-
Yeia sas,
xero oti iparxoun 3-4 synergia yia Lotus, to ena einai afto sto menidi alla psaxno pliforfories (thl, diefthinsi) yia afto sthn Voula/Glifada kai afto sto Galatsi..
sas parakalo einai epigon
sas euxaristo poli
Anthony Kyriazis | Onyro.com
Elise S1 | MOY8611 -
Yeia sas,
xero oti iparxoun 3-4 synergia yia Lotus, to ena einai afto sto menidi alla psaxno pliforfories (thl, diefthinsi) yia afto sthn Voula/Glifada kai afto sto Galatsi..
sas euxaristo poli
Elise S1 | MOY8611 -
Yeia sas,
sas euxaristo poli
Elise S1 | MOY8611 -
Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει καθόλου (είναι Γαλάτσι μάλλον έχουν και service)
http://www.dsp-cars.gr -
[>quote='456']Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει καθόλου (είναι Γαλάτσι μάλλον έχουν και service)
[/quote]
Οντως ειναι στην Πρωτοπαπαδακη οπως κατεβαινεις προς το Γαλατσι δεξιά, και εχει αρκετα τετοιου ειδους αυτοκινητα εκει ,και μαλιστα οι αθεοφοβοι τα εχουν πανω στην λεωφωρο με σοβαρο κινδυνο να τα χτυπησουν μιας και ο δρομος εχει αρκετη κινηση
-
GFON που τα εχεις δει αυτα???
ΠΟΤΕ δεν εχουν αφησει αυτοκινητο πανω στην λεωφορο, αντιθετα τα προσεχουν σαν τα ματια τους (και εχουν και πολυ μεγαλο χωρο μεσα και μπροστα - που δεν ειναι πανω στην λεωφορο αλλα σε πεζοδρομο μεγαλο- στο μαγαζι, οπου αφηνουν τα αυτοκινητα).
Ασε που δεν μπορεις να αφησεις αυτοκινητο πανω στην Πρωτοπαπαδακη, δεν χωρανε να περασουν οι αλλοι.
Το ξερω γιατι ξερω τα παιδια και ειμαι συχνα εκει.
-
[quote='kacey']GFON που τα εχεις δει αυτα???
Τις ωρες που το μαγαζι ειναι ανοιχτό παρκαρουν αυτοκινητα πανω στην λεωφόρο, καθε μερα περνω απο κει.... και το παρατηρησα διοτι περα το οτι κλεινουν τη δεξια λωριδα οπως και πολυ αλλοι σε αυτο το δρόμο , μου εκανε εντυπωση που τοσο ακριβα αυτοκινητα ειναι πανω στο δρομο, και λεω οτι ηταν του καταστηματος διοτι δεν εχουν πινακιδες ..
-
Τι να σου πω, εδω και αρκετους μηνες εγω ποτε μου δεν εχω δει αυτοκινητο στον δρομο.
-
Στην Πρωτοπαπαδάκη λες, ή ειδικά στο μαγαζία αυτό;
Λότους στο δρόμο δεν έχω παρατηρήσει, αλλά ΟΛΑ τα μαγαζιά κάνουν την Πρωτοπαπαδάκη πάρκιν ( ), από τον Μακρή της ΣΕΑΤ, μέχρι την Φίατ (Λάμδα; )
Ομοίως και στο ανέβασμα, όπου όμως έχει λιγότερη κίνηση , τουλάχιστον στον Μακρή, μετά την διασταύρωση για περιφερειακό. -
δεν ξέρω εάν είναι αυτό το κατάστημα που συζητάμε, αλλά στην Πρωτοπαπαδάκη λίγο πιο κάτα από τη Λάμδα παρακάρουν στη σειρά τακτικά Mercedes SL, Jaguar XΚ8 cabrio, Aston Martin DB7 cabrio, BMW X5 4.4, Lotus Elan και πολλά άλλα...
-
Φίλε Onyro θα έλεγα πως δεν είναι απαραίτητο
να ξέρουμε όλοι τον αριθμό κυκλοφορίας της Lotus σου..
Γνώμη μου..
Η αντιπροσωπεία έχει ακριβό service να υποθέσω,ε;
Φιλικά,Θέμης. -
telika ekei sto galatsi tha to pao to autokinito... o grigoris fenetai poli kalos kai xerei para poli kala ta autokinita...
tha sas po neotera afou ftiaxti to carouli mou...
yeia xara kai pali sas euxaristo poli
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Τις ωρες που το μαγαζι ειναι ανοιχτό παρκαρουν αυτοκινητα πανω στην λεωφόρο, καθε μερα περνω απο κει.... και το παρατηρησα διοτι περα το οτι κλεινουν τη δεξια λωριδα οπως και πολυ αλλοι σε αυτο το δρόμο , μου εκανε εντυπωση που τοσο ακριβα αυτοκινητα ειναι πανω στο δρομο, και λεω οτι ηταν του καταστηματος διοτι δεν εχουν πινακιδες ..
τελικά δεν είναι τα αυτοκίνητα της εταιρίας που συζητούσαμε παρκαρισμένα στο δρόμο. Η εταιρία είναι 50μ πριν το φανάρι για Λ.Βεϊκου, άρα πιο κάτω από τη Λάμδα. Τα ακριβά αυτοκίνητα που παρκάρονται στο δρόμο είναι αμέσως πάνω από τη Λάμδα και από ότι κοίταξα σήμερα λέγεται VT motors ή κάτι ανάλογο. Κλασσικά η φτιαγμένη cabrio XK8 στο δρόμο...
-
Αχα !
Αφου το ελεγα ρε παιδια, οι της DSP τα παρκαρουν στον πεζοδρομο μεσα απο την πρωτοπαπαδακη. Ποτε δεν εχουν αφησει αυτοκινητο στον δρομο.
Τεσπα, δεν θελω να ακουστει ως διαφημιση, αλλα ο Γρηγορης εχει στον τειχο του καμμια 10αρια diplomas απο την Lotus και την Maserati για διαφορα training courses που εχει κανει εκει περα, ενω εχουν φτιαξει και το μοναδικο Elise στην Ελλαδα με μοτερ απο Honda S2000, ΧΩΡΙΣ να χρησιμοποιησουν το ετοιμο κιτακι που κυκλοφορει στην Αμερικη, και το οποιο χρειαζεται κοψιμο πλαισιου για να μπει καθως χρησιμοποιει και το κιβωτιο του S2000 που δεν χωραει στο σασσι. Το συγκεκριμενο Elise φοραει το μοτερ του Honda και το κιβωτιο του Elise με χελωνα φτιαγμενη εδω ειδικα για την περισταση κλπ κλπ. Αμα το δειτε (το ειχα δει στα Μεγαρα) να ανοιγει θα παθετε μεγαλη πλακα...
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
τελικά δεν είναι τα αυτοκίνητα της εταιρίας που συζητούσαμε παρκαρισμένα στο δρόμο. Η εταιρία είναι 50μ πριν το φανάρι για Λ.Βεϊκου, άρα πιο κάτω από τη Λάμδα. Τα ακριβά αυτοκίνητα που παρκάρονται στο δρόμο είναι αμέσως πάνω από τη Λάμδα και από ότι κοίταξα σήμερα λέγεται VT motors ή κάτι ανάλογο. Κλασσικά η φτιαγμένη cabrio XK8 στο δρόμο...
Για αυτή μιλαγα και εγω ...αλλα δεν ειναι αυτή ειναι πιο κατω. ουπς...
-
Προσθέτω και εγώ την εμπειρία μου απο τα παιδιά στο Γαλάτσι διότι ειναι πολύ φιλότιμοι και γνώστες του αντικειμένου. Το δικό μου 224.v εκεί το φροντίζουν όταν χρειαστεί. έουν φτιαξει και ενα ESPRIT με μεταβλητή ιπποδύναμη απο 300 έως 450 νομίζω απο δύλιτρο μοτέρ!!!
-
Να καλως ορισουμε το πιο παλιο μελος του φορουμ, τον 224v.
(κοιταξτε ημερομηνια ενταξης... )
Τι χρωμα ειναι το δικο σου 224? Μπορει να εχω εργαστει πανω του
Παντως την τουρμπινουλα του Esprit μαζι με τον Δημητρη την βαλαμε παρεα. -
Ειναι μαύρο με γκρί φάσα κάτω περιμετρικά. πέρασα εχθές απο εκεί και τα είπαμε με τα παιδιά. Το ESPRIT αυτό το πουλάνε πάντως όπως μου είπαν.
-
πωπω ωραιο θεμα...καιρο ειχαμε να δουμε κανα καλο θεματακι
εγω το ελαν μου απο κει το πηρα 3 μηνες τωρα και εκει το φτιαχνω.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΕΛΕΟΣΣΣ
γενικα ομως ισχυει οσα λετε.ειναι γνωστες εχουν κανει πολλα προτζεκτ και εχουν τεχνογνωσια αυτων των αυτοκινητων. -
Αληθώς ο Κύριος
LOTUS SERVICE/WORKSHOP in Athens