-
Γεια σας παιδιά,
ψάχνω να βρω αν υπάρχει κάποιο κατάστημα για να κάνω μια γενική συντήρηση χρώματος.
Συγκεκριμένα θελω να διορθώσω μερικές μικρογρατζουνιές, να απομακρύνω αν γίνεται το θάμπωμα στο μεταλλικό χρώμα σε ένα συγκεκριμένο σημείο του καπό και γενικά να το κερώσω και να το γυαλίσω.
Ξέρετε κάποιο καλό, δοκιμασμένο κατάστημα για όλα τα παραπάνω;
Μένω στην Θεσσαλονίκη.Ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
Γεια σας παιδιά,
ψάχνω να βρω αν υπάρχει κάποιο κατάστημα για να κάνω μια γενική συντήρηση χρώματος.
Συγκεκριμένα θελω να διορθώσω μερικές μικρογρατζουνιές, να απομακρύνω αν γίνεται το θάμπωμα στο μεταλλικό χρώμα σε ένα συγκεκριμένο σημείο του καπό και γενικά να το κερώσω και να το γυαλίσω.
-
Γεια σας παιδιά,
-
Ο χρήστης eudel έγραψε:
Γεια σας παιδιά,ψάχνω να βρω αν υπάρχει κάποιο κατάστημα για να κάνω μια γενική συντήρηση χρώματος.
Φαντάζομαι σε ένα καλό φανοποιείο?
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=3380
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=5456 -
Τι άλλο να πω ανέλαβε να σου απαντήσει ο ποιο έμπειρος του Forum.
Άβε sirgus. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Τι άλλο να πω ανέλαβε να σου απαντήσει ο ποιο έμπειρος του Forum.
Άβε sirgus.Εγώ έδωσα τα links που έχουν απαντήσει άλλοι πιο έμπειροι!!
-
Μετά από τόσους μήνες πρακτική εξάσκηση μας έχεις φάει όλους λάχανο.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μετά από τόσους μήνες πρακτική εξάσκηση μας έχεις φάει όλους λάχανο.Ναι αλλά ο παλιός είναι αλλιώς
-
Ο χρήστης eudel έγραψε:
Γεια σας παιδιά,ψάχνω να βρω αν υπάρχει κάποιο κατάστημα για να κάνω μια γενική συντήρηση χρώματος.
Βρήκες κάτι?
-
Ο χρήστης eudel έγραψε:
ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΞΟΥΝ 1/4 ΧΡΩΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ COLOR NUMBER ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΟΥ.ΜΕ ΕΝΑ ΨΙΛΟ ΠΙΝΕΛΑΚΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΡΣΕΙΣ ΚΑΙ 2ο ΧΕΡΙ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΙΨΕΙΣ ΕΛΑΦΡΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΨΙΛΟ ΝΤΟΥΚΟΧΑΡΤΟ (2000) ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΙΑΛΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΟΙΦΗ.
ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΜΠΩΜΑ 'Η ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ , ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ''ΧΟΝΔΡΗ'' ΚΑΙ ΜΙΑ ''ΨΙΛΗ'' ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑΛΙΣΜΑΤΟΣ+ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΓΙΑΛΥΣΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 'Η ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΞΑΝΑΡΩΤΑ ΜΑΣ. -
Καλημέρα σε όλους. Για την περίπτωση γυαλίσματος, εδω στην Αθήνα υπάρχει μια αντιπροσωπεία της SONAX στη Μεταμόρφωση που κάνουν αυτό ακριβώς που θελεις και επιπλεον αν θελεις μπαινουν και μεσα στο σαλονι και το κανουν κουκλα.
Πρεπει να υπαρχει κατι αντιστοιχο και στη Θεσσαλονικη. Η δουλεια γινεται με τα προιοντα τους και η τιμη για μονο εξω ειναι σχετικα καλη, σχετικα με να αγορασεις εσυ τα υλικα και να το κανεις μονος σου. -
Ο χρήστης kospapad έγραψε:
Καλημέρα σε όλους. Για την περίπτωση γυαλίσματος, εδω στην Αθήνα υπάρχει μια αντιπροσωπεία της SONAX στη Μεταμόρφωση που κάνουν αυτό ακριβώς που θελεις και επιπλεον αν θελεις μπαινουν και μεσα στο σαλονι και το κανουν κουκλα.
Πρεπει να υπαρχει κατι αντιστοιχο και στη Θεσσαλονικη. Η δουλεια γινεται με τα προιοντα τους και η τιμη για μονο εξω ειναι σχετικα καλη, σχετικα με να αγορασεις εσυ τα υλικα και να το κανεις μονος σου.Κάποια στοιχεία τους?
-
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=2438
Κλασικό πρόβλημα τελικά οι γρατσουνιές!!!
-
Φίλε δεν ανοίγει το link κάνε μια προσπάθεια ξανά…
Έχω Μαύρο αυτοκίνητο και μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή , πρόσφατα ανέβηκε μια γάτα στο καπό και το γρατσούνισε είμαι μέσα στα νεύρα -
Ο χρήστης dreamdok έγραψε:
Φίλε δεν ανοίγει το link κάνε μια προσπάθεια ξανά…
Έχω Μαύρο αυτοκίνητο και μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή , πρόσφατα ανέβηκε μια γάτα στο καπό και το γρατσούνισε είμαι μέσα στα νεύραΣε εμένα ανοίγει!
Δεν είναι τίποτα ιδιαίτεροΚάποιος προτείνει προιόντα 3M
-
Δυστυχώς δεν εχω στοιχεια. Το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι επι της Τατοιου, ο δρομος που περναει πανω απο την γεφυρα του κομβου, περιπου 200 μετρα απο την Εθνικη προς την Μεταμορφωση. Παντως μετα την περιποιηση, υπαρχει μια διαρκεια ζωης περιπου 6 μηνες
-
Εγώ έχω πρόβλημα με την μπόγια, δεν έχω πολλές γρατσουνιές, αλλά έχει ξεθωριάσει από τα χρόνια και πλέον το μαύρο έχει χάσει την λάμψη του.
Θέλω να το γυαλίσω μόνος μου.
Τι αλοιφή να πάρω, χοντρή η ψιλή;
Κάποτε που είχα πάρει μία (δεν θυμάμαι τι ήταν) είχα μεγαλύτερο πρόβλημα. Αντί να το γυαλίσει, στα σημεία που πειραματίστηκα το έκανε ακόμα πιο θαμπό! Και ένα από αυτά είναι και το καπό. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Εγώ έχω πρόβλημα με την μπόγια, δεν έχω πολλές γρατσουνιές, αλλά έχει ξεθωριάσει από τα χρόνια και πλέον το μαύρο έχει χάσει την λάμψη του.
Κάποτε που είχα πάρει μία (δεν θυμάμαι τι ήταν) είχα μεγαλύτερο πρόβλημα. Αντί να το γυαλίσει, στα σημεία που πειραματίστηκα το έκανε ακόμα πιο θαμπό! Και ένα από αυτά είναι και το καπό.ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ -ΚΑΙ ΜΟΝΟ- ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ.ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΟ (ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΜΟΝΗΣ (?) ,ΔΙΠΛΗΣ (?) ΚΤΛ),ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΦΘΟΡΑΣ , ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΛΟΙΦΗ.
H ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΥΑΛΙΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΛΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΗ.ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΟΙΦΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΡΧΙΚΑ Π.Χ. ΤΟ ΚΑΠΩ , ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ''ΒΑΜΒΑΚΙ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ; ΤΡΙΒΕΙΣ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΡΙΨΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ...
ΟΠΛΙΣΟΥ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΦΑΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ
ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΧΟ
ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΣ.ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΥΑΛΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΣΕ 2 'Η ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Κάποτε που είχα πάρει μία (δεν θυμάμαι τι ήταν) είχα μεγαλύτερο πρόβλημα. Αντί να το γυαλίσει, στα σημεία που πειραματίστηκα το έκανε ακόμα πιο θαμπό! Και ένα από αυτά είναι και το καπό.Σήμερα ένας φίλος μού εξαφάνισε μια ψιλογραντζουνιά στον φρεσκοβαμμένο προφυλακτήρα με ψιλή αλοιφή 3Μ. Με την ίδια αλοιφή έκανε 'καινούργια' μια μαύρη CELICA του '80 που έχει!
-
Ο χρήστης andreasp έγραψε:
Κάποτε που είχα πάρει μία (δεν θυμάμαι τι ήταν) είχα μεγαλύτερο πρόβλημα. Αντί να το γυαλίσει, στα σημεία που πειραματίστηκα το έκανε ακόμα πιο θαμπό! Και ένα από αυτά είναι και το καπό.Σήμερα ένας φίλος μού εξαφάνισε μια ψιλογραντζουνιά στον φρεσκοβαμμένο προφυλακτήρα με ψιλή αλοιφή 3Μ. Με την ίδια αλοιφή έκανε 'καινούργια' μια μαύρη CELICA του '80 που έχει!
Μπορείς να τον ρωτήσεις τον κωδικό?
Συντήρηση χρώματος - επιδιορθωση μικρογρατζουνιων