-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Για μένα τώρα τελειώσαν οι διακοπές και μολις είδα την επανασταση που ετοιμασατε.... Μαλλον είμαι εκπροθεσμος ετσι?
αν και δεν ξερω κατα πόσο θα μπορούσα να συμμετέχω μια που η Θεσ/νίκη είναι μακρια...εκτος αν αποφασιστει και κανένας αγώνας προς τα πάνω.
Μερικές ιδέες....γιατί δεν κάνει το περιοδικό μας και ένα 'Γίνε' για μεγαλύτερους νέους? τι φταίμε που γεννηθήκαμε νωρίς και φτωχοί?
μήπως να το βάλουμε ως θέμα?
Για χώμα, νομίζω ότι οι χωμάτινες φόρμουλες είναι η πιο φτηνή, διασκεδαστική λύση. Επίσης νομίζω ότι στους αγώνες auto-cross επιτρέπεται και η συμμετοχή διαφορετικών οδηγών με το ίδιο αυτοκίνητο.
Καλή επιτυχία σε ότι αποφασιστεί και ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στο Λάμπη.Εκπροθεσμος ? Που το ειδες αυτο ?Μηπως ειναι να πληρωσεις στην εφορια και περασαν οι ημερομηνιες ?ΟΧΙ κανεις δεν ειναι εκπροθεσμος και πες μας που θα ηθελες να βοηθησεις.
-
Μια καλη ιδεα που θα βοηθουσε παρα πολυ ειναι να βαλεις το αρχικο κεφαλαιο
Ολοι χωραμε στην παρεα μας.Οσοι νοιωθουμε πραγματικα αυτην την παρεα απολαμβανουμε καθε τι που γινεται.
Καλο μηνα να εχεται, οπου και να εισαστε. -
Παντα ήθελα και θέλω να τρέξω σε ένα ράλλυ ως οδηγός. (Από τότε που είδα ράλλυ πρώτη φορά... ήταν το Ακρόπολις που έτρεχε ο Σιρόκο με τη Στρατος). Απλα ειδα οτι μαζευτήκαν 20 και έκλεισαν ως ζευγάρια. Τωρα πως θα συμβάλλω, περα από το ποσο που χρειάζεται, δεν ξέρω. Το αυτοκίνητο θα είναι στην Αθηνα όπως είναι φυσικό. Επίσης και οι πιο πολλοί αγώνες κάπου εκεί κοντά. Ειστε πιο πολλοί κάτω και μπορείτε να οργανωθείτε καλύτερα σε σχέση με μας.
Για τους αγώνες βορειότερα και ισως και για κάποιους νοτιοτερα μπορώ να βοηθήσω έστω και αλλάζοντας λάστιχα... ή κάτι αλλο αν χρειαστεί και μπορώ. Ο Τημ μάνατζερ (ποιος θα οριστεί εθελοντής? ) ας κανονίσει -
Παντα ήθελα και θέλω να τρέξω σε ένα ράλλυ ως οδηγός. (Από τότε που είδα ράλλυ πρώτη φορά... ήταν το Ακρόπολις που έτρεχε ο Σιρόκο με τη Στρατος). Απλα ειδα οτι μαζευτήκαν 20 και έκλεισαν ως ζευγάρια. Τωρα πως θα συμβάλλω, περα από το ποσο που χρειάζεται, δεν ξέρω. Το αυτοκίνητο θα είναι στην Αθηνα όπως είναι φυσικό. Επίσης και οι πιο πολλοί αγώνες κάπου εκεί κοντά. Ειστε πιο πολλοί κάτω και μπορείτε να οργανωθείτε καλύτερα σε σχέση με μας.
Για τους αγώνες βορειότερα και ισως και για κάποιους νοτιοτερα μπορώ να βοηθήσω έστω και αλλάζοντας λάστιχα... ή κάτι αλλο αν χρειαστεί και μπορώ. Ο Τημ μάνατζερ (ποιος θα οριστεί εθελοντής? ) ας κανονίσειΘα σε κρατάμε ενήμερο!Η πρώτη συνάντηση θα γίνει αρχές Σεπτεμβρίου και εκει θα ξεκαθαρίσουμε τις λεπτομέρειες!Πάντως οι Αγώνες που λέμε να κάνουμε δεν θα είναι πρόβλημα για να 'τρέξεις' κι εσυ! Μονοήμερα ράλλυ σπριντ,αναβάσεις κλπ!
Θα το δούμε φίλε!
Ολοι οι καλοί χωράνε!
Team manager=Salome (οχι ας κάναμε κι αλλοιώς!) -
Για τους αγώνες βορειότερα και ισως και για κάποιους νοτιοτερα μπορώ να βοηθήσω έστω και αλλάζοντας λάστιχα... ή κάτι αλλο αν χρειαστεί και μπορώ. Ο Τημ μάνατζερ (ποιος θα οριστεί εθελοντής? ) ας κανονίσειΠρεπει το αγωνιστικο να ειναι δεκαεξατροχο.Ολοι λαστιχα θελουν να αλλαζουν.Κανενας δεν μιλησε να ξεβουλωνει τα πιτσιλιστιρια.Και τα τζαμια θα ειναι βρωμικα και στις φωτογραφιες θα βγαινω φυμε.
-
Παιδία, έστω και αργοπορημένος προσφέρω τις υπηρεσίες μου σαν υποστήριξη σέρβις και ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί !!!!
Όσο μ,πορώ να βοηθήσω είμαι μέσα ! -
Τελικά η σπίθα έγινε φωτιά ??? Μαίρη ???
-
Oυδεν σχόλιο
Χωρίς πλάκα, η τρελλή μας ιδέα πηγαίνει πολύ καλά! Από τέλη Οκτωβρίου ετοιμαστείτε για εκπλήξεις!!!
Θα πέσει πολύ γέλιο!!!
-
μέσα,μέσα,μέσα.
Ειδικά σε θέματα εργονομίας - επίδοσης μπορώ,μπορώ,μπορώ
τι είναι αυτό;
θα μάθετε, θα μάθετε, θα μάθετε -
K εγω ειμαι μεσα γενικως!!!!
Οτι κ αν γινεται θελω εμπλοκη!!!
Απο καπου να ξεκινησουμε τουλαχιστον! -
ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΓΗΣΕΙ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣΩ. ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Η ΙΔΕΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΕΙΘΗΣΩ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΝΕΤΕ. ΛΑΣΤΙΧΑ, ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΙΡΙΑ, ΝΕΡΑ, ΠΕΤΣΕΤΕΣ, ΚΟΚ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΣΑΜΑΛΙ ΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ Κ.Α ΜΑΙΡΗ-ΡΕΝΑ ΟΤΙ ΘΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟ.
-
Κάθε προσφορά δεκτή παίδες!
Θέλουμε πολλούς για να έχουμε μεγάλο συνεργείο!!!Θα κάνουμε και δοκιμαστικά pit-stops!!!
Δεν το πίστευα...κι όμως!!!...Ενα όνειρο γίνεται αλήθεια!!
Ευχαριστώ Μαίρη...απο καρδιάς!! -
ΜΑΣΤΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΣΑ ΛΙΤΡΑ ΕΙΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ?
-
Θέλουμε πλήρη αναφορά των εκπλήξεων και τον πεπραγμένων, για να κανονίζουμε και τις βοήθειες ,απο όλες τις πλευρές
Κάτι μεγάλο και ανέλπιστο έχει γίνει και θα γίνει ακόμα πιο μεγάλο και εύκολο.
Νοιώθω οτι έχουμε πολλούς ΦΙΛΟΥΣ που η όποια βοήθειά τους θα είναι πολύτιμη.
Οι οιωνοί είναι ευνοικοί για μας.
-
Kai ego mesa an kai argisa ligoulaki........................
An thelete voithao sta pit eos otou na vgalo Lisence (to N apo to oxima vgainei se 3 mines!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)..........................
Apla mia mikri voithia stin metafora eimai apo Saloniki gar..........
Stis Serres oti thelete akoma kai epafes gia Hotel............
Kato stin Athina an exo enimerosi gia agones 5 meres noritera tha boro na katebo...............................
-
Εγώ από τη μεριά μου μπορώ να σας βοηθήσω αν χρειαστείτε κάποια τσιμούχα, O-ring, ενώ έχουμε και ένα κονέ για ρουλεμάν.
-
Παιδιά είσαστε καταπληκτικοί!!! Πραγματικά ευχαριστούμε για την προθυμία και τα καλά σας λόγια!!!
-
An milame gia agona pistas Isos Xorigiso ta Vhf Odigou kai pits kathos akoma kai tin pit board alla tin pit board me enan oro.................
Na epistrefetai meta apo kathe agona...........
-
Ο χρήστης fmas25 έγραψε:
An milame gia agona pistas Isos Xorigiso ta Vhf Odigou kai pits kathos akoma kai tin pit board alla tin pit board me enan oro.................Na epistrefetai meta apo kathe agona...........
Για πίστα δεν συζητάμε βέβαια!!..Αλλά το pit board καλοδεχούμενο!!
Θα το βγάζουμε ανάμεσα στις ειδικές!! Θα κάνουμε που θα κάνουμε δοκιμαστικά pit stops...να έχουμε και pit board...θα τους 'κουφάνουμε' όλους!!! -
ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΡΩΤΗ 'ΟΜΑΔΑ' Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗ FIA=TΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ FLEXI SERVICE. ΚΑΤΑ ΜΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.
ΑΡΕ ΤΡΕΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΟΥΛΟΥΣ.
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)