποιο άλλο αυτοκίνητο. Πηγαίναμε μαζί από το Παλαιό Φάληρο μέχρι τη Βούλα και εμείς δεν κάναμε ούτε μία σφήνα...
Το δεύτερο ψηφίο δεν είναι 0.
Χαχαχα
Έχεις δίκιο κατά το ήμισυ
0 είναι το δεύτερο ψηφίο, απλά τα γράμματα ήταν ΙΗΕ και όχι ΙΗΤ.
Την τράβηξα φωτο, απλά δεν έχω καλώδιο για να την περάσω αυτή τη στιγμή. -
Μαύρο Viper Cabrio στην Γλυφάδα ,και 2 Gallardo (κιτρινη /μαυρη )παρέα στο Εν πλώ...
-
Γιατι βαζετε αστερακια στους τελευταιους 2 αρι8μους των Ferrari αφου κατα 99% ειναι ***-*000?
Σημερα ανεβαιναμε μαζι την Κηφισιας με μια μαυρη ανοιχτη F430 με μπεζ δερμα. Πολυ κυριλατη.
Κ πινακιδες Ι**-**00. -
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Μαύρο Viper Cabrio στην Γλυφάδα ,και 2 Gallardo (κιτρινη /μαυρη )παρέα στο Εν πλώ...Οστε όποτε θες έρχεσαι και Γλυφάδα ε?
-
Σήμερα στη Γλυφάδα BMW M5 με full body kit AC Snitcher και ζάντες 20(!) ιντσων της ίδιας εταιρείας.
Carspotting [#3]