-
Καλησπέρα σας καλή χρονιά με υγεία.
Ο πατέρας μου αγόρασε ένα μεταχειρισμένο fiat strada 1,9td 2005.
Αγροτικής χρήσης. Το πήρα σήμερα μια βόλτα και το αμάξι είναι τελείως σφιχτο! Δε φεύγει καθόλου. Λες και δεν ανοίγει καθόλου η τουρμπίνα. Και δεν την άκουω καθολου
Κανονικά βάση των κυβικών έπρεπε να πετάει
Καπνό δε βγάζει. Βλάβη δε βγάζει. Τι να προτοκοιταξω βρε παιδιά. Ο γέρος μου τρελάθηκε!!
Σας ευχαριστώ πολύ
-
Καλησπέρα σας καλή χρονιά με υγεία.
Ο πατέρας μου αγόρασε ένα μεταχειρισμένο fiat strada 1,9td 2005.
Αγροτικής χρήσης. Το πήρα σήμερα μια βόλτα και το αμάξι είναι τελείως σφιχτο! Δε φεύγει καθόλου. Λες και δεν ανοίγει καθόλου η τουρμπίνα. Και δεν την άκουω καθολου
Κανονικά βάση των κυβικών έπρεπε να πετάει
Καπνό δε βγάζει. Βλάβη δε βγάζει. Τι να προτοκοιταξω βρε παιδιά. Ο γέρος μου τρελάθηκε!!
Σας ευχαριστώ πολύ
-
https://www.ultimatespecs.com/car-specs/Fiat/800/Fiat-Strada-19-JTD.html
Το χω οδηγήσει, είναι όντως τάφος και για πολύ φόρτωμα δεν είναι.
-
Λες να μην έχει πρόβλημα?? Μπορώ να καταλάβω αν δουλεύει σωστά η τουρμπίνα του? Ευχαριστώ πολύ AMG
-
Επειδή είχα το strada 1.9 μέχρι το 2015, είναι ένα πολύ γρήγορο μικρό αγροτικό. Η μέγιστη ροπή αποδίδεται στις 1500 σαλ. Το αν τουρμπίζει κανονικά μπορείς εύκολα να το καταλάβεις αν πατήσεις με 3η στις 1200 στροφές. Στις 1500 είναι εξαιρετικά αισθητό το απότομο τράβηγμα του αυτοκινήτου.
-
Όχι με τίποτα δε το κάνει αυτό.
Κάτι συμβαίνει? Καμία βοήθεια?
-
Παίζει να είναι κολλημένη τουρμπίνα?
Το είχε ένας παππούς πριν απ' το πατέρα μου και πήγαινε σα κοτα
-
Το να μην ανοίγει η τουρμπίνα μπορεί να σημαίνει 1002 πράγματα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς είτε εκεί που το αγόρασες είτε σε δικό σου μηχανικό για να εντοπίσετε την βλάβη. Σου έχει ανάψει κάποια ένδειξη στο καντράν? Αγοράστηκε από μάντρα? Ξέρεις πόσο καιρό ήταν ακινητοποιημένο το αυτοκίνητο?
-
Να σας πω να γελάσουμε!!!
Παιδιά δεν είναι τουρμπο το αυτοκίνητο!!!
Χαχαχαχχαχα!!! Ο μαντράς το πούλησε του πατέρα μου για τουρμπατο. Ο κακομοίρης ο πατέρας μου δεν ξέρει από αυτοκίνητα.
Από τη στιγμή που μου είπε ότι είναι τουρμπο κοίταξα να φεύγει γρήγορα. Όταν είδα ότι δε φεύγει υποθέσαμε ότι έχει πρόβλημα!
Έλληνες μαντραδες. Δεν ξέρουν τι πουλάνε φίλοι μου!!! Απίστευτο και όμως ελληνικό.
Όμως αποδίδω φταιξιμο και σε μένα που δεν πήγα με το πατέρα μου να δω τι αυτοκίνητο είναι!!! Τέλος πάντων..
-
Καλησπέρα φίλοι μου.
Έχω ένα fiat fiorino 2007 1,3 td 75hp.
Αν έχει έρθει η ώρα της καδένας χρονισμού πως θα το καταλάβω?
Κάνει κάποιο θόρυβο? Το πρωί θα το ακούσω καλύτερα? Η όταν είναι ζεστό?
-
Θα το καταλάβεις, διαβάζοντας στο βιβλιαράκι του αυτοκινήτου ανά πόσα χρόνια ή χιλιάδες χιλιόμετρα πρέπει να γίνεται η αλλαγή.Ότι όριο βάζει, πρέπει να ακολουθείται με θρησκευτική ευλάβεια!
Fiat strada βοήθεια!