-
kalispera paides exw to kia pro ceed 1.4 105hp ti mporw na valw se atmosfariko amaksi etsi wste na anevei i apodosi tou estw 20-30 alogakia...???
-
kalispera paides exw to kia pro ceed 1.4 105hp ti mporw na valw se atmosfariko amaksi etsi wste na anevei i apodosi tou estw 20-30 alogakia...???
-
-
Να γραψεις Ελληνικα
-
Ο χρήστης yamaha13 έγραψε:
Να γραψεις ΕλληνικαΠιστευω πως με σποιλερ, μουρη εκχιονιστικου, ξενον απο Κινα, καμια εξατμιση, κανα ζαντικο θα παρει τουλαχιστον 20 αλογακια
-
ρε παιδες μην ειρωνευεστε πρωταρης ειμαι τι να κανω ακους διαφορα γιαυτο ρωτας γνωμες..
-
Ο χρήστης petran27 έγραψε:
kalispera paides exw to kia pro ceed 1.4 105hp ti mporw na valw se atmosfariko amaksi etsi wste na anevei i apodosi tou estw 20-30 alogakia...???Τα greeklish απαγορευονται,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες.[mod]
Για το ερωτημα σου θα απαντησω μονο οτι μαλλον εκανες λαθος αγορα σε σχεση με αυτο που ηθελες. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα greeklish απαγορευονται,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες.[mod]
Για το ερωτημα σου θα απαντησω μονο οτι μαλλον εκανες λαθος αγορα σε σχεση με αυτο που ηθελες.+1
-
ρε παιδες μην ειρωνευεστε πρωταρης ειμαι τι να κανω ακους διαφορα γιαυτο ρωτας γνωμες..γιατι θες να το χαλασεις το αυτοκινητο
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
ρε παιδες μην ειρωνευεστε πρωταρης ειμαι τι να κανω ακους διαφορα γιαυτο ρωτας γνωμες..
γιατι θες να το χαλασεις το αυτοκινητο
+1
-
Δεν θελω να του αλλαξω πολλα ενα φιλτρο μια εκσατμιση και ενα προγραμμα ποσα αλογα θα παρει περιπου??
-
Δεν θελω να του αλλαξω πολλα ενα φιλτρο μια εκσατμιση και ενα προγραμμα ποσα αλογα θα παρει περιπου??Καλα εγραψα στην αρχη λοιπον . ΑΠο την εξατμιση αντε να παρεις 1 (ολογραφως ενα) αλογο , απο το φιλτρο αντε να παρεις 1-2, απο το προγραμμα ρωτα την ΚΙΑ αν εχει κανα επισημο. Μονο λεφτα θα χασεις, οποτε συμβιβασου με την αγορα που εκανες.
-
Δεν θελω να του αλλαξω πολλα ενα φιλτρο μια εκσατμιση και ενα προγραμμα ποσα αλογα θα παρει περιπου??Και ετσι θα παρεις 20-30 αλογα;Ουτε 10 Κυπριακα γαιδουρια δεν θα παρεις !!!Στραγαλια τα περασατε τα αλογα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν θελω να του αλλαξω πολλα ενα φιλτρο μια εκσατμιση και ενα προγραμμα ποσα αλογα θα παρει περιπου??
Και ετσι θα παρεις 20-30 αλογα;Ουτε 10 Κυπριακα γαιδουρια δεν θα παρεις !!!Στραγαλια τα περασατε τα αλογα;
-
ε αυτο σας ρωταω ρε παιδες πως θα το ανεβασω και κανεις δεν μου εδωσε μια σαφη απαντησει..
-
ε αυτο σας ρωταω ρε παιδες πως θα το ανεβασω και κανεις δεν μου εδωσε μια σαφη απαντησει..Στο γραψα και πανω! 1 μουλαρι απο την εξατμιση και αλλο 1 απο το φιλτρο. Αν ηθελες αλογα ας πηγαινες σε κατι αλλο.
-
αφησε το οπως ειναι να πηγαινεις ωραια τη βολτα σου, τι τους θες τους παρα πανω ηππους
-
Πάμε πάλι απο την αρχή....
Για να αποκτήσεις τα 20-30 άλογα που θέλεις σίγουρα θα χρειαστείς κάτι παραπάνω απο φίλτρο εξάτμιση και πρόγραμμα.
Ενδεχομένως να χρειαστείς να καταφύγεις και σε τοποθέτηση τούρμπο, το οποίο μαζί με τα παρελκόμενα που θα χρειαστούν
ίσως να φτάσει και την αξία του αυτοκινήτου σε χρήματα+ κάποιο γνώστη για να σου κάνει την μετατροπή(είπαμε έχει αρκετούς μαστρομήτσους), και επίσης θα χάσεις τον 'πολιτικό' χαρακτήρα του αυτοκινήτου.
Τέλος η κατανάλωση βενζίνης θα ανέβει σημαντικά.
Αν σου περισσεύουν δέχομαι καταθέσεις(σε βενζίνη) στο ρεζερβουάρ μου.
Μήπως τελικά η επιλογή που έκανες δεν ήταν αυτή που ήθελες εν τέλει; -
viewtopic.php?f=6&t=48038
Re: τροποι αυξησης ιπποδυναμης
από ΗΝ1984 » 20/05/11 12:27Επίσης
Μπαμπά μην τρέχεις : 4 ΗΡ
Η Παναγιά μαζί σου : 3,42 ΗΡ
Αυτοκόλλητα διαφόρων οίκων : 2,3 ΗΡ/Τεμ
Αεροτομές και τα συναφή : αύξηση ανάλογη της επιφάνειας.
Φαρδύτερα λάστιχα : όσο πιο φαρδιά τόσο πιο καλάΠαρακαλείσθε να συμπληρώσετε τη λίστα για να δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων για επίδοξους σταβλίτες πολλών αλόγων
Παρεμπιπτόντως τα άλογα δεν είναι στραγάλια.
-
Δεν θελω να του αλλαξω πολλα ενα φιλτρο μια εκσατμιση και ενα προγραμμα ποσα αλογα θα παρει περιπου??ανάλογα την βελτίωση ... -1,5
Βελτιωση KIA pro ceed