-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Τελικα το Ε66 που πηρα απο επιδοτηση δεν με βολεψε καθολου και το εκανα ανταλαγη με ενα...........

... το οποιο κανει παρεα στο htc touch pro που ηδη εχω.
Τελικα once a wm user,always a wm userερρμμμ κοινη λογικη... ποιος θα επελεγε κατι χειροτερο?
WM μακραν τα ικανοτερα.... αν και τωρα που πηρε και ο Ποπολαρος καπου χασανε την αξια τους
-
: puke:
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Πανε απο την cosmote μια βολτα.Πήγα, πουρνό πουρνό. Μου το άλλαξαν αμέσως.
-
Μην ειν' το ιδιο μονο.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Τελικα once a wm user,always a wm user
Εγώ ξέρω μόνο το: Once you go mac, you never go back!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Εγώ ξέρω μόνο το: Once you go mac, you run to go back!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Εγώ ξέρω μόνο το: ***Once you go mac, you never ξαναgo mac ***!
-
Καλησπέρα,
το w660 μου ήρθε καιρός μετά από 2 χρόνια 'γεμάτης' χρήσης να δώσει τη σκυτάλη σε smartphone για να μπαίνω internet εύκολα (κυρίως).
Λέω να πάρω το Blackberry 8900 που μου έχει γυαλίσει. Κανείς με εμπειρία από Blackberry να πει μια γνώμη; Θα ήταν προτιμότερο ένα με WM μήπως; -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Καλησπέρα,το w660 μου ήρθε καιρός μετά από 2 χρόνια 'γεμάτης' χρήσης να δώσει τη σκυτάλη σε smartphone για να μπαίνω internet εύκολα (κυρίως).
Λέω να πάρω το Blackberry 8900 που μου έχει γυαλίσει. Κανείς με εμπειρία από Blackberry να πει μια γνώμη; Θα ήταν προτιμότερο ένα με WM μήπως;Ενα WM θα ηταν προτιμοτερο, αλλα καλυτερα παρε ενα iPhone 3GS.
....εγω το πα αυτο;;;; -
μου ήρθε αναβάθμιση μέσω Cosmote και τελικά πήρα....Bond....James Bond.....mobile phone.....
-
Η συμβίωσή μου με ένα παλιό Nokia E61 άρχισε από χθες και μπορώ να πω ότι με έχει ήδη κερδίσει. Το άτιμο, μπορεί να είναι τεράστιο αλλά είναι πάρα πολύ γρήγορο, τόσο που δεν περίμενα (Symbian 9.1), έχει καταπληκτική οθόνη που φαίνεται καθαρά κάτω από τον ήλιο, πολύ βολικό qwerty keyboard και ΤΕΡΑΣΤΙΑ αυτονομία (η μπαταρία είναι ήδη ενός έτους, τη φόρτισα χθες και δε λέει να πέσει ούτε μία μπάρα με αρκετή χρήση). Πιστεύω ότι βρήκα τον ιδανικό αντικαταστάτη του παλιού καλού Sony Ericsson Z770i που είχα. Μακάρι να ήταν το E61i με το πολυπλήκτρο αντί του joystick αλλά όχι ότι έχω πρόβλημα (είναι ενός έτους και είναι σαν καινούριο, καμία σχέση με τα K750i που στους έξι μήνες ήθελαν αντικατάσταση). Εν ολίγοις είμαι πολύ ευχαριστημένος!
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
μου ήρθε αναβάθμιση μέσω Cosmote και τελικά πήρα....Bond....James Bond.....mobile phone.....Τελικα πηρες τον James Bond η κινητο? Γιατι μπερδευτηκα...
-
κανα SE θα ειναι αν εχει σχεση με JB.
kotetsi, απο μπαταρια πως σου παει ;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
μου ήρθε αναβάθμιση μέσω Cosmote και τελικά πήρα....Bond....James Bond.....mobile phone.....
Τελικα πηρες τον James Bond η κινητο? Γιατι μπερδευτηκα...

-
Έγραψα και παραπάνω, δε λέει να ξεφορτιστεί! Έχει πέσει μόλις ένα νταμάκι από τα συνολικά επτά που έχει μετά από κάτι παραπάνω από 24 ώρες με γύρω στο μισάωρο ομιλία, λίγο net browsing μέσω WiFi, BT μόνιμα ανοιχτό για να συνδέεται στο αυτοκίνητο και κάτι sms. Προβλέπω ότι θα βγάζει πέντε ημέρες και η μπαταρία είναι ήδη ενός έτους! Δηλαδή όταν ήταν καινούρια πόσο αναμονή είχε;!
-
κανα SE θα ειναι αν εχει σχεση με JB.kotetsi, απο μπαταρια πως σου παει ;
είναι το SE C902......
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Έγραψα και παραπάνω, δε λέει να ξεφορτιστεί! Έχει πέσει μόλις ένα νταμάκι από τα συνολικά επτά που έχει μετά από κάτι παραπάνω από 24 ώρες με γύρω στο μισάωρο ομιλία, λίγο net browsing μέσω WiFi, BT μόνιμα ανοιχτό για να συνδέεται στο αυτοκίνητο και κάτι sms. Προβλέπω ότι θα βγάζει πέντε ημέρες και η μπαταρία είναι ήδη ενός έτους! Δηλαδή όταν ήταν καινούρια πόσο αναμονή είχε;!
καλά μην χαίρεσαι τόσο...θυμάσαι τι μου λεγες για το Κούκι. Ε κάπως έτσι πάει κ αυτό απλά κρατά λίγο παραπάνω στα 2 κουτάκια. Κρατάει μπόσικα εκεί. 5 μέρες δεν θα σου βγάλει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
-
Χμμμ, με προβληματίζεις... Βέβαια το Ε61 έχει διπλάσια χωρητικότητα μπαταρίας από το μπισκότο χωρίς να έχει πιο ενεργοβόρα χαρακτηριστικά (με εξαίρεση το WiFi, το οποίο όμως όταν δε χρησιμοποιείται είναι κλειστό). Επίσης, στο νετ βρήκα σχόλια κατόχων, οι οποίοι εκθειάζουν την αυτονομία του και το παρουσιάζουν σαν άξιο αντικαταστάτη του 6310i. Θα δείξει, στην τελική και τρεις ημέρες να κρατάει είναι πάρα πολύ καλά για παλιά μπαταρία και σίγουρα πολύ καλύτερα από τις περισσότερες συσκευές που είχα.
-
Το πρωτο κουτακι στα Nokia εχει μεγαλυτερη αντοχη των υπολοιπων.
Ισως και το τελευταιο επισης.Με 'γεια toyotaman !
-
Καλησπέρα
Θελω να αγοράσω ενα κινητό αλλα εχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να πάρω. Εχει αγοράσει κανείς το Νοκια 5800 να μας πει εντυπώσεις απο την φωτογράφική μηχανή, ανάλυση οθόνης, αν γράφεις εύκολα μηνύματα, αν ανταποκρίνεται γρήγορα οταν το αγγίζεις ή αν κολλάει?
Επισης και για το LG ARENA αν ξέρει κάποιος κάτι και μια σύγκριση ανάμεσα σε αυτά τα 2.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]