-
Από την 1η Σεπτεμβρίου .τα καινούργια αυτοκίνητα που πωλούνται στη χώρα μας θα πρέπει να είναι σύμφωνα με το πρότυπο προδιαγραφών ρύπων Euro 6 της ΕE.
Ερώτημα: Αν ένα αυτοκίνητο με προδιαγραφές Euro5 κόστιζε πριν την 1η Σεπτέμβρη 15.000€ η αξία του έχει πέσει αυτή η στιγμή;
Ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι για αγορά αυτοκινητου και μόλις έμαθα για τις αλλαγές στις προδοαγραφές ρύπων. Περιμένω απαντήσεις απο αυτούς που γνωρίζουν! -
Από την 1η Σεπτεμβρίου .τα καινούργια αυτοκίνητα που πωλούνται στη χώρα μας θα πρέπει να είναι σύμφωνα με το πρότυπο προδιαγραφών ρύπων Euro 6 της ΕE.
Ερώτημα: Αν ένα αυτοκίνητο με προδιαγραφές Euro5 κόστιζε πριν την 1η Σεπτέμβρη 15.000€ η αξία του έχει πέσει αυτή η στιγμή;
Ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι για αγορά αυτοκινητου και μόλις έμαθα για τις αλλαγές στις προδοαγραφές ρύπων. Περιμένω απαντήσεις απο αυτούς που γνωρίζουν! -
Μιλώντας για μεταχειρισμένο, με βάση την δική μου εμπειρία, αυξάνεται το τέλος ταξινόμησης (για τα euro 5) οπότε μειώνονται οι εισαγωγές από την ευρώπη, που σημαίνει λιγότερες επιλογές-->καλύτερη μεταπωλητική αξία.
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Μιλώντας για μεταχειρισμένο, με βάση την δική μου εμπειρία, αυξάνεται το τέλος ταξινόμησης (για τα euro 5) οπότε μειώνονται οι εισαγωγές από την ευρώπη, που σημαίνει λιγότερες επιλογές-->καλύτερη μεταπωλητική αξία.Ή απλά οι εμποράρες που φέρνουν καραβιές μεταχειρισμένα, θα μας φέρουν και όλα εκείνα τα χρέπια (χείριστης κατάστασης) που μέχρι τώρα μπορεί και να μην έφερναν, ώστε να ισοσκελίσουν τη χασούρα απο το τέλος ταξινόμησης και να κρατήσουν τις τιμές στα ίδια επίπεδα.
Απαντώντας στο αρχικό ερώτημα, νομίζω ότι δεν αξίζει να το σκέφτεσαι έτσι. Αν θες να πάρεις ένα μοντέλο που είναι euro 5, πάρτο. Σιγά να μην πας να πάρεις euro 6 μόνο και μόνο επειδή έχει καλύτερες προδιαγραφές ρύπων. Άσε που είδαμε και τα καλύτερα μαγαζιά τι μπούρδες έκαναν για να βρεθούν εντός προδιαγραφών
-
Εχω μια υποψία ότι ειδικά στις τιμές των οξειδίων του αζώτου θα έχει πέσει και αλλού μαιμουδια με πειράγματα. Δεν μπορεί μέσα σε δύο μήνες να βγήκαν οι ίδιοι κινητήρες με τα χαμηλότερα όρια των euro 6....
-
Δεν ειναι πρόβλημα του καταναλωτή οι απάτης των εταιριών......βλέπω βροχή απο μηνύσεις και στην Ευρώπη αν υπάρξει κάτι αντιστοιχο
Sent from my iPad using Tapatalk
Χάνουν την αξία τους τα αυτοκίνητα Euro5;