-
Μπορεί αυτό να είχε γίνει παλιά, αλλά ας κάνουμε κάτι σύγχρονο.
Πόσο πληρώνετε το **εξάμηνο **για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας?
-
-
-
Εγώ θα πρότεινα να βγάλεις την πρώτη επιλογή '0- είναι εταιρικό', γιατί στο κάτω κάτω κάποιος πληρώνει την ασφάλεια, και απο στατιστικής πλευράς θα αλλοιώσει τα όποια τέλος πάντων ενδεικτικά αποτελέσματα ;)...
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Εγώ θα πρότεινα να βγάλεις την πρώτη επιλογή '0- είναι εταιρικό', γιατί στο κάτω κάτω κάποιος πληρώνει την ασφάλεια, και απο στατιστικής πλευράς θα αλλοιώσει τα όποια τέλος πάντων ενδεικτικά αποτελέσματα ;)...ΟΚ, αν μπορεί να το κάνει κάποιος απο τους 'ισχυρούς' !
-
Εγώ θα πρότεινα να βγάλεις την πρώτη επιλογή '0- είναι εταιρικό', γιατί στο κάτω κάτω κάποιος πληρώνει την ασφάλεια, και απο στατιστικής πλευράς θα αλλοιώσει τα όποια τέλος πάντων ενδεικτικά αποτελέσματα ;)...Σε περίπτωση που η lotus είναι εταιρική, θα ήθελα πολύ να μάθω που εργάζεσαι να έρθω κι εγώ.
Υ.Γ. Πλάκα κάνω, δεν είναι ανάγκη να μας ποστάρεις τη φορολογική σου δήλωση.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Σε περίπτωση που η lotus είναι εταιρική, θα ήθελα πολύ να μάθω που εργάζεσαι να έρθω κι εγώ.Κοίτα είναι απλό! Φτιάξε και συ μια εταιρία που να 'αντέχει' τέτοιο εξοδολόγιο, και όλα είναι εύκολα μετά...
Υ.Γ. Ηλείου φαεινότερη η πρόθεση σου για πλάκα...
-
Εγώ με το matiz πληρώνω στην Allianz 230 ευρώα το χρόνο για τις βασικές καλύψεις.
-
€1.500 ετησίως....μικτή, και γενικώς πληρέσταστη από πλευράς καλύψεων και ζημιών....
Κοινώς στα 4 χρόνια ασφάλεια, ένα Ματίζ δώρο:) χαχα...
-
€1.500 ετησίως....μικτή, και γενικώς πληρέσταστη από πλευράς καλύψεων και ζημιών....Κοινώς στα 4 χρόνια ασφάλεια, ένα Ματίζ δώρο:) χαχα...
Επ! δεν πιστεύω να ψήφισες 1000+!
Εγω πάντως χτυπάω τα 1700 το χρόνο...
-
800 ευρώ το χρόνο μίκτή με πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη (ω μη γένητο συμβεί κάτι) είτε το οδηγάω εγώ το αμάξι,είτε κάποιος άλλος στην Ιντεραμερικαν.
-
Δεν λέμε κιόλας και σε τί αμάξια αναφέρονται τα ασφάλιστρα?
Το δικό μου τουλάχιστον φαίνεται από το avatar μου δίπλα...
Lotus Elise 111R '04
-
320 ευρώ το εξάμηνο για ποσό 18Κ ευρώ με ΒΜ 10.
Εχει αρκετά πράγματα πάνω. -
Φιλικά υπενθυμίζω...κόστος το εξάμηνο...!
-
Φιλικά διευκρινίζω πως το κόστος της εξαμηνιαίας ασφάλισης θα είναι το ήμισυ των ετησίων ασφαλίστρων + κάποιο ελάχιστο καπέλο της τάξης του 1-2%....
Από τη στιγμή που κάποιοι από εμάς είμαστε εγγεγραμμένοι στην ετήσια ταρίφα των ασφλαιστικών μας, προφανώς και δεν έχουμε διαθέσιμο το επακριβές κόστος ασφάλισης σε εξαμηνιαία βάση...
-
Καλησπέρα.
Κόστος για το Almera 1.5 με μεικτή ασφάλεια, 200 euro το 6μηνο.
-
Με ενδιαφέρει κι εμένα μικτή ασφάλεια. Δεν είχα κάποια δυσάρεστη εμπειρία, αλλά θα μου φανεί πολύ άσχημο να αποκτήσω και να τρέχω μετά.
Ξέρει κανείς τι τιμές παίζουν; Θεωρώ τα 200 ευρώ άπιαστα, εκτός αν είσαι ο ίδιος ασφαλιστής. Τι περιλαμβάνει αυτό, Lord; Καλύπτει και ζημιές από επαφές με άλλα αντικείμενα (λακούβες κτλ; )
-
Για το 206 μου (το 1,6) πλήρωσα πρόσφατα με την ανανέωση του συμβολαίου 560 ευρώ για έναν χρόνο, άρα 280 το εξάμηνο! Δεν έχω μικτή, αλλά έχει αρκετές καλύψεις... Για μικτή μου είχανε πει μία τιμή κοντά στα 1.000, οπότε το 400άρι το χρόνο που ανέφερε ο PuntoLord μου φαίνεται εξαιρετική τιμή! Γιας πες λεπτομέρειες...
-
Υπαρχουν τροποι να παρεις φτηνη μικτη:χαμηλη αξια αυτοκινητου,μεγαλο όριο απαλλαγής (πχ πληρώνει η ασφαλεια μόνο για ζημιές απο 500Ε και πανω και μονο για το ποσον που υπερβαίνει τα 500) και φυσικα ασφάλιση σε εταιρεια της πλακας.
Με εξαίρεση το πρωτο που σε μερικες περιπτωσεις ειναι αναποφευκτο λογω παλαιότητας,τα υπολοιπα καταδεικνύουν την φτηνή μικτή ασφάλεια σε πανάκριβη.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Υπαρχουν τροποι να παρεις φτηνη μικτη:χαμηλη αξια αυτοκινητου,μεγαλο όριο απαλλαγής (πχ πληρώνει η ασφαλεια μόνο για ζημιές απο 500Ε και πανω και μονο για το ποσον που υπερβαίνει τα 500) και φυσικα ασφάλιση σε εταιρεια της πλακας.Με εξαίρεση το πρωτο που σε μερικες περιπτωσεις ειναι αναποφευκτο λογω παλαιότητας,τα υπολοιπα καταδεικνύουν την φτηνή μικτή ασφάλεια σε πανάκριβη.
Στην δική μου μικτή έχω αρκετές 'απαλλαγές' - η τουλάχιστον, έτσι μου το πουλήσανε: έκπτωση λόγω, γκαράζ, **οικογενειακής κατάστασης ** , **συναγερμου **και απαλλαγής.
Κόστος Ασφάλειας