-
Κριτήρια: επιδόσεις, ασφάλεια, εγγύηση αυτοκινήτου.
Γνώμες;(προς admins: νομίζω ίσως θα ήταν καλό να υπάρχει section με συγκρίσεις αυτοκινήτων για 2-3 μοντέλα, έτσι θα περιλάμβανε και τα posts για αγορά νέου αυτοκινήτου)
-
Γνώμες;(προς admins: νομίζω ίσως θα ήταν καλό να υπάρχει section με συγκρίσεις αυτοκινήτων για 2-3 μοντέλα, έτσι θα περιλάμβανε και τα posts για αγορά νέου αυτοκινήτου)
-
-
Αναλογως τι κινητηρα προτιμας,budget και επιπεδο εξοπλισμου...
-
και τα 2 είναι στα 70ps diesel, γι'αυτό έβαλα ως κριτήρια επιδόσεις, ώστε κάποιος που τα γνωρίζει να κάνει μια σωστή σύγκριση.
και ανεξάρτητα του budget βέβαια. Τι εννοώ: αν για ένα αυτοκίνητο σου λέει κάποιο ποσό, και με +1000 παίρνεις την έκδοση που έχει τα πάντα για το συγκεκριμένο μοντέλο, τι επιλέγεις;..
-
Ξέρεις πως έχουν τον ίδιο κινητήρα έτσι;
-
ε;;... όταν λες τον ίδιο, εννοείς full ίδιο;;...
-
Απολυτως
http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_DLD_engine
Το μόνο που ίσως να κάνει διαφορά είναι οι σχέσεις στα κιβώτια και στις τελικές ρυθμίσεις για ροπή και ιπποδύναμη με αμελητέες διαφορές στις τελικές εκδόσεις. 0-100 στα 15 περίπου δευτερόλεπτα και ρεπρίζ οχι κάτι φοβερό. Κατανάλωση αυξημένη, αρκετός dieselοθόρυβος. Γενικά τπτ το ιδιαίτερο καλύτερα κοίτα για το 90αρι. -
Ο ντιριντίνος μου είπε ότι νοικιασμένο ψ3 70άρι είχε πολύ χαμηλή κατανάλωση με οικονομική οδήγηση (4- λίτρα).
Είναι ΑΡΓΟ αλλά έχει χαμηλή κατανάλωση. -
Σε σχέση με το 90αρι πάντα. Βήμα δεν πάει και κάει και αρκετά.
-
Αμα το πατάς στο λαιμό, λογικό να καίει. Εγώ που το πήγαινα μαλακωshα, δεν έκαιγε τίποτα. Βέβαια έκανα κόντρες με τα φορτωμένα αστικά, leonp style.
-
χμ...καθότι είναι για πόλη, η κατανάλωση φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα. Το fiesta στα 1400cc diesel βγαίνει και σε 90ps?.. (αν εννοείς το 1600cc τότε ανεβαίνουμε σε άλλη κατηγορία).
οκ, κινητήρας ίδιος και στα δύο. Από αξιοπιστία ηλεκτρικά/ηλεκτρονικών συστημάτων?..
Diesel: C3 vs Fiesta