Ευχαριστώ, πουλήθηκε πάντως και δεν το προλαβα.
Latest posts made by dimitrispap1
-
RE: SEAT FORUM
Ευχαριστώ όλους, μένει να βρω τι κωδικό κινητήρα έχει το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το Seat Cordoba stylance 2008 1.4 βενζίνη με 101hp. Δεν πρέπει να είναι tsi κινητήρας της VW, λογικά αφού βασιζεται στο ίδιο σασί με VW Polo Ibiza Fabia 1.4 100-101 hp έτους 2008 θα υπάρχουν ιδιοκτήτες που ξέρουν αυτόν τον κινητήρα, με ιμάντα είναι ή με καδένα, και ότι αλλά θέματα αξιοπιστίας γνωρίζετε.
-
RE: SEAT FORUM
Φίλοι τι πρέπει να προσέξω σε μεταχειρισμένο Seat Cordoba του 2008 1.4 101hp; Τι βλάβες και τι αδυναμίες έχει αυτο το μοντέλο;
-
RE: Ford Fiesta 1.25 trend 2011 τοποθέτηση LPG
Να πω τι σκέφτηκα, έχω κάνει 200 χιλιαδες χλμ στα 8 χρόνια, αν καταφέρω και κάνω 150-200 χιλιάδες ακόμα (είμαι αισιόδοξος....) να τα κάνω με αέριο. Πριν 1 εβδομάδα πέρασα ΚΤΕΟ και ήταν 5 αυτοκίνητα μπροστά από εμένα και οι 4 είχαν αέριο και ένας είχε diesel. Μόνο εγώ είχα σκέτη βενζίνη. Βέβαια τα αυτοκίνητα όλων ήταν 2003 εώς 2008.
Να ρωτησω σχετικά με τον κινητήρα μου, δηλαδή τα διάκενα πρέπει να τα ρυθμίσει ο μηχανικός; Κάνουν τέτοια προεργασία; Φίλος μου είπε να κάνω και μέτρηση συμπίεσης κάθε κυλίνδρου να δω αν υπάρχει κάποιο θέμα στον κινητήρα.
Η αλήθεια είναι αμφιταλαντεύομαι μη μπλέξω με προβλήματα και είμαι συνέχεια στους μάστορες, για αυτό ρώτησα αν υπάρχει κάποιος με το συγκεκριμένο μοτέρ ή να έχει γνωστό να μάθουμε αν πάνε όλα καλά.
Τι άλλο να προσέξω;
-
Ford Fiesta 1.25 trend 2011 τοποθέτηση LPG
Φίλοι γειά σας, έχω το Ford Fiesta 2011 1,25 82ps βενζίνη με 204.000 χλμ. Ο κινητήρας ακόμα πάει πολύ καλά του έχω κάνει όλα τα service ιμάντα νέο πριν 10000χλμ, πάντα με καλά λάδια, σε πολύ καλή κατάσταση.
Σκεφτόμουν απο παλίοτερα να βάλω LPG, αλλά το ανέβαλα συνέχεια.
Θα ήθελα γνώμες αν έχει κάνει κάποιος την μετατροπή, τι αντιμετώπισε, τι μάρκα να βάλω ότι γνωρίζετε, καλοδεχούμενο να το ακούσω.
-
Mπορώ να ενοικιάσω το αυτοκίνητο μου;
Έχω μια ερώτηση, αν μπορώ να ενοικιάσω ως ιδιώτης, το αυτοκίνητο μου, σε άλλο ιδιώτη. Υπάρχει κάποιο τυποποιημένο έγγραφο, που γίνεται; Μου το είχε αναφέρει ένας ασφαλιστής, ότι γίνεται με απλό τρόπο μερικά χρόνια πριν, αλλά δεν το είχα ψάξει.
Εννοώ φυσικά χωρίς να έχω κάνει έναρξη εργασιών ως εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων. -
RE: Mπορώ να ενοικιάσω το αυτοκίνητο μου;
Έχω μια ερώτηση, αν μπορώ να ενοικιάσω ως ιδιώτης, το αυτοκίνητο μου, σε άλλο ιδιώτη. Υπάρχει κάποιο τυποποιημένο έγγραφο, που γίνεται; Μου το είχε αναφέρει ένας ασφαλιστής, ότι γίνεται με απλό τρόπο μερικά χρόνια πριν, αλλά δεν το είχα ψάξει.
Εννοώ φυσικά χωρίς να έχω κάνει έναρξη εργασιών ως εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων.