Καλημέρα σας. Ψάχνοντας κι εγώ τι να κάνω με το αυτοκίνητό μου (μοντέλο 2009, χειροκίνητο με 230χιλιάδες χλμ) και ρωτώντας δεξιά και αριστερά, μόνο 2 μηχανικοί μου ανέφεραν να κάνουμε μία δοκιμή με κάποιο καθαριστικό κινητήρα, καθώς δεν έχεις να χάσεις κάτι.
Έφτασα σε αυτό το τόπικ κι έχοντας διαβάσει όσα περισσότερα μπορούσα εδώ, έχω κάποιες απορίες, γιατί η πολύ πληροφορία με έχει μπερδέψει. Η διαδικασία που γράφει ο @evolander 2-3 σελίδες πίσω έχει διαφορά με τα ποστ του @sphinxgr, γιατί θεώρω ότι είναι πιο τεχνικά θέματα αυτά και δεν τα κατέχω είναι η αλήθεια.
Οπότε η πρώτη μου απορία είναι αν υπάρχει κάποιος από Θεσσαλονίκη που έχει ακολουθήσει αυτή τη διαδικασία και μπορώ να απευθυνθώ εκεί, καθώς ο μηχανικός που το πηγαίνω συνέχεια δεν πιστεύει οτι βοηθούν τετοια πράγματα;
2ον, αν κατάλαβα σωστά αυτό το υγρό, μόνο τηλεφωνικά από το μαγαζί στην Αθήνα, σωστά;; (καθώς στο site δεν το εμφανίζει)
3ον, πριν από περίπου 2 χρόνια μου άλλαξε τα λάδια σε 10W-40 από 5W-30, καθώς το καλοκαίρι όταν το έβαζα μπροστά κρύο, το αμάξι έκανε ένα θόρυβο (από τότε έκανα περίπου 20-25χιλιάδες χλμ, με σερβίς 1 φορά το χρόνο). Η απορία μου εδώ είναι αν αυτό θα δουλέψει με 10W-40, ή θα πρέπει πρώτα να γίνει κάποια αλλαγή. Κι επειτα αν το λάδι που θα μπει είναι 5W-30 ή 0-20.
Κάπου εδώ να αναφέρω ότι υπάρχει πρόβλημα συμπίεσης στον 3ο κύλινδρο (άλλαξα και μπουζί στις 15χιλιάδες χλμ), κι η κατανάλωση το τελευταίο δίμηνο αυξήθηκε από τα 6-6,5 λίτρα στα 7,5-8. Θα υπάρξει βελτίωση σε αυτά τα θέματα;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υγ: Πάντως διαβάζοντας σχόλια άλλων παθόντων, κάνω τον σταυρό μου που έχω φτάσει 230χιλιάδες με αυτό το αμάξι (το πήρα μεταχειρισμένο στις 165χιλιάδες από Γερμανία), χωρίς να κάνω ακόμα κάτι σπουδαίο από πλευράς επισκευής και χωρίς να το έχω μόνο για να πηγαινοέρχομαι στη δουλεια.