-
Χαιρετω ολους τους τετρακινητους.
Μολις εχθες παρηγγηλε ο πατερας μου ενα pinin 1.8 5d.
Σιγουρα εδω υπαρχουν πολλοι ιδιοκτητες του συγκεκριμενου μοντελου.Θα ημουν υποχρεος αν μου λεγατε καποιες παρατηρησεις/σχολια/επισημανσεις για το αυτοκινητο.
Αν το θεμα εχει ξανασυζητηθει,ζητω συγνωμη και παρακαλω να μου δωσετε ενα link για διαβασω καποια πραγματα.
Επισης θα ηθελα να μου πειτε που και ποσο θα βρουμε τις μπροστινες και πλαϊνες μπαρες .
Ευχαριστω εκ των προτερων. -
Σιγουρα εδω υπαρχουν πολλοι ιδιοκτητες του συγκεκριμενου μοντελου.Θα ημουν υποχρεος αν μου λεγατε καποιες παρατηρησεις/σχολια/επισημανσεις για το αυτοκινητο.
Αν το θεμα εχει ξανασυζητηθει,ζητω συγνωμη και παρακαλω να μου δωσετε ενα link για διαβασω καποια πραγματα.
Επισης θα ηθελα να μου πειτε που και ποσο θα βρουμε τις μπροστινες και πλαϊνες μπαρες .
Ο χρήστης nestoraero έγραψε:
παρηγγηλε ο πατερας μου ενα pinin 1.8 GDi 5d.
Σιγουρα εδω υπαρχουν πολλοι ιδιοκτητες του συγκεκριμενου μοντελου.Θα ημουν υποχρεος αν μου λεγατε καποιες παρατηρησεις/σχολια/επισημανσεις για το αυτοκινητο.Νομίζω ότι το 1,8 δεν είναι GDi, μόνο το δίλιτρο είναι.
Πρόκειται για απλό SUVοειδές και όχι για τζιποειδές όπως πχ το δίλιτρο με κατεπιλογήν τετρακίνηση και κοντές σχέσεις. -
Σιγουρα δεν ειναι GDi;;;
Εγω εδω στο Βελγιο,θα εχω την αλλη εβδομαδα ενα 3θυρο πινιν 1,8 gdi.Αυτο που σου λεω ειναι σιγουρο,γιατι πολυ απλα το εχω δει το αυτοκινητο...
Μηπως δεν εισαγεται στην Ελλαδα ετσι;;;; -
Τελικα εχεις δικιο...κοιταζοντας το site του Σαρακακη,ειδα οτι δεν ειναι GDi...δυστυχως....
-
Φίλε Νέστωρα,
πολλές αγορές βλέπω...χαλαρά γιατί το καλοκαίρι θα έχει τελωνείο ! Α, αν έχεις βρει κάποια άκρη για τη διαδικασία (ξέρεις πια..) στείλε pm σε παρακαλώ! Έχεις πολλούς χαιρετισμούς από τον άλλο Σπύρο (με το Aero, κατάλαβες...)
-
Ευχαριστω πολυ για τους χαιρετισμους!!!!Φυσικα ανταποδιδω
Ακρη για τον εκτελωνισμο δεν εχω δυστυχως,οτι ισχυει κανονικα....θα πληρωσουμε... -
Ο χρήστης nestoraero έγραψε:
Ευχαριστω πολυ για τους χαιρετισμους!!!!Φυσικα ανταποδιδω
Ακρη για τον εκτελωνισμο δεν εχω δυστυχως,οτι ισχυει κανονικα....θα πληρωσουμε...΄
Μα αν ήταν να μην πληρώσεις, δεν χρειαζόταν άκρη....
Κάποιος νόμος/διάταξη θα σε κάλυπτε....
Τώρα που πληρώνεις, χρειάζεται να βρεις εκτελωνιστή (ανεπίσημα υπαρχουν και δουλεύουν ως διεκπαιρεωτές...) και επιδή γνωρίζει τους τελωνειακούς, μπορεί με 300€ που θα πάρει αυτός, να σε γλυτώσει από 3000€.
Αυτό γίνεται μόνο όταν το αυτοκίνητο έχει πολλά έξτρα και το περνάει σαν βασική έκδοση....
Επίσης θα σου βγάλει το αυτ/το σε 1-2 ημέρες, ανώ μόνος σου θα κάνεις περίπου 1 εβδομάδα....
Έχω πικρή εμπειρία με αυτ/το που έφερα το 2000 από Κύπρο.
Αν θες λεπτομέρειες, στείλε π.μ. -
File mou boxer2003,eyxaristo poly gia tin prosfora sou.
An kai exo psaxtei para poly me to thema ton teleytaio kairo kai exo vrei 1-2 'diekpaireotes'...otan erthei o kairos tha milisoume.. Sigoura afou exeis analogi empeiria,mporeis na me voithiseis...
Πληροφοριες περι pajero pinin 1.8