-
...για τις ανάγκες των δελτίων ειδήσεων από τα ΕΚΑΜ. Κρίμα που καταστράφηκε ένα όχι τόσο παλιό αυτοκίνητο (τοσα αυτοκίνητα 30ετίας υπάρχουν στην Αθήνα, αυτό βρήκαν να καταστρέψουν). Αυτό το μοντέλλο πρέπει να κυκλοφόρησε γύρω στο 1990 και ήταν ένα από τα αυτοκίνητα που μου άρεσαν τότε. Κρίμα.
Το ρεπορτάζ το είδα εχτές στον Αντέννα.
-
...για τις ανάγκες των δελτίων ειδήσεων από τα ΕΚΑΜ. Κρίμα που καταστράφηκε ένα όχι τόσο παλιό αυτοκίνητο (τοσα αυτοκίνητα 30ετίας υπάρχουν στην Αθήνα, αυτό βρήκαν να καταστρέψουν). Αυτό το μοντέλλο πρέπει να κυκλοφόρησε γύρω στο 1990 και ήταν ένα από τα αυτοκίνητα που μου άρεσαν τότε. Κρίμα.
-
-
Τρομάρα τους... Κρίμα. Εμένα μου άρεσε η Thema, ιδίως στην υπερτροφοδοτούμενη δίλιτρη έκδοση που έφερε το ΥΠΕΡΟΧΟ (αν και όχι τρομερά εύχρηστο) ταμπλώ της 8.32... Υπέροχο αυτοκίνητο.
-
kai kala htan kakopoioi pou kynhgousan.....me kanena opel rekord tha htan???? ithelan na to kanoune realistiko
-
Nai γιαυτο ειπαν να το κανουν πιο μαφιοζικο το σκηνικο και εβαλαν ιταλικο αμαξι.
-
Ο χρήστης jimded έγραψε:
Nai γιαυτο ειπαν να το κανουν πιο μαφιοζικο το σκηνικο και εβαλαν ιταλικο αμαξι.Κάπνιζε και πούρο ο συνοδηγός;
-
Ναι και μαλιστα στο επομενο βιντεακι θα βαλουν και τασια για να βγαινουν στις στροφες οταν θα γινεται η αγρια καταδιωξη καθως και πολυ μαλακες αναρτησεις για περισσοτερο θεαμα .
Λάντσια Θέμα δέχεται χαλάζι από σφαίρες...