Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    K
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 127
    • Best 0
    • Groups 0

kkkostas

@kkkostas

0
    Profile views
    127
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

kkkostas Unfollow Follow

Latest posts made by kkkostas

• RE: Περι συσκευών Android...

Ερώτηση για μεταφορά sms από symbian (Nokia 5800) σε Android (Samsung Core)

1. Με το PC Tool for VeryAndroid SMS Backup. Χρειάζεται να το έχω αγορασμένο?

Επίσης, η trial version, όταν επιλέγω Menu' -> 'Sync' -> 'Transfer SMS from Other Phone to Android” και επιλέγω το αρχείο sms που έχω φτιαξει σε pc suite σε .csv μορφη, μου βγάζει μην. «The file format did not match. send the CSV file you got from Nokia to us and we will convert the CSV file into the correct format”

1. Με το προγραμματακι SMS Tools (φορτωμενο στο κιν.)? «Κανει δουλεια»?

Ευχαριστω

posted in Αντίλογος
      K
      kkkostas
    • RE: ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
      καλά κάνεις...απλά πως την έχεις σε ψηφιακή μορφή; Στην έδωσε ο φωτογράφος;
      Υποτίθεται ότι έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές για να είναι 'τύπου διαβατηρίου' και μία από αυτές είναι να είναι πρόσφατη!
      Αυτές έχουν χρήση μόνο σε δίπλωμα και διαβατήριο...πουθενά αλλού προς το παρόν! Για ποιο λόγο την κράτησες λοιπόν;
      Να ξέρεις ότι σχεδόν 1 στα 20 διπλώματα επιστρέφει πίσω για νέες φωτογραφίες λόγω απόκλισης από τις αυστηρές προδιαγραφές στην φωτογραφία! Εκεί μετά τις πληρώνεις διπλά για να ξαναβγάλεις τετράδα!

Ναι φιλαρακι, απο τον φωτογραφο. ΠΑΝΤΑ τις ζηταω. Και οντως, ειναι προσφατη (τις χρειαστηκα για αδειες επαγγελματος κλπ).

posted in Περί αυτοκίνησης
      K
      kkkostas

Ο χρήστης spyros.s έγραψε:

.....

Τι ηθελα και το εβγαλα?

Το ότι το κατάλαβες εστω και εκ των υστέρων κάτι σημαίνει , είσαι σε καλό δρόμο!!!!

Γιατι, εσυ το ηξερες εκ των προτερων?

Ναι το ήξερα ! Να σου εξηγήσω και το πώς τοήξερα!!!
      Επειδή εργάζομαι στον Δημόσιο Τομέα και ξέρω πως λειτουργεί το Δημόσιο, όταν έχω ένα δίπλωμα και λήγει στα 65 μου χρόνια , δηλαδή στην περίπτωσή μου σε πάνω από 20 χρόνια ! Γιατί να δώσω τώρα 100 ευρώ (δεν ξερω πόσο κάνει) για να βγάλω καινούριο, που ξέροντας από Δημόσιο το καινούριο θα έχει λήξει 5 ή 10 ή το πολύ 15 χρόνια!!!

Kαταρχην, μεσα σε 15 χρονια πώς προεξοφλεις οτι δεν θα 'βγει οδηγια' και για τους νυν κατοχους παλαιων διπλωματων οτι πρεπει να τα ανανεωσουν κλπ.? Πώς εισαι σιγουρος οτι δεν θα πρεπει να το ανανεωσεις κι εσυ με νεο Νομο?

Οι λογοι για να αντικαταστησεις το παλαιο (χαρτινο) με νεο είναι προφανεις...κουβαλιεται απειρως ευκολοτερα, χωραει σε τσεπες κλπ κλπ.

Ουτε φυσικα 100 ευρω στοιχιζει η αντικατασταση. 33 ευρω.

Απλα πραγματα.

33€ όχι...εκτός αν κοστολογείς την τετράδα φωτογραφιών για διαβατήριο που χρειάζονται τόσο!
      Βάλε και τον φάκελο με λάστιχο που απαιτούν!
      40€ λοιπόν...

Αυτό που προτείνω εγώ είναι το εξής: όσοι έχετε τα παλιά αφήστε τα όπως είναι! Σίγουρα στο μέλλον θα σας ζητηθεί να πάρετε τα νέα και τότε θ' αναγκαστείτε να τ' αλλάξετε όμως θα κερδίσετε στο χρόνο αλλαγής τα +15 χρόνια!
      Ούτως ή άλλως στα 65 θα ελεγχθούν όλοι ξανά ενώ εμείς οι μικρότεροι θα περάσουμε για έλεγχο 2-3 φορές με τα σημερινά δεδομένα μέχρι να φτάσουμε τα χρόνια αυτά!

Φιλαρακι, εγω εχω κρατημενη την φωτο σε ψηφιακη μορφη, και την εκτυπωνω κατα το δοκουν σε δικο μου εκτυπωτη, οποτε αυτα τα 7 ευρω δεν τα πλήρωσα.. Προσεχε μονο μην πεσεις σε κανα 'μυστηριο' τυπο που θα ελεγχει το διπλωμα (στο εξωτερικο) και καθεσαι να εξηγεις-αναλυεις κλπ κλπ.

Ο φακελος κοστιζει 0.50 ευρω. Ναι, ειναι κι αυτος στα εξοδα, το ξεχασα.

K
      kkkostas

Ο χρήστης costaslio έγραψε:

.....

Τι ηθελα και το εβγαλα?

Το ότι το κατάλαβες εστω και εκ των υστέρων κάτι σημαίνει , είσαι σε καλό δρόμο!!!!

Ναι το ήξερα ! Να σου εξηγήσω και το πώς τοήξερα!!!
      Επειδή εργάζομαι στον Δημόσιο Τομέα και ξέρω πως λειτουργεί το Δημόσιο, όταν έχω ένα δίπλωμα και λήγει στα 65 μου χρόνια , δηλαδή στην περίπτωσή μου σε πάνω από 20 χρόνια ! Γιατί να δώσω τώρα 100 ευρώ (δεν ξερω πόσο κάνει) για να βγάλω καινούριο, που ξέροντας από Δημόσιο το καινούριο θα έχει λήξει 5 ή 10 ή το πολύ 15 χρόνια!!!

Kαταρχην, μεσα σε 15 χρονια πώς προεξοφλεις οτι δεν θα 'βγει οδηγια' και για τους νυν κατοχους παλαιων διπλωματων οτι πρεπει να τα ανανεωσουν κλπ.? Πώς εισαι σιγουρος οτι δεν θα πρεπει να το ανανεωσεις κι εσυ με νεο Νομο?

Οι λογοι για να αντικαταστησεις το παλαιο (χαρτινο) με νεο είναι προφανεις...κουβαλιεται απειρως ευκολοτερα, χωραει σε τσεπες κλπ κλπ.

Ουτε φυσικα 100 ευρω στοιχιζει η αντικατασταση. 33 ευρω.

Απλα πραγματα.

K
      kkkostas

Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
      kkkostas ,τα νέου τύπου σύμφωνα με τα Ευρωπαικά πρότυπα διπλώματα έχουν διαφορετική μορφή από τα πρώτα τύπου πιστωτικής κάρτας που εκδόθηκαν?

Nαι. Το συγκρινα με ενα φιλαρακι μου που ειχε τυπου πιστωτικης καρτας. Ψιλοδιαφορες (οχι στο μεγεθος), αλλα ναι, διαφερουν λιγο.

K
      kkkostas

Ο χρήστης costaslio έγραψε:

.....

Τι ηθελα και το εβγαλα?

K
      kkkostas

Χθες 14/2 παρελαβα το νεο μου διπλωμα (αντικατασταση παλαιου τυπου χαρτινο ροζ με νεο τυπου καρτας).

Ημερομηνια παραλαβης απο τον αρμοδιο υπάλληλο 3/1/13

Στον κωδικο 4α. (που υποθετω οτι ειναι η ημερομηνια ανανεωσης του διπλώματος) γραφει 10/1/13

Στον κωδικο 4β. (που προφανως ειναι η ημερομηνια ληξης συμφωνα με τους νεους κανονισμους) γραφει 10/1/28 (δηλ. 15 χρονια ισχυ)

Στην πισω πλευρα, στην στηλη 10 γραφει 5/11/96 (οταν το 'πρωτοεβγαλα') και στην στηλη 11 (ισχυει μεχρι) 30/7/43 (οπως και αναγραφοταν στο αρχικο διπλωμα).

Με λιγα λογια, παρολο που ως ημερομηνια ανανεωσης το διπλωμα μου εχει 10/1/13 (πριν δηλ. τις 19/1/13 που υποτιθεται οτι απο την ημερομηνια αυτη κι επειτα τα διπλωματα θα ειχαν ισχυ 15 ετη), η ισχυς του ειναι για 15 ετη. Αλλα στην πισω πλευρα αναγραφει στην στηλη 11 30/7/43. Μπαχαλο

Τι ηθελα και το εβγαλα?

K
      kkkostas
    • RE: Posts προς Θεσσαλονικείς

3η φορα που παραβιαζουν την πορτα του Panda μου (2007 μοντελο).

Την 1η ημουν στην Βαλαωριτου, προς το τερμα της, λιγο πριν την Δωδεκαννησου. Επειδη παρκαρω εκει συχνα, εικαζω πως ότι εγινε, εγινε αργα (ειχα ξενυχτησει εκεινη την μερα και πηγα στο αμαξι 8.00 το πρωι). Εκει προσπαθησαν να παραβιασουν την κλειδαρια. Η τελευταια αντεξε, αλλα μετα εγω με δυσκολια εβαλα το κλειδι και την ανοιξα. (Παρεμπιπτοντως κοστος αποκαταστασης 40 ευρω)

Την 2η ημουν παρκαρισμενος στην Μοσκωφ, πισω από την πλατεια Δημοκρατιας, στην συμβολη της με την πλ.Δημοκρατιας. Ουτε απομερα, ουτε μονο του το αυτοκινητο. Κι εκει παραβιαση (πανω που την εφτιαξα την κλειδαρια). Ευτυχως δεν χαλασε τελειως.

Την 3η στην Μακεδονικης Αμυνης, εκει οπου κάθε Πεμπτη γινεται η λαικη. Κι εκει το συμβαν πρεπει να εγινε αργα βραδυ, καθως ειχα αφησει το αυτοκινητο ολη την νυχτα. Μονο που εδώ δεν παραβιασαν την πορτα από την κλειδαρια, αλλα με άλλο τροπο, καθως όταν την ανοιξα οι υπολοιπες 3 κλειδαριες ηταν κλειστες. Ευτυχως δεν βρηκαν τιποτα κι εφυγαν.

Με λιγα λογια, αν αφηνεις το αυτοκινητο ολο το βραδυ στην σκατουπολη αυτή, ο κινδυνος να το βρεις ανοικτο την επομενη είναι πολύ μεγαλος. Μην πετυχω μονο κανα μουνι εκεινη την ωρα. Και μονο ερημικα δεν είναι τα μερη αυτά.

Το αυτό και για φιλαρακι μου με smart (το τελευταιο) που του το εχουν κανει σουρωτηρι (Βιλκα, Αγορα Καπανι).

K
      kkkostas
    • RE: Περί Συναγερμών........

Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
      Αν δεν μπορει να βγαλει αρκετα volt απο την πλακετα ας το κανει με ρελε,οπως ειναι τωρα θα του δινει ρευμα και αυτος θα ενεργοποιει την σειρηνα απο την μπαταρια .

Θα ξανακανω μια επισκεψη λοιπον. Μπορει να φταιει και το οτι εβαλε και μικρη σειρηνα (που οντως ειναι μικρη).

posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
      K
      kkkostas
    • RE: Περί Συναγερμών........

Ο χρήστης leonp έγραψε:
      Νομίζω ότι οι καινούριες σειρήνες δεν πρέπει να κάνουν πολύ θόρυβο.
      Ξέχνα τις παλιές σειρήνες που ακουγόντουσαν χιλιόμετρα μακριά, μάλλον απαγορεύονται γιατί ενοχλούν.

Δεν εννοω αυτο φιλε. Αυτο που μου εβαλε ο εγκαταστατης ηταν τροπον τινα πατεντα, δεν εχει καμια σχεση με τα ολοκληρωμενα συστηματα που περιλαμβανουν και αυτο το χαρακτηριστικο. Δηλαδη ξηλωσε απο ενα συστημα συναγερμου το περιμετρικο συστημα, το ενωσε με μια πολυ μικρη σειρηνα και το εγκατεστησε. Ο ηχος που παραγει ειναι πολυ χαμηλος. Μονο αν ηταν σε ολοκληρωμενο συστημα μου ειχε πει θα ειχα πιο δυνατο ηχο.

Δεν το εχω ψαξει πολυ, αν και ειμαι σιγουρος οτι μπορω να βγαλω πιο δυνατο ηχο απο αυτην την πλακετα.

posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
      K
      kkkostas
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ