Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    J
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 47
    • Best 1
    • Groups 0

jester76

@jester76

0
    Profile views
    47
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

jester76 Unfollow Follow

Best posts made by jester76

• RE: VW Tiguan 2016

Ρε φιλε γατοζ ωραια τα λες αλλα με τον τροπο γραφης σου πραγματικα τα posts σου δεν διαβαζονται.

Δεν είναι καν γραφή αυτό το αχαρακτήριστο συνονθύλευμα υποτιθέμενου νεοελληνικού κουτσαβακισμού, με ολίγην από greeklish ιδιωματισμούς προσωπικής κατανάλωσης και κακοποίηση της γλώσσας για δημιουργία εντυπώσεων, μου κάνει κάτι σε φροϋδικό 'η γλώσσα κι η γραφή, ως προέκταση της τσέπης και του πορτοφολιού'. Σας αουφιντερζενίζω παρσεκέ μουά εγώ και ιχ μπιν, σας αϊμπεγκενίζω το παρδόν σας για το ιντερφιράρισμα στο παροντούτο θρεντονιμάρισμα για επίρρωση των σπρεχέντων. Ελπίζω να γκέγκεν.

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      J
      jester76

Latest posts made by jester76

Ο Jester76 λυπάται (κι η χρήση 3ου γενικού προσώπου έχει τη σημειολογία της...) που θα απογοητεύσει, αλλά δεν παρακολουθεί ως αναγνώστης, πόσω δε μάλλον αδιαλείπτως... Ούτε ήταν και είναι οπαδός, με μια μικρή εξαίρεση όταν παρακολουθούσε τη Manchester United πριν την πάρουν οι Αμερικάνοι με τα ξυραφάκια Gillette. Πολύ δε παραπάνω, δεν θα μπορούσε να είναι οπαδός κάποιου που ονομάζεται Λεοπόλδος φον κάτι, γιατί Λεοπόλδος και Φον κάτι, θυμίζει βασιλικό τίτλο και Jester76 έχει αλλεργία σε κάτι Σαξ Κόμπουργκ, και Γλύξμπουργκ και Μαουμπάντεν, εξ' ου και ήταν από τους ελάχιστους που δεν παρακολούθησε κηδεία Φίλιππου σε σπικάζ Χρήστου Ζαμπούνη. Απλά Jester76 άτυχος γιατί τωρινό φόρουμ ελεεινής μορφής όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι με τα μακροσκελή quotes, όπου αναγκαστικά πέφτει το μάτι μέχρι να τελειώσει το ανελέητο scroll ώσπου να διαβάσει κάποιον που έχει κάτι να πει.

Εν προκειμένω, και για να δώσω ένα τέλος, ζητώντας συγγνώμη για το off topic, αν υπάρχει τρόπος να αποκλειστεί κάποιος χρήστης για να μη βλέπουμε ανελέητα και συνεχή μακροσκελή quotes, ας υποδειχθεί από κάποιον, θα είμαι ευγνώμων. Δεν το συνεχίζω, γιατί δεν έχει νόημα, δεν έχω κάτι προσωπικό με τον άνθρωπο, έχω καθαρά με το στυλ γραφής, που μπορεί για τον ίδιο να είναι ιδιαίτερο, για κάποιους λίγους όμως που μιλούν σωστά ελληνικά είναι απλά αλαμπουρνέζικα... πόσω δε μάλλον, όταν φιλοξενούμαστε στο φόρουμ ενός ελληνικού περιοδικού, που είχε κάνει σημαία του τη λέξη 'πολιτισμός' , ο δε ιδρυτής του ΚΚ δεν ξέρω τι θα έλεγε αν διάβαζε για σούβια και ντισιτζιά και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο καλλιαρντοαλαμπουρνέζικο. Καλή συνέχεια σε όλους, του Γάτου πρωτίστως.

J
      jester76

Ρε φιλε γατοζ ωραια τα λες αλλα με τον τροπο γραφης σου πραγματικα τα posts σου δεν διαβαζονται.

Δεν είναι καν γραφή αυτό το αχαρακτήριστο συνονθύλευμα υποτιθέμενου νεοελληνικού κουτσαβακισμού, με ολίγην από greeklish ιδιωματισμούς προσωπικής κατανάλωσης και κακοποίηση της γλώσσας για δημιουργία εντυπώσεων, μου κάνει κάτι σε φροϋδικό 'η γλώσσα κι η γραφή, ως προέκταση της τσέπης και του πορτοφολιού'. Σας αουφιντερζενίζω παρσεκέ μουά εγώ και ιχ μπιν, σας αϊμπεγκενίζω το παρδόν σας για το ιντερφιράρισμα στο παροντούτο θρεντονιμάρισμα για επίρρωση των σπρεχέντων. Ελπίζω να γκέγκεν.

J
      jester76
    • RE: Opel GrandLand X

Τι τύπο λαδιού παίρνει (στην αντιπροσωπεία μου είπαν 0W-30 μετά από σκέψη)

Αυτό με τα 0W-20 και 0W-30 πολυφοριέται τελευταία... εγώ θυμάμαι 0-20 έβαζαν σε κάτι Prius και γιαπωνέζικα υβριδικά... από το 5w-30 το έχουν γυρίσει σε πιο ψιλό λάδι... VAG TSI 1.0 και 1.5 κάποιες αντιπροσωπείες βάζουν το 20άρι (η Karenta μου έχουν πει ότι στο άλλο άκρο, βάζει 5W-40...), φίλος με Peugeot 3008 1.2 που έβαζε 5w-30 προχτές του το γύρισαν σε 0W-30... στο oil finder της Liqui Moly για κινητήρα TDI μέχρι πρότινος πρότειναν 5w-30, τώρα πρώτη επιλογή το 0W-30... εγώ πάντως συνεχίζω στο 5W-30 όπως κάνω τόσα χρόνια...

J
      jester76
    • RE: Περι λιπαντικών γενικώς [#2]

βλέπω κόσμο να αγοράζει λιπαντικά γλυτώνοντας το νταβατζιλικι της ( άμεσης και έμμεσης)διαφήμισης.

Είναι μια  από τις μικροαπολαυσεις της ζωής,πως να το κάνουμε!

Έχω πρόβλημα με την επισύναψη φωτογραφιών για να ανέβαζα το...'ντοκουμέντο'. Εξουσιοδοτημένο συνεργείο VAG, αλλαγή λαδιών σε κινητήρα TDI με λάδια Castrol Edge Professional LL III, τιμή μονάδας €19,50 το λίτρο (!!!), αναγράφουν ότι σου κάνουν έκπτωση 50% κι έρχονται στα €9,75... Σε ποιο σύμπαν τα συγκεκριμένα Castrol έχουν σχεδόν €20 το λίτρο;;;

Σαν λάδι θεωρώ ότι είναι ένα καλό συνθετικό λάδι, με καλά χαρακτηριστικά, και στον συγκεκριμένο κινητήρα δεν καίει σταγόνα. Επειδή όμως δεν τους εμπιστεύομαι, καθώς υποπτεύομαι ότι βάζουν από βαρέλι κι ΑΝ είναι και Castrol αυτό που βάζουν, είπα να πάω με τα δικά μου Castrol ανά χείρας. Λόγω περίεργου ωραρίου κλειστό το μαγαζί, και αλλαγή σχεδίου, είπα ξαναβάλω τα Liqui Moly 4200 που είχα δοκιμάσει αρκετά παλιά και μου είχαν φανεί καλά κι αυτά. Μόλις τα πήγα, ο αρχιμάστορας Σόλνες, έκανε μια γκριμάτσα αηδίας και αρνήθηκε να τα βάλει, λέγοντάς μου ότι θέλω να αλλάξω ένα πλήρες συνθετικό λάδι με ένα ημισυνθετικό κατώτερης ποιότητας και χαρακτηριστικών, το οποίο μόνο κακό θα κάνει στον κινητήρα, και τι ξέρεις εσύ από λάδια, και τα Liqui Moly είναι από τα χειρότερα λάδια που κυκλοφορούν στην αγορά, και δώστου επιμονή εγώ τέτοιο χάλια λάδι αρνούμαι να το βάλω στον κινητήρα... Εννοείται ότι τα λάδια μπήκαν τελικά, ή έτσι θέλω να πιστεύω... Γνωρίζω περιστατικό που πελάτης πήγε με δικά του λάδια, κατά σύμπτωση επίσης Liqui Moly, όταν ζήτησε το περίσσευμα του είπαν ότι ο κινητήρας πήρε ακριβώς 5 λίτρα, όταν ο πελάτης διαμαρτυρήθηκε ότι βάσει manual παίρνει λιγότερο είπαν ότι περίσσεψε λίγο, κι όταν ζήτησε το άδειο κουτί, η απάντηση που πήρε ήταν ότι ο βολικός 'μικρός' του συνεργείου, τα είχε πετάξει στα σκουπίδια... όταν το κουτί αναζητήθηκε μετά από φασαρία στα σκουπίδια, είχε περάσει τυχαίως λίγο πριν το απορριμματοφόρο... Από τα συμφραζόμενα, στη χειρότερη τα λάδια δεν αλλάχτηκαν καν, στην καλύτερη αλλάχτηκαν με δικά τους βαρέλι, και κάποιος οικειοποιήθηκε το LM...

posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
      J
      jester76
    • RE: Android Auto

Τελικά τι συμβαίνει με την εφαρμογή; Υποστηρίζεται η εφαρμογή επίσημα η όχι; Διαβάζω για προβλήματα στις φωνητικές εντολές, προσωπικά έχω κατεβάσει την εφαρμογή από apk κι όχι από google, στο play store συνεχίζει να αναφέρει ότι η εφαρμογή δεν υποστηρίζεται στη χώρα μου...

posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
      J
      jester76
    • RE: SKODA FORUM

Στα του Karoq που ρώτησε ο συμφορουμιτης παραπάνω, το έχει συνάδελφος 2 χρόνια περίπου και κοντά στα 45.000 χιλιόμετρα. Κινητήρας 1.6TDI, δηλώνει πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή του, 2 χρόνια κατοχής είναι προφανώς λίγα για να κρίνουμε αξιοπιστία. Μου έχει κάνει εντύπωση η ποιότητα κύλισης, την ίδια θετικότατη γνώμη έχει και έτερος συνάδελφος που έχει μπει μέσα. Πιο πριν είχε το Yeti πάλι πετρέλαιο, αν δεν κάνω λάθος η μονη αβαρια ήταν η κλασική βλάβη του γκρουπ στα 90.000 κοντά, αντλία νερού.

J
      jester76
    • RE: Hyundai i30

Καλορίζικο και απροβλημάτιστο. Υπάρχει αντιπροσωπεία και Άργος και Ναύπλιο; Η δεύτερη είνα μισή-μισή με Skoda, είχε πάρει από εκεί γνωστός μου ένα Fabia τότε που ήταν μόνο Skoda, τα λεφτά ντούκου στο χέρι μετρητά και το δώρο ήταν ένα φαρμακείο και ένας πυροσβεστήρας...ανάθεμα εάν έκαναν και τα δυο μαζί 5 ευρώ... ο πυροσβεστήρας ένας πλαστικός της πλάκας, το φαρμακείο ήταν ένα πλαστικό κουτί που μέσα είχε μια γάζα, ένα μαντηλάκι όπως αυτά που μοιράζουν τα Hondos και ένα πακέτο χαρτομάντηλα... Αλλά πάνε 4-5 χρόνια από τότε...

J
      jester76
    • RE: Citroen C3 Aircross 2018

οι κοντινές μου αντιπροσωπείες ειναι ΠΟΝΤΙΚΗΣ στην Τρίπολη, στη μια ωρα ειναι ο ΚΥΡΚΑΣ στην Κόρινθο και μετα Αθήνα, οπου δε μου είναι κοπος να ανέβω να κλείσω εκει αμαξι.

Πραγματικό περιστατικό και εμπειρία από τον δεύτερο που ανέφερες... Ακριβώς πριν 7 χρόνια, άσχετος τότε από τετράτροχα καθότι φανατικός δίτροχος, έψαχνα για οικογενειακό αυτοκίνητο. Είχα καταλήξει μεταξύ Skoda Rapid και Citroen C4, τότε αυτός είχε αντιπροσωπεία και τη Skoda και την Peugeot. Ακολουθεί ο παρακάτω ΑΛΗΘΙΝΟΣ διάλογος μετά το πέρας του walk around:

-Θα μου πείτε τιμή για το Rapid Ambition TSI;

-Καλά βενζίνη θα πάρεις; Βενζίνη παίρνουν οι βλάκες, πάρε πετρέλαιο να σωθείς και να κάνεις οικονομία.

-Μα κάνω μόνο 5.000 χιλιόμετρα το χρόνο και με το ζόρι αυτά. Θα μου πείτε τελική τιμή;

-Πάρε πετρέλαιο σου λέω! Πριν σου πω τιμή, να σου κάνω εξήγηση...μη μου αρχίσεις τι έκπτωση θα μου κάνεις και τι δώρο θα μου κάνεις και τέτοια...δεν τα μπορώ καθόλου... δεν θα τα πάμε καλά αν αρχίσεις έτσι. Μετρητά ή δάνειο;

-Μετρητά. Το TSI, όχι πετρέλαιο...τουρμπάτο είναι το μοτέρ έτσι;

-Τι τουρμπάτο μωρέ, απλό είναι, λένε και καλά ότι είναι τούρμπο για να κοροϊδεύουν τον κόσμο...δεν είναι τούρμπο. Σε βλέπω ότι το ζαχαρώνεις το αμάξι, έχεις καταλήξει σε αυτό, βλέπω ότι σ' αρέσει.

-Είμαι μεταξύ σε αυτό και άλλο ένα.

-Ποιο άλλο; Πες μου...

-Το Citroen C4.

-Citroen; Μακρυά από γαλλικά! Δίπλα βλέπεις, Peugeot πουλάω, ίδιο γκρουπ με Citroen, πιο μάπα αυτοκίνητα δεν υπάρχουν, σάπια, όλο προβλήματα, τα πουλάω γιατί ο κόσμος είναι χαζός και τους αρέσουν και τα αγοράζουν, η Skoda είναι η μέρα με τη νύχτα με Peugeot-Citroen, Skoda θα πάρεις...

Έφυγα προσπαθώντας να κρατήσω τα γέλια μου!!! Ήμουν στο τσακ να στείλω φίλο να κάνει ότι ενδιαφέρεται για Peugeot, και ότι ήταν ανάμεσα σε αυτό και σε Seat, ήθελα να δω αν θα έλεγε τα ίδια για το VAG Group. Μετά από λίγο καιρό έχασε την αντιπροσωπεία της Skoda και πλέον εμπορεύεται τα γαλλικά σάπια τα οποία πλέον είναι premium μάρκα (βλ.3008).

J
      jester76
    • RE: CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός

Έχουμε κανα νέο από το μέτωπο; Τι γίνεται με το περιώνυμο project; Προχωράει; Περιμένουμε το εμβόλιο για να παρουσιαστεί θριαμβευτικά σε κάποια διεθνή έκθεση αυτοκινήτου; Το πήγε πίσω το χτικιό από την Κίνα; Έχουμε κανα πρόβλημα με το κράνος α λα F-35 του πιλότου; Προσωρινή παύση γιατί το Evo το καγκούρικο πήγε 3.000 ίππους;

Κάπου έπεσε τυχαία το μάτι μου σε ένα πρόσφατο βίντεο του Σαρημπακάτι με τον Πανόπουλο... Εντάξει, δεν ξέρω, μακάρι να βγω ψεύτης και ο τύπος να είναι μια διάνοια κι εγώ ένας γελοίος που τον χλεύαζα, αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι με τίποτα!!! Και μου τη δίνει κι αυτό το μόνιμο ύφος σε στυλ 'παραμένω ταπεινός και προσγειωμένος, παρά την επιτυχία μου και τα επιτεύγματά μου...'

posted in Μελλοντικά Μοντέλα
      J
      jester76
    • RE: Dacia Duster II

O tempora, o mores! Μέχρι πρότινος το Duster ήταν το απόλυτο Vfm SUV/crossover και έκλεβες εκκλησία με την τιμή που είχε. Μόλις ακρίβυνε, η Renault/Dacia κλέβει τον καταναλωτή... Προσωπικά το συγκεκριμένο όχημα το γουστάρω, κι εμφανισιακά και γτ αναμφισβήτητα έχει αρετές, για κάποιον που είναι συνειδητοποιημένος όμως και ξέρει τι παίρνει... αναμφισβήτητα, υπήρχαν πολλοί, πάρα πολλοί, που ήθελαν απλά SUV για τους δικούς τους λόγους, και έπαιρναν/πρότειναν Duster μόνο και μόνο επειδή ήταν το μόνο που ήταν εντός βαλαντίου τους. Η επωδός ήταν ότι το διάλεξα γιατί είναι Vfm και ικανό και αξιόπιστο και λοιπά και λοιπά... μόλις ακρίβυνε παράλογα λόγω επιτυχίας... έλα μωρέ, υπάρχουν και άλλες καλύτερες επιλογές...σιγά το αυτοκίνητο...

Μην παρεξηγηθώ, δεν αναφέρομαι απαραίτητα εδώ μέσα, γενικά μιλάω, και δεν έχω τίποτα με τους ιδιοκτήτες Duster και Dacia εννοείται.

J
      jester76
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ