Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
« Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΥΦΙΟΥ ΠΡΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
- προτιμαμε συνεργειο καθαρο και νοικοκυρεμενο.(δειχνει μερακι)
- προτιμαμε συνεργειο οπου ο ιδιοκτητης( μαστορας) να εχει τουλαχιστον αδεια τεχνητου αεριων καυσιμων.
- προτιμαμε συνεργειο οπου να δουλευει ο ιδιοκτητης (μαστορας) και τον αφηνουμε να κανει την δουλεια του.
- προτιμαμε συνεργειο που να δουλευει το πολυ 2 κιτ (μαρκες) συζηταμε την τιμη και ζηταμε ολα τα εξαρτηματα να ειναι τις ιδιας εταιριας και οχι Μ Α Ζ Ε Μ Α Τ Α.
- προτιμαμε συνεργειο που να ρυθμιζει ο ιδιοκτητης (μαστορας)
- προτιμαμε συνεργειο που να το βγαζει στο δρομο για ρυθμηση ο ιδιοκτητης (μστορας)
- αν ο ιδιοκτητης (μαστορας) μας προτεινη λαδοτυρι η οχι το σεβομαστε.
μετα το περας τις εργασιας το δοκιμαζουμε μονοι μας γιατι εμεις ξερουμε πως πηγενε.- αφου γινουν ολα αυτα παραλαμβανουμε το μανουαλ την εγγυηση τα πιστοποιητικα για το κτεο πληρονουμε παιρνουμε αποδειξη παντα δινουμε τα χερια .....και καλα χιλιομετρα.
- και φαρμακερο.
τωρα το καλοκαιρι αποφευγουμε να εγγαταστησουμε συστημα στον κυριο αντωνη γιατι ειναι ολη την ημερα πανω απο την θαλλασα και ντιρλα στα ουζα οποτε ..........δεν εκπληρει τους ορους.φιλικα
βαγγελης»
Βαγγελάκη μου, κατά το μάλλον και ήττον, συμφωνώ μαζί σου!. και δε είναι η πρώτη φορά!.
Μα να διορθώσω εκεί που κατά την γνώμη μου πάντοτες, χρήζετε διόρθωσης.
3) και εάν αυτός έχει 2 τεχνίτες 23 χρόνια μαζί του, που τους έχει εκπαιδεύσει?. Άλλο η επίβλεψη……
4) ένα κιτ μόνον χρησιμοποιώ, δεκάδες χρόνια τώρα. Την δουλειά μου την επιβάλω, δεν μου την επιβάλλουν!. Σε όποιον αρέσει δεν έχω ανάγκη. Σίγουρα σερβάρω και άλλες μάρκες.
7)εγώ δεν προτείνω, επιβάλω ‘λαδωτήρι’!.
10)!!!!!!!! Που να μην στο είχα πει….
ΔΕΝ φτιάχνω ΙΧ, δεν συναγωνίζομαι ψοφίμια που σκοτώνουν της τιμές, γίνανε πολλοί η πεινάλες, και βγάζει ο ένας το μάτι του άλλου, όπως και οι λαστιχάδες. Και πες ρε Βαγγέλη φίλε, με 650 στην Ν. Ιωνία, τι βάζει ο κερατάς?.
Όπως πάλι κάνεις λάθος!.... παρασκευή απόγευμα μέχρι δεύτερα πρωί επάνω στην θάλασσα!. 67 χρόνια φορτωμένος, να μην πηγαίνω στο εξοχικό μου? κλαψ κλαψ κλαψ……
Το Σάββατο είναι ημέρα sos, όχι δουλειάς. Μα και εκεί υπάρχει συνέχεια, υπολογιστής ανοικτός και παρακολουθώ 5 κάμερες, τον αναλυτή, το tester, και εκδίδω αποδείξεις από εκεί στο γραφείο μου…..
11) αυτό το έβαλα εγώ!. Ερωτάνε τον πελάτη για τι θέλει την μετατροπή. Τι χιλιόμετρα κάνει, πως θέλει να τα κάνει, για τον ρίχνουμε μέσα στον λάκκο των λεόντων, για λίγα ψωροευρώ?.
Ξέχασα όχι ούζο τσίπουρο………
Α.
Φιλε θα σπυ στειλω τσιπουρο 26 βαθμων απο παραγωγη μου (λιβαδι ολυμπου)