-
Γεια σας
Ενδιαφέρομαι για το νέο 500ρακι, αλλά εκτός ότι είναι τσιμπημένο (όπως το θελω βγαίνει 15μιση++), είναι και η @%@**> λίστα αναμονής που φτάνει το 4μηνο!!! Ψάχνοντας internet βρήκα ότι υπάρχουν σε Γερμανία ή Ιταλία πολλές καλές ευκαιρίες μεταχειρισμενου για 1.4 από 12μιση-13 χιλιάρικα με καλό εξοπλισμό και -φαντάζομαι- έτοιμα προς πώληση!
Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει την διαδικασία και αν τελικά αξίζει να κάνω καμία βολτούλα στο εξωτερικό? Δηλ. το βρίσκω στο internet, και πάω πχ. Μιλάνο ή Αμβούργο. Το βλέπω από κοντά μου αρέσει και το πληρώνω. Μετά τι γίνεται? Το καβαλάω και έρχομαι Ελλάδα? Πού πληρώνω πάλι? Πόσο διάστημα και μετά από πόσα χρήματα θα είναι νόμιμα δικό μου στην κυκλοφορία?
Ευχαριστώ -
Γεια σας
Ενδιαφέρομαι για το νέο 500ρακι, αλλά εκτός ότι είναι τσιμπημένο (όπως το θελω βγαίνει 15μιση++), είναι και η @%@**> λίστα αναμονής που φτάνει το 4μηνο!!! Ψάχνοντας internet βρήκα ότι υπάρχουν σε Γερμανία ή Ιταλία πολλές καλές ευκαιρίες μεταχειρισμενου για 1.4 από 12μιση-13 χιλιάρικα με καλό εξοπλισμό και -φαντάζομαι- έτοιμα προς πώληση!
Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει την διαδικασία και αν τελικά αξίζει να κάνω καμία βολτούλα στο εξωτερικό? Δηλ. το βρίσκω στο internet, και πάω πχ. Μιλάνο ή Αμβούργο. Το βλέπω από κοντά μου αρέσει και το πληρώνω. Μετά τι γίνεται? Το καβαλάω και έρχομαι Ελλάδα? Πού πληρώνω πάλι? Πόσο διάστημα και μετά από πόσα χρήματα θα είναι νόμιμα δικό μου στην κυκλοφορία?
Ευχαριστώ -
Γεια σας
Ευχαριστώ -
Θα χρειαστει να πληρωσεις τελωνειο οποτε ισως σου βγει πιο ακριβα απο οτι εδω...
Το εχεις δει αυτο το θεμα? -
To πληρώνεις εκεί και έρχεσαι στο τελωνείο. Εκεί αφού το δει ο 'τελώνης' θα πάρεις πινακίδες για ένα μήνα μέχρι να 'εξοφλήσεις' και να πάρεις κανονικές πινακίδες. Όπως έγραψε και πιο πάνω όμως ο Thanιχ (χωρίς φυσικά να γνωρίζω επακριβώς τις τιμές και τα ποσά) υπάρχει περίπτωση να σου βγει και ακριβότερα από ότι να το αγόραζες εδώ συνολικά.
Εκτός αυτού αγοράζοντας το εδώ έχει και άλλο 'πρόσωπο' στο εξουσιοδοτημένο που το πήρες. Όχι ότι δεν θα έχεις εγγύηση για το όποιο πρόβλημα αλλά άλλο είναι να τους άφηνες και το κέρδος τους και άλλο να άφηνες το κέρδος στην Ιταλία π.χ. (αν με καταλαβαίνεις).
Σε λίγους μήνες θα υπάρχουν πολλά ετοιμοπαράδοτα. Οπότε κάνε λίγο υπομονή και πάρε κάποιο από εδώ ή ακόμη καλύτερα (για να βάλεις από εξοπλισμό ότι ακριβώς θέλεις) κάνε την παραγγελία σου κανονικά. Οι μήνες θα περάσουν γρήγορα και τελικά θα έχεις ένα αυτοκίνητο όπως ΑΚΡΙΒΩΣ το θέλεις...
-
Ευχαριστώ παιδιά.
Ναι, δε θα με πείραζε να είναι μεταχειρισμένο αν είχε πχ. 5-6.000 χλμ. Στο κατω κατω ο,τι κυκλοφορεί καινούριο ειναι ακόμη, και ξαναλεω οτι με ξενερώνει η αναμονή! Αλλα όχι να μου βγεί πιό ακριβό και από καινούριο. Σκοπός ήταν να γλιτώσουμε και κανενα ευρώ. Δηλ. με περίπου 1-1,5 χιλιαρικο που υπολόγιζα για την άδεια δεν υπάρχει περίπτωση, ετσι? Ίσως ξανακοιτάξω και 2ρο χερι Ελλάδα αλλα δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία. -
Ο χρήστης jacob76 έγραψε:
Ευχαριστώ παιδιά.
Ναι, δε θα με πείραζε να είναι μεταχειρισμένο αν είχε πχ. 5-6.000 χλμ. Στο κατω κατω ο,τι κυκλοφορεί καινούριο ειναι ακόμη, και ξαναλεω οτι με ξενερώνει η αναμονή! Αλλα όχι να μου βγεί πιό ακριβό και από καινούριο. Σκοπός ήταν να γλιτώσουμε και κανενα ευρώ. Δηλ. με περίπου 1-1,5 χιλιαρικο που υπολόγιζα για την άδεια δεν υπάρχει περίπτωση, ετσι? Ίσως ξανακοιτάξω και 2ρο χερι Ελλάδα αλλα δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία.Ψάξε για κανένα Έλληνα παραεισαγωγέα.
-
Ο χρήστης jacob76 έγραψε:
Ευχαριστώ παιδιά.
Ναι, δε θα με πείραζε να είναι μεταχειρισμένο αν είχε πχ. 5-6.000 χλμ. Στο κατω κατω ο,τι κυκλοφορεί καινούριο ειναι ακόμη, και ξαναλεω οτι με ξενερώνει η αναμονή! Αλλα όχι να μου βγεί πιό ακριβό και από καινούριο. Σκοπός ήταν να γλιτώσουμε και κανενα ευρώ. Δηλ. με περίπου 1-1,5 χιλιαρικο που υπολόγιζα για την άδεια δεν υπάρχει περίπτωση, ετσι? Ίσως ξανακοιτάξω και 2ρο χερι Ελλάδα αλλα δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία.παρε τηλ ολες τις ατιπροσωπειες, πες τους οτι θες αμεσα να το αγορασεις και ολο και κατι θα σου βρουν οπως το θες.
2ρο χέρι απο εξωτερικο - μονος μου!