6oς χρόνος και ώρα για αλλαγή σετ χρονισμού. Τιμη αντιπροσωπείας 650 με αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού χωρίς αντλία νερού. Τιμή συνεργείου, πρωην μάστορα fiat με εμπειρία στον αντίστοιχο κινητήρα της fiat 400 ευρώ με γνήσιο σετ χρονισμού, λάδια petronas 5 30, ολα τα φίλτρα και πετρελαίου. Suzuki s cross 1.6 diesel allgreep. Αντιπροσωπεία γειά χαρά!
Latest posts made by aris3
-
RE: SUZUKI SX4 SCROSS
-
Ρε παιδια παω για το τριτο service τι περλαμβανει ξερει κανεις;
-
Καλησπέρα και από εμένα στα 22000 χλμ, απόλυτα ικανοποιημενος και με το γνωστό τρίξιμο στα παράθυρα. Εμενα ε πρότειναν για λάστιχα τα crossclimate της michelen. Τα γνωρίζει κανείς;
-
Καλημέρα και από μένα στα 11000 χιλιόμετρα. Επιβεβαιώνω και εγώ ένα κόμπιασμα στην αλλαγή από την πρώτη ταχύτητα στην δεύτερη όταν είναι κρύο. Όταν ζεσταθεί εξαφανίζεται. Στα 5.5 η κατανάλωση στο trip computer (diesel allgrip). Ένα τρίξιμο στο παράθυρο το έχω και εγώ όταν είναι μισάνοιχτο. Υπάρχει κανείς που να το περπάτησε στο χιόνι; Ρωτάω για το 4χ4 σε συνδυασμό με τα λάστιχα που φοράει το αμάξι.
-
3500 χιλιόμετρα και η κατανάλωση στην αντλία 5.3 ενώ το trip computer μου δείχνει 5. Ανέλπιστα καλή αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για 4χ4 στην επιλογή auto βέβαια. Όταν οδηγώ σε ανηφορικό δρόμο με πολλές απότομες στροφές (πηγαίνοντας στη δουλειά) γυρίζω τον διακόπτη στο sport. Μπορώ να πώ ότι στο sport οδηγώ πραγματικά άλλο αυτοκίνητο από μεριάς απόδοσης κινητήρα. Έχετε δει διαφορά μετά τα 5000 χιλιόμετρα στο αυτοκίνητο (απόδοση κινητήρα και κατανάλωση);
-
Στα 2.400 χλμ. και είμαι πολύ ικανοποιημένος από οδηγική συμπεριφορά και ιδιαίτερα από την χαμηλή κατανάλωση. Περιμένω να δώ και τις δυνατότητες του all grip το οποίο δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.
-
Ρε παιδιά για εξηγήστε. Ανάλογα με την πίεση που βάζεις στα λάστιχα, σου δείχνει σε ποιο από τα τρία mode είναι;
-
Προς dolomites, @Tkin73 και λοιπούς ιδιοκτήτες του s cross περιμένουμε τις εμπειρίες σας. Μην μπαίνετε στην διαδικασία να απαντάτε στους ενοχλητικούς γιατί μπαίνετε σε φαύλο κύκλο. Περιμένουμε να διαβάσουμε μόνο τα δικά σας μηνύματα. Αγνοείστε τους!
-
Προς red_monster: Και εγώ για ενημέρωση μπήκα αλλά δεν αφήνετε να γίνει ενημέρωση. Την πετρελαιοκίνηση την γνωρίζω χρόνια όντας ιδιοκτήτης πετρελαιοκίνησης. Όταν θα παραλάβω το αυτοκίνητο θα σε ενημερώσω αν γίνετε κατανάλωση 5l/100 με 150km/h.
Προς elvet: Δεν θέλω να προσβάλω κάποιον λέγοντας του ότι τερατολογεί, όπως δεν θέλω να προσβάλω και εσένα απαντώντας ειρωνικά.
Προς REALZEUS: Είμαι μόνο 2 εβδομάδες στο φόρουμ (δεν βλέπω να είμαι για πολύ ακόμα) και ευτυχώς δεν ήμαστε στον στρατό. Οι moderator τι είναι; Κάτι σαν αστυνομία;