Αγαπητοί νέοι φίλοι, είμαι νέος στο forum αν και αρκετά παλιός αναγώστης των 4T όντας 37 ετών .
Εχω να θέσω ένα ερώτημα λίγο πολύπλοκο και θα ήθελα την τοποθέτηση σας πάνω σε ένα δίλημμα που με απασχολεί εδώ και περίπου 2 μήνες.
Είμαι από τις 20/7/2006 κάτοχος ενός Peugeot 207 1.6 3d 110ps και σκέφτομαι να το αντικαταστήσω. Η σκέψη μου πάει ή στην ίδια έκδοση με τα 120 άλογα ή στο Golf TSI 140ps.
Tο αυτοκίνητο μου αρέσει πολύ και δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγκμής κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Απλά σκέφτομαι ότι η έκδοση με τα 120 άλογα θα είναι σαφώς καλύτερη.
Πιστεύετε ότι θα χάσω πολλά λεφτά αν κάνω αντικατάσταση του στην αντιπροσωπεία Lion Athnes (έχω κάνει 5.300 χλμ.) ? Το αυτοκίνητο είναι σε άριστη κατάσταση.
Η έκδοση Rallye είναι μέσα στις επιλογές μου αλλά δεν μου αρέσουν καθόλου τα αυτοκόλλητα και τα άλλα διακοσμητικά και το 207 GΤ μου φαίνεται πολύ ακριβό , δηλαδή θα προτιμούσα περισσότερο το Golf TSI με 400 Euro παραπάνω.Το Golf δεν μου αρέσει τόσο πολύ εμφανισιακά και θα αντικατασταθεί σε 1 χρόνο περίπου. Bέβαια θα μου πείτε ότι πάω σε άλλη κατηγορία αλλά τα 4 μέτρα του Peugeot 207 είναι παρά στο Colt ας πούμε.
Δεδομένου ότι χρωστάω για το αυτοκίνητο μου 5.000 Euro ακόμα στη τράπεζα να περιμένω το νέο Golf VI TSI ή να πάρω από τώρα κάποιο 207 120ps ή rallye (γίνεται να το πάρω χωρίς τα αυτοκόλλητα) ?
Ξέρω ότι μπορεί να φαίνεται λίγο παιδικό το δίλημμα μου στις εποχές που ζούμε με τις τόσες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά αλλά το αυτοκίητο πιστεύω πως για όλους εμάς (που ευελπιστώ να μιλάμε σε αυτό το forum) είναι κάτι παραπάνω από μέσο μετακίνησης. Είναι μάλλον ένα παιδικό όνειρο που πραγματοποιείται ή τρόπος ζωής (όχι όμως και σκοπός ζωής !!!). Τέλος με τα φιλιοσοφικά .
Θα ήθελα όποιος μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα μου, ας κάνει το κόπο να μου στείλει μία απάντηση με το τι μου προτείνει να κάνω.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας εύχομαι καλές συγκινήσεις μέσα
στο τετράτροχο σας!!!