-
Χαίρετε,
Θα ήθελα να ρωτήσω αν αλλάξω τώρα (Μάρτιος) μηχανή στο αμάξι μου και από 1600 του βάλω μια 2000 κ.εκ. τι θα γίνει με τα τέλη που έχω ήδη πληρώσει για το 2006; Θα χρειαστεί να πληρώσω τη διαφορά (323-146 = 177
-
Χαίρετε,
Θα ήθελα να ρωτήσω αν αλλάξω τώρα (Μάρτιος) μηχανή στο αμάξι μου και από 1600 του βάλω μια 2000 κ.εκ. τι θα γίνει με τα τέλη που έχω ήδη πληρώσει για το 2006; Θα χρειαστεί να πληρώσω τη διαφορά (323-146 = 177
-
Χαίρετε,
-
μάλλον από του χρόνου θα πληρώσεις δίλιτρο.
δέν είμαι όμως καί σίγουρος
-
Noμιζω οτι μπορεις να αλλαξεις μοτερ νομιμα μονο +200 κ.εκ. Αλλιώς θα εισαι παρανομος..
-
Δηλαδη ποιος και πως θα καταλαβει τη διαφορα ??? Δεν ξερω γιαυτο ρωταω...
-
Επειδη το ειχα ψαξει οταν αλλαξα κινητηρα στην GTV,οσον αφορα τα τελη,θα πληρωσεις αυξημενα για το 2007.
Αν βαλεις ιδιο τυπο κινητηρα,ανεξαρτητως κυβικων και στην αδεια σου αναγραφεται μονο ο τυπος κινητηρα,δεν χρειαζεται να δηλωσεις τιποτα.Δεν θα φαινεται πουθενα η διαφορα.Αν στην αδεια,αναγραφεται ολοκληρο το νουμερο του κινητηρα,μπορει να διαπιστωθει η αλλαγη σε εναν ελεγχο ή στο κτεο,οποτε πρεπει να δηλωθει.Αν τελικα χρειαστει δηλωση του νεου κινητηρα,δηλωσε τον λιγο πριν τα κτεο,ωστε να μην πληρωσεις ουτε αυξημενα τελη,ουτε ασφαλιστρα.
-
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Αν τελικα χρειαστει δηλωση του νεου κινητηρα,δηλωσε τον λιγο πριν τα κτεο,ωστε να μην πληρωσεις ουτε αυξημενα τελη,ουτε ασφαλιστρα.Για τα αυξημένα τέλη και τα ασφάλιστρα τι ακριβώς εννοείς; Ασφαλώς και δεν σκοπεύω θα περάσω κτέο με αδήλωτη μηχανή!
EDIT: Άστο, με τη δεύτερη φόρα που διάβασα το μήνυμά σου κατάλαβα τι θέλεις να πεις. Σωστός!!!
-
λαθος.. σορρυ
ερώτηση για τα τέλη σε περίπτωση αλλαγής μηχανής