-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
:yahoo:Πρώτοι κλασσικών και πρώτοι γενικής στο Peking to Paris, έναν από τους πιο σκληρούς αγώνες που υπάρχουν (12214Km!!), οι
Pit Linder και Frank Wiest
με τη
Mercedes-Benz W110 200 (Heckflosse)'Η αξιοπιστία και η στιβαρότητα της Mercedes μας ήταν οι παραγοντες που μας οδήγησαν στη νίκη' και 'χρειαστήκαμε λιγότερες επισκευές από τα περισσότερα από τα άλλα 133 αυτοκίνητα', δηλωσε ο Linder μετά τον αγώνα.
ps
Που είστε, μπεμβέδες;Τοτε ηταν Μερσεντες.....
Τωρα ειναι Κραϊσλερ..... -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Η W114 γιατί λεγόταν Stroke-8;E, D-Jet;
Strichacht δηλαδή.
Προφανώς γιατί παρουσιάστηκε το '68
Αυτά που λένε εδώ στην Ελλάδα για /4 και /6 είναι σαχλαμάρες...
Όλα /8 είναι, μόνο που τα 230 114 της τελευταίας σειράς είναι .6 (εξακύλινδρα, τα υπόλοιπα δε γράφουν τίποτα) ενω τα 230 115 είναι .4 (τετρακύλινδρα).Αντικειμενικά είναι η καλύτερη ΜΒ που έχει βγεί ποτέ...
(αν απευθύνεσαι στην απατεωνιά, αυτή είναι η παλιότερη, η 110 και λέγεται finntail, Heckflosse δλδ και συγκεκριμένα kleine Flosse γιατί είναι η μικρούλα...)
-
Tango με παχουλές!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Η W114 γιατί λεγόταν Stroke-8;
E, D-Jet;
Strichacht δηλαδή.
Προφανώς γιατί παρουσιάστηκε το '68
Αυτά που λένε εδώ στην Ελλάδα για /4 και /6 είναι σαχλαμάρες...
Όλα /8 είναι, μόνο που τα 230 114 της τελευταίας σειράς είναι .6 (εξακύλινδρα, τα υπόλοιπα δε γράφουν τίποτα) ενω τα 230 115 είναι .4 (τετρακύλινδρα).Αντικειμενικά είναι η καλύτερη ΜΒ που έχει βγεί ποτέ... :shifty:
(αν απευθύνεσαι στην απατεωνιά, αυτή είναι η παλιότερη, η 110 και λέγεται finntail, Heckflosse δλδ και συγκεκριμένα kleine Flosse γιατί είναι η μικρούλα...)
αντικειμενικα
αντικειμενικοτατα βεβαιως βεβαιως!!!!ταξε μου για να μη βγαλω αχνα, αλλιως θα μαθουν ολοι τι τραβηξαμε μερες τωρα
εσενα το λεω μουσικε
-
ΠΑΙΔΙΑ , ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ G WAGEN G55 AMG ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΣΕ 4 ΤΡΟΧΟΥΣ. ΠΕΤΥΧΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΑ 20 ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΕΝΩ ΗΜΑΣΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ (ΕΓΩ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΟΡΟΦΗ ) ΚΑΝΕΙ ΚΙΚ - ΝΤΑΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΠΡΕΣΣΟΡΑΣ ΘΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕΣΑ !!!
ΤΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝ ΤΟΥΤΟ ? ΧΑ ΧΑ ΧΑ .ΤΑ SIDE PIPES ΕΝΤΑΞΥ , ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ? -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
[ταξε μου για να μη βγαλω αχνα, αλλιως θα μαθουν ολοι τι τραβηξαμε μερες τωρα
εσενα το λεω μουσικε
Για πες για πες!!!!
(ο μουσικός αυτός είναι κουφός)
-
Ο χρήστης ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ , ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ G WAGEN G55 AMG ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΣΕ 4 ΤΡΟΧΟΥΣ. ΠΕΤΥΧΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΑ 20 ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΕΝΩ ΗΜΑΣΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ (ΕΓΩ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΟΡΟΦΗ ) ΚΑΝΕΙ ΚΙΚ - ΝΤΑΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΜΠΡΕΣΣΟΡΑΣ ΘΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕΣΑ !!!
ΤΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝ ΤΟΥΤΟ ? ΧΑ ΧΑ ΧΑ .ΤΑ SIDE PIPES ΕΝΤΑΞΥ , ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ?η γιαννα της ολυμπιαδας
η εθνικη μας σταρ το2004edit
sorry μου ξεφυγε -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
η γιαννα της ολυμπιαδας
η εθνικη μας σταρ το2004Μην αλλάζεις θέμα Βαγγέλη!!! Λέγε!!!!
-
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... r_1953.jpg
Tην εκανα δωρο σε ενα φιλο μου σημερα. Υπο κλιμακα φυσικα Ελπιζω να την εκτιμησει (αν και απο τις πρωτες αντιδρασεις του κατενθουστηκε )
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
η γιαννα της ολυμπιαδας
η εθνικη μας σταρ το2004Μην αλλάζεις θέμα Βαγγέλη!!! Λέγε!!!!
ο μουσικος χαριεντιζεται σε αλλα αρθρα....
θα τα πω κι εγω στο bmw forumπαρτυ θα κανουνε οι Μηδες
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
ταξε μου για να μη βγαλω αχνα, αλλιως θα μαθουν ολοι τι τραβηξαμε μερες τωρα
εσενα το λεω μουσικε
Για πες για πες!!!!
(ο μουσικός αυτός είναι κουφός)
Παιδικές ασθένειες, Βαγγέλη μου, μόλις τελειώσεις με το στρώσιμο (1.5εκατ.χιλ. περίπου) μετά δεν παθαίνει τίποτα...
NIGA, μην τον ακούς που γκρινιάζει! Την έφτιαξε με ένα κατσαβίδι, νύχτα έχοντας για φως έναν αναπτήρα! Αν είχε καμιά ds, θα πήγαινε άυριο στην τράπεζα για δάνειο...
Πες στα παιδιά, Καπαπή μου, ότι άφησες το καημένο το θεριό χωρίς τάπα στο καρμπυρατέρ 1.5 μήνα καλοκαιριάτικα και στέγνωσε το φουκαριάρικο. Πες στα παιδιά, αγαπητέ μου, ότι τη σκαλίζεις μόνος σου και ακόμα και με ρύθμιση στην τύχη της αντεπίστροφης δούλευε δυο χρόνια το δύστυχο... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
E;Ε συγγνώμη μπέρδεψα τις παθήσεις...
-
εεεεεεε...............
πως ειναι το εμοτικον που βηχεις???εεεεεεγω μονο σχιστοματικα ξερω να μαστορευω
που να φανταστω οτι θαααα ........αυτα!μου τα σταξε παιδια σε πμ
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
μου τα σταξε παιδια σε πμ.............
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
μου τα σταξε παιδια σε πμ
Μια μικρή βοήθεια για να τη φτιάξεις, μωρε!
-
πολλες παχουλες μαζεμενες..
http://it.youtube.com/watch?v=6P4qkQsFs ... ed&search= -
http://it.youtube.com/watch?v=DDxyohTcS ... ed&search=
ιστορικη αναδρομη για τα 190 -
Mercedes-Benz CLK 63 AMG - Black Series
Καθαρόαιμο vs βαυαρέζικο παχύδερμο σημειώσατε 1! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Mercedes-Benz CLK 63 AMG - Black Series
Καθαρόαιμο vs βαυαρέζικο παχύδερμο σημειώσατε 1!Στο δευτερο βιντεο, στο 0:51 κοκκινηζει το κοντερ....
Αυτα ειναι!!!!!! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Και η Τόνια φαίνεται να συμφωνεί!Η Τόνια μάλλον πήγε να τα κάνει επάνω της στην αρχή! 'Comfortable ride'!! Ακου τι βρήκε να πει!!! Τέτοιο αγοραστικό κοινό έχουν αυτά τα αυτοκίνητα;
MERCEDES-BENZ FORUM