δίκιο έχει ο zardoz. Ξέρετε πόσοι ευγνομωνούν όσους δίδουν τέτοιες χρήσιμες πληροφορίες;
rethimno01
@rethimno01
Ηλεκτρονικός Μηχανικός - Πολεμικές τέχνες, διάβασμα, internet
Latest posts made by rethimno01
-
RE: Προσοχή στις απάτες των "STUDIO ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ"
-
RE: Ποινικοποίηση της άρνησης της ιστορικής "αλήθειας"
Μάγκες, δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν τόσο ηλίθιοι νόμοι.
Στη Γερμανία απαγορεύεται η χρήση της σβάστικας ως σύμβολο. Να φανταστείτε ότι συμβολίζει τη δημιουργία εάν είναι αριστερόστροφη. Αλλά, σιγά μην γνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ δεξιόστροφης και αριστερόστροφης σβάστικας.
Μετά τον Β' ΠΠ, επιχειρήθηκε στον Καναδά η αλλαγή ονόματος σε μια μικρή πόλη η οποία ονομαζόταν Σβάστικα. Οι κάτοικοι αντέδρασαν έντονα και δεν εφαρμόστηκε η απόφαση.
Δεν με παραξενεύει πλέον τίποτα.
-
RE: ΚΟΚ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
- Σ κάθε μπλόκο να υπάρχει μια αυτοκινούμενη υδραυλική πρέσα. Σε αυτή θα καταστρέφονται αυτομάτως:
παπάκια delivery χωρίς φώτα
παπάκια με οικεγενειακό τρικάβαλο (το παιδί σφηνωμένο στη μέση)
πάσης φύσεως δίκυκλα τα οποία έχουν κρυμμένη/μουτζουρωμένη/σπασμένη πινακίδα ώστε να μην φαίνεται ο αριθμός κυκλοφορίας
- Σ κάθε μπλόκο να υπάρχει μια αυτοκινούμενη υδραυλική πρέσα. Σε αυτή θα καταστρέφονται αυτομάτως:
-
RE: Ζώα ζώα ζώα [#2]
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κακώς ΙΜΗΟ. Γιατί το τσιγάρο έξω? Σκουπίδι δεν είναι κι αυτό? Μέσα σβήσιμο, και στον πρώτο κάδο άδειασμα. Άσε που, αν είναι πολλά τα χιλιόμετρα, το τρώει στη μάπα ο από πίσω. Μου έχει συμβεί, έσκασε πάνω στο καπό πετώντας σπίθες, και τον πήρε και τον σήκωσε αυτόν που το πέταξε. Επίσης, έχω δει μοτοσικλετιστή που το έφαγε στα μούτρα με τον ίδιο τρόπο, να κάνει ασήκωτο στο ξύλο τον άλλο. Σόρι, αλλά δεν είχε και πολύ άδικοδεν θα το παίξω αναμάρτητος. Κατά καιρούς έχω κάνει τέτοιες αυνανίες. Μικρότερος ήμουνα περισσότερο αυνάν, με τα χρόνια με συμμαζεύω.
Στο accent είναι λίγο χαμηλά το τασάκι, είναι λίγο πρόβλημα. Για το λόγο αυτό έχω σκαρφιστεί το εξής. Έχω βάλει στην ποτηροθήκη ένα μπουκάλι νερό (το μισόλιτρο) και ρίχνω εκεί τις γόπες.
Έχω μειώσει κατακόρυφα τον αριθμό αποτσίγαρων τα οποία πετάω έξω. Δεν είμαι τέλειος, έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης σαν άνθρωπος. Αλλά, το προσπαθώ να γίνομαι λιγότερο ζώον.
-
RE: OI KALYTEROI STIXOI APO SKYLADIKA
MADAKOS, δεν παίζεσαι ρε μάγκα.
Ελπίζω να μην κάνουν την ππρ** τους οι μοντ πάλι και το κλειδώσουν.
-
RE: Ελληνική "Λεβεντιά".
Πως φαίνεται ο μαλα.....ματένιος .... ε θέλω να πω ο έλληνας;
Καταρχήν, μια σύσταση προς τους μοντ. Ο τίτλος από Ελληνική λεβεντιά να γίνει Ελληνική 'λεβεντιά' διότι αναφερόμαστε στην κακώς εννοούμενη λεβεντιά του έλληνα.
καλά το είχε πει ένας πιλοχίας στο ΚΕΤΘ: πας έλλην μλκς*.
-
RE: Φιλικη Δηλωση
από τη στιγμή που η Τροχαία θα έρθει και θα καταγράψει όλες τις παραμέτρους του ατυχήματος, προσωπικά, χστκ* (με το συμπάθειο) για τις όποιες δηλώσεις. δεν θα ασχοληθώ με υπέθυνες/ανεύθυνες, φιλικές/εχθρικές/αφιλικές κλπ κλπ
-
RE: Φιλικη Δηλωση
Μάγκες, να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Όταν άκουσα τα περί φιλικού διακανονισμού είχε κάποιους ενδοιασμούς. Βέβαια, δεν έχω κάνει νομικές σπουδές. Σπούδασα ηλεκτρονικά και στα νομικά είμαι ημιμαθής και αυτοδίδακτος. Παρ'όλα αυτά, όταν μίλησα με δικηγόρο εξέφρασα τους προβληματισμούς μου και ......δυστυχώς είχα δίκιο.
Το σκηνικό έχει ως παρακάτω: κινείσαι στο δρόμο και κάποιος κάνει την αυνανία του και σε χτυπάει. Παραδέχεται το λάθος, κατεβαίνει πρόθυμος και υπογράφει το έντυπο του φιλικού διακανονισμού. Νομίζετε ότι είστε καλυμμένοι;
ΛΑΘΟΣΕάν ο υπαίτιος ισχυριστεί αργότερα ότι λόγω του τρακαρίσματος ήταν σε ψυχική σύγχυση τότε είστε ακάλυπτοι. Ή μήπως νομίζετε ότι υπογράφοντας το οποιοδήποτε χαρτί ο άλλος δεσμεύεται;Έχετε ρωτήσει δικηγόρο/συμβολαιογράφο να δείτε τι παίζει με τα περί υπογραφής;
Δε λέω, με ένα όργανωμένο κύκλωμα μπορείς από μια υπογραφή σε λευκό χαρτί να πάρεις το σπίτι του άλλου. Αλλά μην νομίζετε ότι εάν ο άγνωστος σταματήσει στο δρόμο και σας υπογράψει ότι τελειώσατε.
Εάν σε μια υπογραφή υπάρχει υποψία ψυχικής σύγχησης ή εξεναγκασμού τότε η υπογραφή δεν έχει νομική ισχύ.
Η δικηγόρος με την οποία είχα συζητήσει τα παραπάνω μου ανέφερε το εξής: σε μια υπόθεση η οποία εκδικαζόταν παρουσιάστηκε έντυπο το οποίο είχε υπογράψει μια κοπελίτσα σε ένα δίμετρο μαντράχαλο. Η κοπελίτσα, τότε, είχε παραδεχθεί το λάθος της και είχε υπογράψει αυτοβούλως. Όμως, το δικαστήριο έκρινε πως η κοπελίτσα υπέγραψε φοβούμενη το δίμετρο μαντράχαλο.
Αντίθετα, εάν κληθεί η Τροχαία τι θα πει ο άλλος; Ότι ο αστυνομικός ήταν ψυχικά διαταραγμένος ή ότι εξαναγκάστηκε να γράψει ότι έγραψε;
Επαναλαμβάνω ότι είμαι ημιμαθής και αυτοδίδακτος. Δεν σας συνιστώ να πάρετε τοις μετρητοίς όλα τα παραπάνω. Αυτό το οποίο συνιστώ είναι να τα διασταυρώσετε με ένα δικηγόρο.
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Το θέμα είναι ότι όταν παίρνει κάποιος δίπλωμα δεν είναι σε θέση να οδηγεί, απλά γιατί δεν ξέρει τον κώδικα...Φυσικά, ούτε λόγος να γίνεται για μια επανάληψη μετά την απόκτηση του διπλώματος. Εγώ, προσωπικά, έχω κατεβάσει τα ΦΕΚ του ΚΟΚ και καμιά φορά (όχι πολύ συχνά να ομολογήσω) ρίχνω καμιά ματιά.
Αμφιβάλλω αν το κάνει πολύς κόσμος.ΥΓ: Όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του τα στείλω με email.
-
Ο χρήστης vinman407 έγραψε:
Καράζώο ο τύπος με το τρακτέρ που ήταν την περασμένη Κυριακή στις 21,30 στον επαρχιακό δρόμο Λειβαδιάς-Κάστρου περίπου 2 km απο την εθνική,χωρίς καθόλου φώτα....έπρεπε να καλέσεις την αστυνομία. Βέβαια, για την επαρχία έχω τις επιφυλάξεις μου κατά πόσον κάνουν καλά τη δουλειά τους και δεν επηρεάζονται από συγγένειες, κουμπαριές, φιλίες, κλπ
Αλλά, συνιστώ σε τέτοιες περιπτώσεις να κάνουμε μια προσπάθεια. τι ψυχή έχει ένα τηλεφώνημα;