-
Διαγράφτηκε διαφημιστικό ποστ [mod cmarin]
-
-
-
Σε ποσα μερη θα το ποσταρεις;
-
Ζαμπέτα δεν φτάνει που διαφημίζεις στο φόρουμ, τα γράφεις και πολλές φορές μη δεν τα δει κανείς.
Κάθε τόσο μου κλέβουν πλαστικά καπάκια βαλβίδων που είναι άνευ αξίας και τα χαρίζουν οι λαστιχάδες (στους πελάτες). Αυτά γιατί δεν θα τα κλέψουν;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αυτά γιατί δεν θα τα κλέψουν;Αφού το γράφει ο άνθρωπος, έχουν αντικλεπτικό και ιμομπιλάιζερ!
'αντικλεπτικο συστημα ειναι αδυνατον να χαθει η' να κλαπει ασε που και να κλαπει δεν επιφερει τιποτα στον κλεφτη μιας και οι 4 βαλβιδες που ειναι για τα ι.χ για καθε ελαστικο ειναι εναρμονισμενες μονο για την συγκεκριμενη οθονη και δεν χρησιμευει πουθενα αλλου. Αρα ασκοπο να στο κλεψει καποιος.' -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αυτά γιατί δεν θα τα κλέψουν;
Αφού το γράφει ο άνθρωπος, έχουν αντικλεπτικό και ιμομπιλάιζερ!
'αντικλεπτικο συστημα ειναι αδυνατον να χαθει η' να κλαπει ασε που και να κλαπει δεν επιφερει τιποτα στον κλεφτη μιας και οι 4 βαλβιδες που ειναι για τα ι.χ για καθε ελαστικο ειναι εναρμονισμενες μονο για την συγκεκριμενη οθονη και δεν χρησιμευει πουθενα αλλου. Αρα ασκοπο να στο κλεψει καποιος.'Και που θα το ξέρει ο κλέφτης;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
'Αρα ασκοπο να στο κλεψει καποιος.'Παλιά είχαμε συζητήσει για τις κλοπές των κεραιών από αυτοκίνητα και (νομίζω) το συμπέρασμα ήταν ότι τις κλέβουν για να ξιφομαχούν.
-
Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να μένει ανοιχτό αυτό το θέμα οπότε .....
ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ