Εδω ειναι τα δυσκολα χαχαχαχα. Μιλαμε παντα για βενζινη με το yaris 1500cc 111hp ,i20 1000cc/100hp και το swift 1200cc 90hp .Τωρα το i20 (14800 ευρω) 5 χρονια εγγυηση το βλεπω εχει καλυτερους χωρους με σχεδον ιδια τιμη με το yaris (15170 ευρω) 3 χρονια ολικη + 3 χρονια μηχανικα και απο οτι διαβαζω πολυ καλη οδηγικη συμπεριφορα το μονο που με εχει σε σκεψεις ειναι η προθηκη τουρμπο σε τοσα λιγα κυβικα .Το yaris ελαφρως μικροτερους χωρους με πλαστικα λενε που τριζουν και το ονομα toyota σαν εγγυηση παρολο που τα περισσοτερα σημερα ειναι μπασταρδεμενα να με συγχωρεσετε την λεξη .Το swift (13940 ευρω) μολις χτες μου πηγε στο μυαλο οποτε δεν εχω πληρη εικονα ακομα μονο το οτι εχει 7 χρονια ολικη εγγυηση και japan (αν ειναι) .Αυτονομιες απο αυτους που τα εχουν μιλανε για το i20 περιπου στα 850χιλ με ενα ρεζερβουαρ στο yaris καπου στα 600 και το swift δεν ξερω .Επειδη θα ειναι κατα 99,9% το τελέυταιο οχημα και για πολλα χρονια ηθελα και απο εσας την γνημη σας και για οποιον φυσικα εχει βρεθει στο παραπανω διλημμα .Οι τιμες ειναι με το κλειδι στο χερι
Latest posts made by firefighter2011
-
Yaris vs i20 vs swift
-
RE: 2015 Hyundai i20
Χιλιομετρα το χρονο περιπου στις 12000.Λιγα και δρομος με κοντινες αποστασεις επαρχια Καρπενησι.Ναι ξερω ειμαι για βενζινη κανονικα καθως με ενα οχημα θα κινουμαι στο 90% εντος πολης.Οποτε για να αποφυγουμε προβληματα φιλτρων dpf θελουμε βενζινη.Το θεμα ειναι εχω και ενα αλλο οχημα ενα focus 2006 με αεριο 1600cc και το εχω για πωληση αλλα επειδη δεν θελω να το σκοτωσω λεω να το κρατησω και να παρω ενα δευτερο και σε βαθος χρονου θα δουμε αν θα φυγει.Τωρα ειπαμε εχω ανασφαλειες με τα οχηματα με προσθηκη τουρμπο μικρου κυβισμου και βλεπω το i20 ,yaris 1500cc και χτες σκεφτηκα και το swift το οποιο εχει καλη τιμη 7 χρονια ολικη εγγυηση made in japan αλλα δεν εχει χωρους οπως το βλεπω στον δρομο απο αλλους καθως χτες προεκυψε η σκεψη για το αυτοκινητο αυτο .Κοιταζω καταναλωσεις με ενα ρεζερβουαρ και μου λενε το i20 1000cc 100hp εχει καπου στα 850 χιλ το yaris πολυ λιγοτερο απο οτι μου λενε το swift δεν ξερω αλλα 1200cc λογικα θα βγαζει και αυτο πολλα χιλ.Οδηγηση οικογενειακη εθνικη οχι πανω απο 120χιλ αλλα σε μια προσπεραση το θες το γκαζι για ασφαλεια για να μην λες με παιρνει δεν με παιρνει .Και γω μπερδεμενος ειμαι γιαι θα ειναι μια επιλογη για πολλα χρονια δεν με βλεπω να αλλαζω παλι οχημα θα ειναι αυτο λογικα που ισως θα δωσω στον γιο μου μετα απο 7 χρονια .Τελος παντων αν εχετε κατι σχετικα με την αξιοπιστια πανω σε κινητηρες μικρου κυβισμου με τουρμπο μου το λετε .Ευχαριστω
-
RE: Νέο Suzuki Swift 2017
Καλησπέρα ψάχνομαι για όχημα και είμαι μεταξύ Yaris ,i20 και Swift .Εντελως τυχαία το κοίταξα σημερα ,εδώ και ένα μήνα ούτε που μου πήγε στο μυαλό.7 χρόνια Εγγύηση είναι πολύ καλά αξιοπιστία πιστεύω μεταπώληση .Ειδα ότι είναι πολύ ελαφρύ .Διαβαζω για θόρυβο αρκετό στην καμπίνα αλλά κι ποιο δεν έχει στην κατηγορία του .Υπαρχει κάτι άλλο στο τελευταίο μοντέλο το gl+ έχει κάτι άλλο αρνητικό; ποσα χιλ βγαζει με ένα ρεζερβουάρ ;ποσα λίτρα γεμίζει; .Δεν το έχω πάρει ακόμα βόλτα γιατί είμαι επαρχία και δεν υπάρχει αντιπροσωπεία εδώ
-
RE: 2015 Hyundai i20
Καλησπερα .Ειμαι στην διαδικασια για αγορα αυτοκινητου .Πολλοι οι προβληματισμοι .Ενας ειναι diesel η βενζινη μονο απο θεμα που ολοι ξεκινουν και λενε τερμα τα diesel στο μελλον θα εχει θεμα ρυποι κτλ .Αλλα το βασικοτερο εχει να κανει με την αξιοπιστια ενοσ κινητηρα σε βαθος χρονου μικρου κυβισμου και τουρμπο οπως το i20 στα 1000 κυβικα με τα 100 αλογα .Βεβαια υπαρχουν και καθαρα ατμοσφαιρικες επιλογες με τα 84 αλογα στα 1200 κυβικα αλλα εστω αυτο το λιγο παραπανω στα 100 αλογα νομιζω θα παιξουν ρολο ,οποτε μας μενει αν αυτος ο κινητηρας και γενικα τοσο μικρος θα αντεξει το τουρμπο στο μελλον ?? το να μην αντεξει η τουρμπινα μετα απο 10 χρονια δεν ειναι κατι που με φοβιζει αλλα ο κινητηρας ειναι ενα μεγαλο θεμα
-
RE: Υγραεριοκίνηση!
Δεν ξανασχολιαζω εδω μεσα γιατι μερικοι ειναι ξερολες και ειρωνες
-
Νομιζω εχουν τον ιδιο κινητηρα με τα ford? Οποτε καλος εγκαταστατης και καλο συστημα ,αφθονη λιπανση για να βγαλεις καποια χιλ.Εγω σε ford 2006 .1600cc εχω γυρω στις 9000 χιλ τωρα και πριν κανω εγκατασταση εκανα ελεγχο διακενου στις βαλβιδες για να εχω ενα σημειο αναφορας.Ευελπιστω να φτασω και να ξεπερασω τις 80000 χιλ στο αεριο οποτε και ζημια να ερθει μετα δεν με νοιαζει γιατι θα εχω εξοικονομησει αρκετα
-
ΖΗΤΕΙΤΑΙ Ζαντες 13"Hyundai i10
Ζητούνται 13αρες για hyundai i10 4X100,offset 46
-
RE: ΖΗΤΕΙΤΑΙ Ζαντες 13"Hyundai i10
Ζητούνται 13αρες για hyundai i10 4X100,offset 46
-
Ξεχασα ,δεν θα γραφει brc αλλα mtm η πολυβαλβιδα.Επισης οταν στο ρυθμισει το προγραμμα του κιτ εχει μια επιλογη σχετικα με check engine να αναβει η να μην αναβει σε περιπτωση δυσλειτουργιας η λαθος μειγμα ,missfire κ.τ.λ αυτη να στην αφησει να βγαινει το check γιατι μερικοι πονηροι το τσεκαρουν για να μην βγαινει αν κατο δεν παει καλα.Να μην σε ανησυχω αν ξερει απο ρυθμισεις και ειναι τιμιος δηλ ξερει τι κανει δεν θα στο τσεκαρει
-
Τα καζανια ειναι το τελευταιο που πρεπει να κοιταξεις.Τον μάστορα και το κιτ Κοιτα .Η δεξαμενη να εχει πιλυβαλβιδα brc