-
πως μπορω να λιγοστεψω το θορυβο απο την αναρτηση του κ12 αν και εχει περιοριστει με την αλλαγη των ελατηριων(eibach) και αμορτισερ (koni κιτρινα)
-
πως μπορω να λιγοστεψω το θορυβο απο την αναρτηση του κ12 αν και εχει περιοριστει με την αλλαγη των ελατηριων(eibach) και αμορτισερ (koni κιτρινα)
-
-
Πολύ τραγικός ο τίτλος βρε παιδάκι μου.
-
Δηλαδή τί κάνει η ανάρτηση και πώς έχεις αποφασίσει ότι το κάνει αυτή; Α, και τι περιλαμβάνεις όταν λές ανάρτηση...
-
Έβαλες κόνι κίτρινα και αίμπαχ και μειώθηκε ο θόρυβος??? Μήπως πριν δεν είχε αναρτηση καθόλου?
-
ειχε την αναρτιση που βγαινει απο την ΝΙΣΣΑΝ (αγοραστηκε καινουργιο) τωρα εχω 20000 χιλ.
-
Μπορεις να αλλαξεις και τα σινεμπλοκ.
Τι θορυβο σου εκανε η αναρτηση και την αλλαξες σε τοσο καινουργο αμαξι?
τα κιτρινα koni και τα eibach ειναι δεν ειναι ο καλυτερος συνδιασμος για το αμαξι σου και σε λιγο καιρο θα κοπανει -
με την αναρτηση της παραγωγης κανει ενα μεταλλικο θορυβο σαν να ειναι απο τα ελατηρια(μετα απο αποτομη εκταση συνηθως) .σε οσα αυτοκινητα εχω βαλει αμορτισερ ειναι koni κιτρινα και δεν εχω προβλημα με κοπανημα αν και σε μερικα ειχα βαλει σκηροτερες βαλβιδες.
-
μήπως να έβαζες ταινία μαγκάιβερ στα σπειρώματα των ελατηρίων?
ειδικά αν έχει χαμηλώσει παίζει πολύ σοβαρά να σου λύσει το πρόβλημα. Μιλαώ για τις σπείρες στο πάνω και στο κάτω μέρος -
αυτο θα κανω μαλλον και θα το βαλω και στην σπειρα που ακουμπαει και στο αμορτισερ
προβλημα σε nissan κ12.