-
Πριν 6 μήνες τούμπαρα, σ'εναν αγώνα, και καταστράφηκε το κουβούκλιο του Vitara cabrio16V.
Το έχω εδώ και 5 μήνες σ'ένα γνωστό συνεργείο για αλλαγή κουβουκλίου, και είμαι στην αναμονή.Ξέρετε συνεργεία που μπορώ να απευθυνθώ;
Αν αποφασίσω να το πουλήσω πόσο λέτε να ζητήσω; Eγώ σκέφτομαι το ποσό των 4.000E.Το Vitara διαθέτει ARB μπλοκέ διαφορικό πίσω, Calmini 3'' ανάρτηση, εξάτμηση, ποδιά, αποστάτες τροχών και όλα τα εξτρά του μοντέλου Safeland (ABS, AirCon, δέρμα, 2AirBag).
Θα ΄θελα τη βοήθεια σας, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Πριν 6 μήνες τούμπαρα, σ'εναν αγώνα, και καταστράφηκε το κουβούκλιο του Vitara cabrio16V.
Το έχω εδώ και 5 μήνες σ'ένα γνωστό συνεργείο για αλλαγή κουβουκλίου, και είμαι στην αναμονή.Ξέρετε συνεργεία που μπορώ να απευθυνθώ;
Αν αποφασίσω να το πουλήσω πόσο λέτε να ζητήσω; Eγώ σκέφτομαι το ποσό των 4.000E.Το Vitara διαθέτει ARB μπλοκέ διαφορικό πίσω, Calmini 3'' ανάρτηση, εξάτμηση, ποδιά, αποστάτες τροχών και όλα τα εξτρά του μοντέλου Safeland (ABS, AirCon, δέρμα, 2AirBag).
-
-
Αν τα μηχανικά μέρη είναι σε καλή κατάσταση και το σασί είναι οκ πιστευω θα τα πιάσει άνετα τα λεφτα που λες, μάλλον και αρκετά περισσότερα. Μήν ανέχεσαι να σε εμπαίζουν τα 'γνωστά συνεργεία'.
Αν αποφασίσεις να το πουλήσεις υπάρχουν άτομα που αγοράζουν τρακαρισμένα σαν το δικό σου για ανταλακτικά, μου είχε τύχει κάτι ανάλογο και αν θες να σου στείλω τηλέφωνα σε πμ.
Επίσης μάλλον θα σε συμφέρει να πουλήσεις ξεχωριστά τα έξτρα.
-
IKE σ' ευχαριστώ στείλε ότι έχεις γιατί εχω αγανακτήσει!!!
-
Ευχαριστώ Γιάννη θα τον πάρω τηλέφωνο.
ΥΓ: ΝΑΙ
Επισκευή κουβουκλίου Vitara