-
Παιδιά έκανα πριν κανά 2ημερο ένα θέμα στο οποίο έλεγα οτι ο αδερφός μου τράκαρε το αμάξι μου (Kia cee'd έκδοση intense) σε μία στροφή, και οτί το αμάξι μάλλον πήγαινε για ανταλακτικά. Το αμάξι δεν το είχα πάνω από μία εβδομάδα και το θέμα είναι ότι στην αντιπροσωπεία επανηλειμένως μου είχανε πει ότι το αμάξι είχε esp, ύστερα όμως από μία μικρή έρευνα στο ίντερνετ είδα ότι η συγκεκριμένη έκδοση δεν περιλαμβάνει esp... Μην πιστεύοντας στα μάτια μου έψαξα και άλλο και είδα ότι πράγματι στα cee'd με esp υπάρχει πάντα ένα διακοπτάκι αριστερά του τιμονιού για την απ/ενεργοποίηση του καθώς και φωτεινή ένδειξη στο καντράν των οργάνων τα οποία έλειπαν και τα 2 από το αμάξι μου... Θέλω τη συμβουλή σας λοιπόν για το τι να κάνω με την αντιπροσωπεία, γιατί ο αδελφός μου δεν έτρεχε τόσο που το esp να μην μπορεί να διορθώσει την κατάσταση.
-
Παιδιά έκανα πριν κανά 2ημερο ένα θέμα στο οποίο έλεγα οτι ο αδερφός μου τράκαρε το αμάξι μου (Kia cee'd έκδοση intense) σε μία στροφή, και οτί το αμάξι μάλλον πήγαινε για ανταλακτικά. Το αμάξι δεν το είχα πάνω από μία εβδομάδα και το θέμα είναι ότι στην αντιπροσωπεία επανηλειμένως μου είχανε πει ότι το αμάξι είχε esp, ύστερα όμως από μία μικρή έρευνα στο ίντερνετ είδα ότι η συγκεκριμένη έκδοση δεν περιλαμβάνει esp... Μην πιστεύοντας στα μάτια μου έψαξα και άλλο και είδα ότι πράγματι στα cee'd με esp υπάρχει πάντα ένα διακοπτάκι αριστερά του τιμονιού για την απ/ενεργοποίηση του καθώς και φωτεινή ένδειξη στο καντράν των οργάνων τα οποία έλειπαν και τα 2 από το αμάξι μου... Θέλω τη συμβουλή σας λοιπόν για το τι να κάνω με την αντιπροσωπεία, γιατί ο αδελφός μου δεν έτρεχε τόσο που το esp να μην μπορεί να διορθώσει την κατάσταση.
-
-
Oταν λες οτι σου ειπαν οτι ειχε ESP,οταν κανατε δηλαδη τον ελεγχο των extra στο ειπαν οτι το εχει???Εσυ την παραγγελια την ειχες κανει με το ESP???
-
το αμαξι ήταν μεταχειρισμενο 2 χρονών και κάθε φορά που μας έλεγε τον εξοπλισμό του επαναλάμβανε ότι είχε esp μαλιστά όταν έμαθε τον τρόπο με τον οποίο έγινε το τρακάρισμα ο πωλητής αναρωτήθηκε πως το έβγαλε απ'το δρόμο με το esp.
-
Υ.Γ. το αμάξι το αγόρασα από την επίσημη αντιπροσωπεία της KIA
-
Εχεις καποιο χαρτι που να γραφει οτι το αμαξι που σου πουλησαν 'εχει' ESP ;
Μεχρι τωρα ξεγελαγαν τον κοσμο με τα ραδιοcd ,αλλο εβλεπες στην μαντρα και με αλλο το αγοραζες.Τωρα πουλανε αμαξι του 2000 για μοντελο του 2005 ,λενε για ΕSP και δεν εχει
-
Ο χρήστης black7ack έγραψε:
το αμαξι ήταν μεταχειρισμενο 2 χρονών και κάθε φορά που μας έλεγε τον εξοπλισμό του επαναλάμβανε ότι είχε esp μαλιστά όταν έμαθε τον τρόπο με τον οποίο έγινε το τρακάρισμα ο πωλητής αναρωτήθηκε πως το έβγαλε απ'το δρόμο με το esp.Υ.Γ. το αμάξι το αγόρασα από την επίσημη αντιπροσωπεία της KIA
Ως μεταχειρισμένο δύσκολα θα βγάλεις άκρη. Τα μεταχειρισμένα οι πωλητές πολλές φορές τα πουλάνε έχοντας υπόψη τον εξοπλισμό που έχουν τα καινούρια, τα οποία μπορεί πράγματι να φέρουν ESP.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα Ceed πριν δύο χρόνια είχαν στάνταρ εξοπλισμό το ESP.Επίσης σημειώσε ότι ο προφορικός λόγος δεν έχει καμιά αξία (νομική).
Δύσκολα τα πράγματα. Δυστυχώς.
-
οκ ρε παιδιά αυτό υποψιαζόμουνα και εγώ... θα προσπαθήσω να δω μήπως το έχει αναφέρει σε κανένα χαρτί π.χ. στην προσφορά...
-
Αν παντως υπαρχει γραμμενο στα συμβολαια το 'εχει esp' μπορεις να τους κανεις παρα πολλα νομιζω...
-
Άλλο το τρακάρισμα όμως και άλλο η κοροιδία...
Αν το έχεις γραπτώς συμβουλεύσου δικηγόρο ασφαλιστικής εταιρίας, διαφορετικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι. -
Ποια συμβόλαια ρε παιδιά;
Υπάρχει κάποιο συμβόλαιο που αναφέρει τον εξοπλισμό;
Δεν νομίζω... Αυτό δεν υπάρχει ούτε στα καινούρια. Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι αντιπροσωπείες με μικρά γράμματα αναφέρουν ότι ο εξοπλισμός μπορεί να διαφέρει σε σχέση με το αυτοκίνητο παραγγελίας.Και αυτό είναι γενική πολιτική...Ειδικά στα μεταχειρισμένα τα μόνα χαρτιά που υπάρχουν είναι οι βεβαιώσεις για την μεταβίβαση και η άδεια κυκλοφορίας άντε και ένα δελτίο προσφοράς που επάνω γράφουν και καλά την προσφορά μαζί την τιμή του μεταχειρισμένου και τον τρόπο πληρωμής και τα στοιχεία του πελάτη, άντε και τα πιθανά δώρα.
Στο τιμολόγιο πώλησης δε, τα μόνα που αναφέρονται είναι το μοντέλο ο κατασκευαστής και η τιμή πώλησης. Πολλές φορές το τιμολόγιο είναι και χειρόγραφο ... διάτρητο από εφορία, διαφορετικά η πώληση είναι μούφα ...
βοηθεια με αντιπροσωπεια..