Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    H
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 102
    • Best 0
    • Groups 0

harskouf

@harskouf

0
    Profile views
    102
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online
    Location Αθήνα

harskouf Unfollow Follow

Latest posts made by harskouf

• RE: ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]

Μετά από διαβούλευση αποφασίστηκε ότι το πλάτος των δημοσιεύσεων δεν μπορεί να αλλάξει για διάφορους λόγους, οπότε θα παραμείνει ως έχει.

Δεν μπορείτε να μας εξηγήσετε τους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί να αλλάξει; Είναι τεχνικοί ή θέμα marketing;

Πάντως για την όλη κατάσταση στο forum θεωρώ ότι αποκλειστική ευθύνη φέρει η διαχείριση. Δεν μπορεί να μην είχατε δει πως θα είναι η τελική του μορφή πριν τη μετάβαση. Δεν την ανακαλύψατε τώρα. Ότι είναι δύσχρηστο πλέον, αργό και ότι δεν λειτουργεί το taptalk δεν το γνωρίζατε;

posted in Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum
      H
      harskouf

Άρα ποιο το νόημα να υλοποίησετε την αλλαγή της πλατφόρμας αυτή τη χρόνική περίοδο; Πραγματικά πολύ ερασιτεχνική η όλη αντιμετώπιση του θέματος

H
      harskouf

Μήπως να γύριζε το forum στην παλιά του πλατφόρμα και όταν είστε έτοιμοι στη νέα πλατφόρμα να την ενεργοποιούσατε; Πραγματικά η όλη διαχείριση του θέματος είναι μάλλον επιβλαβής για το forum

H
      harskouf
    • RE: Νissan Qashqai J11 [2014-__]

Ο χρήστης trader έγραψε:

Μια ματιά στα υπόλοιπα threads του forum θα σου αποδείξει ότι αυτό δεν ισχύει. Π.χ. τα αντίστοιχα θέματα των X1, Duster, Kuga, έχουν φτάσει σε μερικές εκατοντάδες posts και παρόλα αυτά δεν είναι φυσικά γεμάτα παράπονα.

Το έχω δει αυτό που λες. Είναι 4-5 που θάβουν συνεχώς το ένα και εκθειάζουν διαρκώς το άλλο. Εάν αφαιρέσεις τις αναρτήσεις αυτών, η εικόνα που δημιουργείται στον άσχετο (που δεν έχει ούτε το ένα αυτοκίνητο ούτε το άλλο) αναγνώστη είναι τελείως διαφορετική.
      Ξαναλέω ότι πρέπει να συγκρίνουμε παρόμοια πράγματα. Το QQ των 30.000 ευρώ είναι ανέκδοτο. Θα έπρεπε να απαγορευτεί δια νόμου η κυκλοφορία του. Δεν αξίζει σε καμία περίπτωση! Μην μου συγκρίνεις όμως δύο πράγματα με διαφορά τιμής κοντά στο 50%. Είναι σα να συγκρίνεις την i8 με 911 GT3 και να μου πεις ότι η GT3 είναι πιο απολαυστική στην οδήγηση. Αυτό είναι λογικό και αναμενόμενο με βάση την διαφορά τιμής και το χαρακτήρα του κάθε μοντέλου.
      Στο κάτω κάτω, όλοι καταθέτουμε τις προσωπικές μας εμπειρίες. Εμένα δεν μου έχει βγάλει κανένα από τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί και γελάω κάθε φορά με όλα αυτά που διαβάζω. Είναι λες και διαβάζω για Dacia ή Lada του 80. Δεν είναι αυτή η αλήθεια

Το Kuga με το Qashqai δεν έχουν καμία τρελή διαφορά τιμής (και σίγουρα όχι 50%). Το πρόβλημα με το qashqai, πέρα απο την ποιότητα των υλικών η οποία εξαρτάται απο την τιμή, είναι ότι στο εργοστάσιο το συναρμολόγησαν και το έστειλαν για πώληση...Κανένας έλεγχος! Πως αλλιώς διακαιολογούνται όλα αυτά τα προβλήματα (καπό, ταμπλό, πόρτες).
      Όταν αγοράζεις ένα αυτόκίνητο γνωρίζεις την ποιότητα των υλικών του. Αυτό το αποδέχεσαι. Στραβοτοποθετημένα ταμπλό όμως δεν τα αποδέχεσαι. Πόρτες που τρίζουν μόλις τις ακουμπάς δεν το αποδέχεσαι. Μπαταρία που θέλει άλλαγμα με την παραλαβη δεν το αποδέχεσαι. Καπό που το τοποθέτησαν όπως ναναι δεν το αποδέχεσαι.
      Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ναι το αυτοκίνητο έχει μια συγκκεριμένη τιμή και αυτό το γνωρίζεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σου το δώσουν χύμα και μετά να τρέχεις να φτιάξεις (αν φτιάχνονται) αυτά που το εργοστάσιο δεν έφτιαξε

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      H
      harskouf

Θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου και την εδώ αντιπροσωπεία η οποία δεν είναι διατεθιμένη να βοηθήσει στα προβλήματα. Ότι πρόβλημα να της δηλώσεις η απάντηση είναι έτοιμη: 'Ολα έτσι είναι' και δεν θα κάνει τίποτα άλλο.
      Τα προβλήματα του Qashqai είναι πολλά κυρίως συναρμογής αλλά και κακής τοποθέτησης. Απο το καπώ που εξέχει από τα φτερά μέχρι τα στραβά τοποθετημένα ταμπλό (αρκετά πιο σοβαρό). Οι πόρτες και το ταμπλό τρίζουν ενώ τα αυτόματα φώτα λειτουργούν όποτε θέλουν. Τα φρένα χτυπάνε (ακόμα και μετά απο την αλλαγή με νέα τακάκια) και γενικά έχει προβλήματα και ποιότητας υλικών και κακής συναρμογής (ή αν θες κακού ποιοτικού ελέγχου).
      Ο κινητήρας απο την άλλη (1.5 DCΙ) είναι αρκετά καλός και οικονομικός. Αρκετά δοκιμασμένος και ελπίζουμε με λίγα προβλήματα

H
      harskouf

Είμαι κάτοχος του Nissan Qashqai από Νοέμβριο του 2016. Αγορασμένο απο Nissan Θεοχαράκη. Από τη στιγμή που το πήρα είχε αρκετά προβλήματα:
      1.Καμπνός απο καυσαέρια έμπαινε στην καμπίνα απο τον εξαερισμό (στο service βρήκαν ότι από το εργοστάσιο είχαν ξεχάσει να σφίξουν μια ένωση στην εξάτμιση)
      2.Τα φτερά με το καπώ δεν ήταν ευθυγραμμισμένα...γνωστό πρόβλημα (τα ευθυγράμμισα όσο μπορούσα μόνος μου)
      3. Καταγραφή πολλών σφαλμάτων στο εγκέφαλο (αλλάχθηκε η μπαταρία)
      3. Τα εσωτερικά φώτα και το connect...χαμηλώνουν όποτε θέλουν τη φωτεινότητα τους και όχι ανάλογα με τον αισθητήρα φώτων (από το συνεργείο ξέρουν για το bug αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα).
      4. Τριγμούς στη δεξια πλευρά σε διάφορα σημεία (κάποια τα έχω αντιμετωπίσει με τσοχάκια).
      5. Το αυτοκίνητο από την παραλαβή είχε... στραβά τοποθετημένο το ταμπλό στην πλευρά του συνοδηγού (το ταμπλό είναι εμφανώς πιο χαμηλά τοποθετημένο με αποτέλεσμα να υπάρχει κενό ανάμεσα σε αυτό και την κολώνα του συνοδηγού). Το είχα αναφέρει και στον πωλητή ο οποίος μου είπε ότι θα το φτιάξουν στο συνεργείο. Στο συνεργείο (Κεντρική Αντιπροσωπεία Θεοχαράκη) το είχα αναφέρει και το είχαν δει φέτος του καλοκαίρι. Μου είπαν ότι χρειάζεται να λασκάρουν κάποιες βίδες στο ταμπλό για να το επαναφέρουν. Χρειάζοταν όμως κάποιες ώρες για τη συγκεριμένη εργασία και συμφωνήσαμε να γίνει στο ετήσιο service.
      Στο ετήσιο service το ανέφερα, το είδαν ξανά έφεραν και τον Προϊστάμενο του συνεργείου...ο οποίος είπε ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι. Είναι λέει ολόκληρη παρτίδα που είναι έτσι και δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μου έδειξε και ένα άλλο Qashqai το οποίο είχε σε μικρότερο βαθμό το ίδιο πρόβλημα. Το είπα να του δείξω και άλλο αυτοκίνητο πάλι στο συνεργείο που δεν έχει το πρόβλημα αλλά αρνήθηκε!!!!Μάλιστα μου είπε ότι έτσι είναι η προδιαγραφή του αυτοκινήτου. Το ζήτησα να μου δείξει την προδιαγραφή...αλλά αρνήθηκε.
      Μετά απο αυτό επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών (κα Κορρέ) η οποία ευγενέστατη προθυμοποιήθηκε να το κοιτάξει. Δεν έκανε απολύτως τίποτα. Μου είπε μάλιστα ότι επικοινώνησαν και με τον κατασκευαστή ο οποίος τους είπε ότι είναι φυσιολογικό. Ζητώντας να μου αποστείλουν την επικοινωνία αρνήθηκε λέγοντας ότι είναι εσωτερική και δεν τη δημοσιοποιούν. Γενικά ουσιαστικά δεν έκανε τίποτα εκτος από το να προσπαθεί να με πείσει ότι έτσι είναι το αυτοκίνητο και να το αποδεχτώ.

Τα γράφω όλα αυτά γιατί νομίζω ότι όλοι θα πρέπει να γνωρίζουμε πόσο πρόχειρα έχει συναρμολογηθεί το J11 (ή τουλάχιστον κάποια J11), αλλά και να μάθουμε την αντιμετώπιση της εδώ Κεντρικής Αντιπροσωπείας (η οποία δεν κάνει τίποτα, εκτός βέβαια από το να παίρνει τα χρήματα κατά την πώληση). Ψαχνω να βρω τι άλλο θα πρέπει να κάνω και σε ποιον πρέπει να απευθυνθώ ώστε να επισκευαστεί στα πλαίσια της εγγύησης

Επισυνάπτω και φωτογραφίες από το πρόβλημα (στην πλευρά του συνοδηγού και για σύγκριση φωτογραφία απο την πλευρά του οδηγού)

H
      harskouf
    • RE: Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.

Ο χρήστης Maverick93 έγραψε:
      Εννοείται οτι δε γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση (στο κέντρο της Αθήνας ζω, έχουν δεί πολλά τα μάτια μου), το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε όμως, είναι να ασκήσουμε πίεση ώς πολίτες, για τη βελτίωση της αστυνόμευσης και της κατάστασης αποσύνθεσης που επικρατεί γενικά. Δε νομίζω οτι η κατοχή όπλου θα βελτίωνε τα πράγματα (Αναφέρθηκε πολύ σωστά το 'παράδειγμα' των Η.Π.Α.). Μπορεί μερικοί να νοιώθουν μια φαινομενική 'ασφάλεια' με το όπλο, αλλα αυτό δεν είναι λυση, το μεγάλο πρόβλημα της εγκληματικότητας θα παραμένει. Εκτός των άλλων είμαι σίγουρος οτι όλοι μας θα γνωρίζουμε μερικά άτομα, τα οποία δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να κρατήσουν όπλο στα χέρια τους...

+1

posted in Αντίλογος
      H
      harskouf
    • RE: Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.

Ο χρήστης kacey έγραψε:
      Με ενδιαφερει που τωρα πεφτουμε μονο 'εμεις' σαν τις μυγες, ενω τοτε θα επεφταν κ αυτοι σαν τις μυγες. Αν σου τυχει κατι αντιστοιχο, θα αλλαξεις γνωμη.

Αλήθεια αν, υποθετικό σενάριο, έμπαιναν στο σπίτι σου ληστές την ώρα που έλειπες και ήταν μέσα η οικογένειά σου (γυναίκα, παιδί κτλπ) και το παιδί σου έπαιρνε το όπλο του μπαμπά έριχνε μια στους ληστές σκότωνε έναν και οι ληστές μετά το σκότωναν. Εσύ θα ήσουν ευχαριστημένος γιατί τώρα και οι ληστές πέφτουν σαν τις μύγες;
      Και μην μου πεις ότι θα είχα κρύψει το όπλο, το παιδί δεν θα το έβρισκε κτλπ. Ξέρεις ότι αν έχεις όπλο στο σπίτι, το παιδί σίγουρα θα το βρει. Ούτε ότι το παιδί δεν θα πυροβολούσε. Το παιδί τον πατέρα θα αντέγραφε

posted in Αντίλογος
      H
      harskouf
    • RE: Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]

Ο χρήστης y.v έγραψε:
      Παρ ότι δεν διεκδικώ τίτλο πολιτισμενου και σοβαρού, θα απαντήσω με την εμπειρία που μου έχουν δώσει τα περισσότερα χρόνια πολλών από εδώ.
      Εγώ τίποτα...
      Ακομα είναι παιδιά και έχουν ενα δικαίωμα στην μαλακία...
      Θα κουναγα το κεφάλι μου, πιθανόν και να γέλαγα, γνωρίζοντας ότι αργα ή γρήγορα η ίδια ή ζωή θα τους διδάξει συμπεριφορά... Μερικες φορες και σκληρά!
      Ελάχιστοι γλυτώνουν

+1

posted in Περί αυτοκίνησης
      H
      harskouf
    • RE: Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]

Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:

οταν σπουδαζα στο UK, μπροστα μου ενας 'εξυπνος' πηγε να περασει τον δρομο σε σημειο χωρις διαβαση και τον χτυπησε ενα ταξι. δεν επαθε σπουδαια ζημια το αυτοκινητο αλλα εσπασε το παρμπριζ και ο πεζος (αποτι εμαθα αργοτερα) δεν ειχε σπασει τιποτα (απλα γρατζουνιες).

ο ταξιτζης κατεθεσε μυνηση (ειμουν μαρτυρας) διοτι ο πεζος δεν περασε απο διαβαση και ενω ειδε το ταξι τον εγραψε στα @@ του και συνεχισε το περπατημα. Εφαγε προστιμο νομιζω καπου στις 10.000 λιρες για την επισκευη του ταξι και το χασιμο των εργατοωρων του ταξιτζη.

Αυτη ειναι η πολιτισμενη αντιμετωπιση των 'ανευθυνων' πεζων, σε μια χωρα που κατα κορων σεβονται τον ΚΟΚ τους.

Και το καλυτερο? επειδη υπαρχουν παντου καμερες παρακολουθησης, δεν χρειαστηκε να παραστω στο δικαστηριο (υπηρχε βιντεο με το ατυχημα) και η ολη διαδικασια τελειωσε μεσα σε ενα μηνα. Βεβαια εξεταστηκε εαν ο ταξιτζης φρεναρε οπως ωφειλε,απλα ηταν πολυ κοντα ο πεζος και δεν προλαβε να σταματησει.

Δεν είπε κανείς ότι δεν πρέπει να τιμωρηθεί ο πεζός απο τα αρμόδια δικαστήρια γιατί πέρασε χωρίς να έχει προτεραιότητα. Όμως το ταξιτζής όταν τον είδε δεν πάτησε γκάζι αλλά φρένο προσπαθώντας να μην χτυπήσει τον πεζό. Ούτε πήγε να κάνει τον μάγκα επειδή αυτός κουβαλάει μέταλλο και ο πεζός είναι πιο αδύναμος. Ο ταξιτζής ΦΡΕΝΑΡΕ, σε αντίθεση με αυτά που γράφονται εδώ, οτι θα τρομάξουν το πεζό επιταχύνοντας, θα τους κάνουν να πηδάνε σαν κατσίκια γιατί δεν κάθονται να περιμένουν στη σειρά τους και άλλα τέτοια!
      Την τιμωρία την επέβαλαν τα δικαστήρια αφού εξέτασαν τι έχει συμβεί. Αυτή είναι η διαφορά της πολιτισμένης αντιμετώπισης.

posted in Περί αυτοκίνησης
      H
      harskouf
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ