Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    L
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 9
    • Best 0
    • Groups 0

laura

@laura

0
    Profile views
    9
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

laura Unfollow Follow

Latest posts made by laura

• RE: :: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]

Ο χρήστης egobrain έγραψε:
      Η αληθεια ειναι οτι το module που εβαλε η Nokia για καμερα δεν ειναι και το καλυτερο
      αλλα οχι σε σημειο που να σε ... τρομοκρατει.
      Βγαζει κανονικες φωτογραφιες, εχει φλας και αρκετες σκηνες κλπ κλπ.
      Ουτε καλες ουτε κακες κατα την γνωμη μου.

Δεν το τσεκαρες στο καταστημα που πηγες ; Καμια macro καποια μακρυνη προχειρη
      ωστε να δεις αν σε ικανοποιει ;
      Στην αφη δεν εχω προβλημα, απλα η πιεση που απαιτει δεν γινεται με το κατω μερος
      του δακτυλου αλλα με την μυτη του.
      Αν το χειριστηκες νομιζω με καταλαβες.

Τωρα το να το πατας και να μην ανταποκρινεται μου φαινεται υπερβολικο.
      Δεν τον προσεξα, ισως φταει ο τροπος που το πατας.

Στα καταστηματα που εχω παει εχουν αυτα τα ψευτικα κινητα που απλα βλεπεις πως ειναι το κινητο. Ειδα στο youTube βιντεακια και διαβασα σχολια απο εδω και απο εκει και ηταν αρνητικα τα περισσοτερα σχολια.
      Χρησιμοποιω αρκετα τη φωτογραφικη στα κινητα και ηθελα μια καλη φωτογραφικη, δεν σου λεω επαγγελματικη, αλλα να μπορεις να βγαλεις φωτογραφιες ανα πασα στιγμη και να ειναι καλες.
      Το νοκια 6500 slide που ειχε βγαλει η νοκια πριν ενα χρονο περιπου το ειχες δει? και αυτο εχει 3,2 αναλυση και εχει καλουτσικες φωτο. Αν ειναι η φωτογραφικη του 5800 ειναι λιγο καλυτερη απο το 6500 θα το παρω αμεσως. Αλλα ποιος μπορει να μας το πει αυτο????? δεν ξερω.

posted in Αντίλογος
      L
      laura

Ο χρήστης egobrain έγραψε:
      Το Arena ειναι ανωτερο κατασκευαστικα.
      Το μενου του δεν μου φανηκε γρηγορο, οχι οτι του 5800 παει σφαιρα.

Καμερα και αναλυση οθονης καλυτερη στο arena,
      μεγεθος οθονης και τιμη , το 5800.

Ευχαριστώ για την απάντηση .
      Εχεις κάποιο απο αυτα τα 2? Εχεις δει φωτογραφίες απο το 5800? γιατι λένε οτι ειναι χάλια οι φωτογραφίες? ειμαι φανατική της Νοκια και τώρα που θέλω να πάρω ενα κινητό αφης εχω ακούσει για το 5800 οτι 'κολλάει', οτι δεν ανταποκρίνεται αμέσως στην αφη, οτι η κάμερα δεν ειναι καλη και αλλα. Εχω μπερδευτεί γιατι θέλω Nokia αλλα εχω τρομοκρατηθεί με αυτα που εχω διαβάσει. Δεν θελω να το πάρω και μετα να μην μπορώ να βγάλω φωτογραφίες ή να πατάω την οθόνη και να μην ανταποκρίνεται. Πήγα σε ενα κατάστημα με κίνητα και ο υπάλληλος εκεί ηταν κατηγορηματικός οτι το Νοκια είναι καλυτερο. δεν ξερω, μπερδευτηκα.
      Η τιμή δεν με απασχολεί γιατι με το συμβόλαιο θα δώσω ακριβως την ιδια διαφορά γι'αυτά τα 2.

posted in Αντίλογος
      L
      laura

Καλησπέρα
      Θελω να αγοράσω ενα κινητό αλλα εχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να πάρω. Εχει αγοράσει κανείς το Νοκια 5800 να μας πει εντυπώσεις απο την φωτογράφική μηχανή, ανάλυση οθόνης, αν γράφεις εύκολα μηνύματα, αν ανταποκρίνεται γρήγορα οταν το αγγίζεις ή αν κολλάει?
      Επισης και για το LG ARENA αν ξέρει κάποιος κάτι και μια σύγκριση ανάμεσα σε αυτά τα 2.

posted in Αντίλογος
      L
      laura
    • RE: ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
      H μόνη εναλλακτική διαδρομή για το Αθήνα - Γιάννενα, πέραν της κλασσικής από Αντίρριο κλπ, είναι αυτή που πρότεινε ο Ντρίφτης!
      Από Αθήνα φεύγεις προς Λαμία, όπου είναι πλέον μια χαρά ο δρόμος. Εκεί στρίβεις και ανεβαίνεις προς Δομοκό. Δεν περνάς μέσα από την Λαμία. Ο δρόμος μέχρι τον Δομοκο είναι μια χαρά. Μετά στενεύει για 10 χλμ περίπου κι εκεί μπορεί να καθυστερήσεις αν βρεις νταλίκα. Μόλις φτάσεις στην πεδιάδα, ανοίγει εκ νέου και είναι κυρίως ευθείες μέχρι την Καρδίτσα (αρχικά) και μετά από λίγο φτάνεις Τρίκαλα. Προσοχή εκεί στις πινακίδες, για να μην περάσεις από το κέντρο.
      Λίγο μετά τα Τρίκαλα (προσοχή στα μπλόκα) φτάνεις Καλαμπάκα. Ο δρόμος είναι καλός, λίγες στροφές γενικά. Μετά την Καλαμπάκα και μέχρι το χωριό Παναγιά όπου θα συναντήσεις την Εγνατία, είναι η πιο δύσκολη διαδρομή, καθώς γενικά κίνηση δεν έχει ιδιαίτερη, αλλά είναι ο παλιός δρόμος που φτάνει ως την Κατάρα (δεν την περνάς, στρίβεις πολύ νωρίτερα, στο χωριό Παναγιά) . Θέλεις περίπου 30 λεπτά ή και κάτι παραπάνω γι' αυτό, αναλόγως.

Μόλις φτάσεις στην Παναγιά και στην Εγνατία, θες το πολύ 30 λεπτά για να φτάσεις στον κόμβο των Ιωαννίνων...

Η συνολική διαδρομή πηγαίνοντας ήρεμα θα είναι γύρω στις 5.30 ώρες. Ίσως από κάτω να είναι λίγο πιο γρήγορα (λίγο πάνω από 5 ώρες..).. Η απόσταση είναι 450 χλμ από πάνω αν δεν κάνω λάθος και 430 χλμ από κάτω (εννοώ Αντίρριο κλπ...).

Το πιο ωραίο κομμάτι, είναι το Παναγιά - Μέτσοβο, όπου η φύση είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ το λιγότερο.
      Στάση για φαγητό - καφέ, προτείνω μεταξύ Καρδίτσας-Τρικάλων, όπου έχει ένα mall, γιατί γενικά δεν παίζουν πολλά σημεία πάνω στο δρόμο... Αν το δείτε τουριστικά εντελώς, σταματήστε σε κάποιο χωριό μετά την Καλαμπάκα, αλλά δεν ξέρω που να προτείνω.

Πριν 2 μηνες εκανα αυτη τη διαδρομη απο Μετσοβο και ηταν υπεροχα. Συμφωνω μαζι σου οτι η φυση ειναι το λιγοτερο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ .
      Παντως η εγνατια δεν ηταν ολη ετοιμη αλλα μονο ενα μικρο κομματι.

posted in Αντίλογος
      L
      laura
    • RE: Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?

Νομιζω οτι εισαι λιγο λαθος. Χωρις σχεση δεν μπορεις να συζητας για γαμο. Ετσι γενικα και αοριστα θα πουμε πολλα που δεν ισχυουν. Οταν βρισκομαστε σε μια σχεση και εχουμε αισθηματα τοτε αρχιζουμε να σκεφτομαστε διαφορετικα.
      Πρεπει πρωτα να βρεις μια κοπελα και αν ειναι ολα καλα θα αρχισεις να το σκεφτεσαι διαφορετικα. Θελω να πιστευω οτι οταν βρουμε τον καταλληλο ανθρωπο το καταλαβαινουμε και προσπαθουμε για τη σχεση.
      Δεν ξερω γιατι ολοι οι γαμοι που εχεις δει ειναι τοσο χαλια. Εχω αρκετους φιλους- φιλες παντρεμενους και ειναι μια χαρα (ηλικιες 30-35). Δεν νομιζω να ειναι ασχημο να ζεις με τον ανθρωπο που αγαπας και δεν νομιζω να αλλαζουν πολλα επειδη απλα παντρευτηκες. Αλλαζουν μονο οταν αδιαφορουμε για τον/ την συντροφο μας. Η δημιουργία της οικογενειας ειναι ο προορισμος αν οχι ολων τοτε πολλων ανθρωπων. Σιγουρα θα υπαρχουν περισσοτερες υποχρεωσεις αλλα ετσι ειναι η ζωη και μην ξεχνας οτι δεν θα εισαι για παντα νεος για να κανεις ολα αυτα που φοβασαι οτι θα σου λειψουν.
      Θα συμφωνησω μαζι σου οτι βλεπουμε πολλα διαζυγια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι επειδη εχουν ξεφυγει ολοι σημερα και δεν ξερουν τι θελουν θα πρεπει και εμεις να ακολουθησουμε ολους αυτους.
      Ειναι λοιπον καθαρα θεμα επιλογης. Τι θελεις απο την ζωη σου? αν ξερεις τι θελεις νομιζω οτι εχεις και την απαντηση στην ερωτηση σου .

posted in Αντίλογος
      L
      laura
    • RE: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Ξεκινησα το θεμα αυτο με τα ιδιωτικα σχολεια και συγκεκριμενα για τους καθηγητες και τελικά προεκυψε αλλο θεμα ασχετο που δεν κολλαει εδω.
      Αρχισα τη συζητηση αυτη γιατι θελω να διδαξω σε ιδιωτικο σχολειο και ηθελα να παρω πληροφοριες απο καθηγητες που διδασκουν. Οποιος εχει την καλη διαθεση μπορει να μας πει την εμπειρια του.

posted in Αντίλογος
      L
      laura

Γιατι ετσι? διακρινω μια απογοητευση ή ειναι ιδεα μου?

posted in Αντίλογος
      L
      laura
    • ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Καλησπέρα και χρόνια πολλα
      Υπάρχει κάποιος καθηγητής σε ιδιωτικό σχολείο να μας δώσει πληροφορίες πως είναι η ιδιωτική εκπαίδευση απο την πλευρά του εκπαιδευτικού ?
      Ευχαριστώ
      Λάουρα

posted in Αντίλογος
      L
      laura

Καλησπέρα και χρόνια πολλα
      Υπάρχει κάποιος καθηγητής σε ιδιωτικό σχολείο να μας δώσει πληροφορίες πως είναι η ιδιωτική εκπαίδευση απο την πλευρά του εκπαιδευτικού ?
      Ευχαριστώ
      Λάουρα

posted in Αντίλογος
      L
      laura
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ