Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    G
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 38
    • Best 0
    • Groups 0

gont

@gont

0
    Profile views
    38
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

gont Unfollow Follow

Latest posts made by gont

• RE: AUDI Q5

Παιδια τα δυσαρεστα τα διαβασατε? Καλως ηρθαν τα τεκμηρια. www.protothema.gr σελιδα 27, 25,000 ευρώ ετήσιο εισόδημα τεκμήριο για τα 2000 κυβικά .εμ για αυτό ρίξαν τον φόρο. μια ζωη εκδίκηση..... 25,000 +20,000 για σπίτι χωρίς εξοχικό για να δούμε πόσοι θα δηλώνουν εισόδημα από 50.000 ευρώ και επάνω. γι αυτό βγάλανε το σδοε με τα λαπτοπ και σταματάνε τον κόσμο ταχα οτι είναι κλεμμένο..... οποιος εχει λίγο καλό όχημα μπαίνει στό δόκανο της εφορίας.
      Τι ειναι αυτα ρε με τους κομπλεξικους σκατογερους ειμαι 3 χρονια χωρις αμαξι και με βλεπω να βολευτω με κανα μικρο

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      G
      gont

Ενα φιλαρακι που δουλευει σε υψηλο ποστο ηρθε και μου σφυριξε οτι μετα τον αυγουστο θα καταργηθει τελειως το τελος ταξινομησης. Πληρωνουμε προστιμα στην ευρωπη ανω των 2 δις ετησιως εμεις και οι ισπανοι.Οσο οι πωλησεις των αμαξιων ηταν καλες συνεφερε να το πληρωνουμε γιατι ειχε κερδος το κρατος οικονομουσε απο τις μεγαλες πωλησεις.
      Τωρα που οι τραπεζες κοψαν τα δανεια τα πραγματα ειναι ασχημα...Υπαρχουν φοβοι οτι μπορει να τριπλασιαστουν τα τελη κυκλοφοριας για τα μεγαλα κυβικα και οι ασφαλειες και να μπει και τεκμηριο 8.000 με 10.000 ευρω αλλα εγω σκεφτομαι τελικα να παρω ενα μεγαλο σε κυβικα αμαξι τον αυγουστο που θα ναι παχιες οι μυγες, ο εχων υπομονη νικα.
      Καλα για τα μεταχειρισμενα ουτε κουβεντα κολασηηηη!

Ο παραυπουργος σας

G
      gont

Ο χρήστης coyote έγραψε:

Αυτή η πουτάνα η κρίση....

52 σε μία μέρα......

Αρε γέλια

Ποια?

υπήρχε ΄κρίση δηλαδή....
      ή όλοι κατάλαβαν ότι τα αμάξια ειναι υπερτιμημένα....

και αυτο που λες, αλλα παιζει να παρουν κανα μετρο αργοτερα και να κανουν ελεγχους που βρηκαν μερικοι τα χρηματα και πηραν αμαξια μιας και οι τραπεζες εδω και καιρο δεν δινουν δανεια αρα μερικοι που μπορει να ειναι και πολλοι... εχουν μαυρα λεφτα και ισως τους τσακωσουν..

G
      gont
    • RE: Τρόποι ενίσχυσης των φτωχών

Ο χρήστης thymios έγραψε:
      Τελικά απ την εποχή των Μαυτομιχαλέων και των Κουντουριώτηδων δεν έχουμε εξελιχθεί καθόλου...εμφύλιος παντού.

@gont
      Δε θα αρχίσω την ιδεολογική ανάλυση, γιατί το μυρίζομαι από τώρα οτι θα φτάσουμε σε αδιέξοδο και με χουν κουράσει αυτά...
      Λίγα λόγια μόνο...

Υπάρχουν άνθρωποι που πργματικά αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα...ίσως και λόγω μιας λάθος επιλογής στη ζωή τους, ίσως επειδή δεν τους πήγαν όλα όπως περίμεναν...να πεθάνοπυν στο δρόμο ή να φυλακιστούν για να μην..μολυνθεί η κοινωνία;; Εκτός κι αν γίνουν σαπούνια...

Δίχως καμία διάκριση, αναφέρεις χειμαρρωδώς Δημόσιο, Ευρώπη...Θεωρείς οτι οι φτωχοί αυτού του τόπου φταίνε για όλα;;

Πες μου σε παρακαλώ ποιά είναι η φορολογία των ποδοσφαιριστών και λοιπών επαγγελματιών αθλητών, των μεγαλοτραγουδιάριδων στις πίστες, ποιά είναι η φορολογία για τις επιχειρήσεις offshore που το ίδιο το σύστημα σε παροτρύνει να δημιουργήσεις...
      Πες μου ποιά η φορολογία για τα μεταφερμένα σε Βουλγαρία/Ρουμανία εργοστάσια και τους χιλιάδες ανέργους...
      Πες μου για τον Αναπτυξιακό νόμο, που παρακάμπτει σημαντικότατα άρθρα του Συντάγματος για να εξυπηρετηθού ποιοί;;Οι μελλοντικοί εργαζόμενοι;;
      Σε αντιπαράθεση με τους δασκαλάκους του λινκ που παρέθεσες, οι οποίου κλέβουν λεφτά με τα ιδιαίτερα, πες μου πόσα χιλιάρικα το χρόνο κερδίζεις, δημιουργώντας εικονικές ΕΠΕ, ΑΕ κτλ, που ουσιαστικά διοικείς μόνος...Αλλά γίνεται με τις ευλογίες του κράτους...

Στην κρίση αυτή όλοι την πλήρωσαν.
      Οι πλούσιοι με λιγότερα κέρδη, οι φτωχοί με την ίδια τους τη δουλειά...Διαλέγεις και παίρνεις

Οι ίδιοι οι 'έχοντες' δημιουργούν διάλυση του κοινωνικού ιστού που επικαλείσαι! Με τα παραπάνω και άλλα τόσα...

Και τέλος, ποιοί είναι οι Χλιδάνεργοι;;

αν θες να μιλας μονος σου καντο. αλλα στην ταμπακιερα που πρεπει οι πολιτικοι και οσοι ειναι στο δημοσιο και σπαταλουν το χρημα χωρις να παραγουν εργο να πηγαινουν φυλακη και να κατασχεται η περιουσια τους (καθως αυτοι ξοδευουν τα χρηματα των πλουσιων και φτωχων) και στο οτι δικαιοσυνη δεν υπαρχει στην ελλαδα δεν ειδα να κανεις καμια αναφορα. Οι πλουσιοι εχουν τα χρηματα στην γενευη και στο λονδινο,μπορουν να ζησουν ανετα εκει,δυστυχως το κεφαλαιο δεν μπορει να φορολογηθει.

posted in Αντίλογος
      G
      gont

Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
      Αφού το λέει ο άνθρωπος ρε, επανάσταση, γαλλική κι όλας

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙ ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

Ζήτω οι Γκα Γκά

ΖΉτω . Τα επειχηρήματα σας ρε που ειναι?

posted in Αντίλογος
      G
      gont

Ο χρήστης greo έγραψε:

Νομίζω είναι καλή ιδέα αυτη η έκτακτη φορολογία που έγινε/θα γίνει στα υψηλα εισοδήματα αλλά με την προυπόθεση τα λεφτά αυτα να πάνε στου ασθενέστερους οικονομικά.

τι λες ρε φιλε? να δουλευω εγω απο τις 7 το πρωι μεχρι τις 8 το βραδυ και να μου βαζει φορο επειδη ειμαι δουλευταρας, για να πληρωνει τους τεμπεληδες δημοσιους υπαλληλους και τους συνταξιουχους?
      επειδη υπαρχουν ασθενεστεροι τι παει να πει ασθενεστεροι θα τους ταιζουν και θα τους συντηρουν οι αλλοι μισοι οι οσοι εχουν καλυτερους μισθους?

εγω συμφωνω με την αποψη αυτου του μπλογκ τα λεει σωστα
      http://oshina-columbineflowers.blogspot ... _9290.html

Και επειδη εσυ εχεις αμαξι θα πληρωνω κι εγω φορους για τους κωλοδρομους σου για να ρυπαινεις το περιβαλλον μου; Κι επειδη εσυ εισαι πρεζακιας θα πληρωσω εγω για την επανενταξη σου στην κοινωνια; Κι επειδη διεπραξες εγκλημα θα πληρωνω εγω για την κωλοφυλακη σου; Κι επειδη εχεις εσυ παιδι στο δημοτικο εγω που δεν εχω παιδι θα πληρωνω τους κωλοδασκαλους του και τα κωλοσχολεια του; Κι επειδη εσυ εισαι αρρωστος εγω θα πληρωνω το κωλονοσοκομειο σου; Κι επειδη εσυ θες να δεις κρατικη τηλεοραση θα πληρωνω εγω την κωλοΕΡΤ σου; Κι επειδη θες να πιεις νερο και να'χεις ρευμα θα πληρωνω εγω την κωλοΕΥΔΑΠ και την κωλοΔΕΗ σου; Κι επειδη το παιδι σου θελει να σπουδασει θα πληρωνω εγω το κωλοπανεπιστημιο του;

Ονομαζεται 'κοινωνια', και καμια φορα οι ανθρωποι ζουνε σ'αυτη

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ....
      ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΖΟΥΓΚΛΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΩΝ 2500 ΕΥΡΩ ΜΙΚΤΑ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΠΑΡΧΟ ΜΕ ΑΜΥΘΥΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙ ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΤΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΘΩΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ. ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ, ΔΑΝΕΙΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΞΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗ.

ΦΟΡΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΧΛΙΔΑΝΕΡΓΩΝ, ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΥΓΕΝΩΝ ΜΕ 70% ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΑ

Tι φωναζεις ρε; Θα σε φοβηθουμε; Ή μηπως οι μαλακιες που λεει το μπλογκ που παραθεσες θα παψουν να ειναι μαλακιες;

Αποδέχομαι όλες τις απόψεις, και χαίρομαι να διαβάζω θεωρίες που διαφωνούν με όσα λέω, εφόσον αυτές βασίζονται σε έρευνα και χρησιμοποιούν αξιόπιστα επιχειρήματα, ειρωνίες εξυπνάδες και ψευτομαγκιές τις πετώ κατευθείαν στον κάλαθο των αχρήστων,την άποψη μου εκφράζω και έχω κάθε δικαίωμα αυτο δεν σημαίνει όμως πως θα κάτσω εδω να απαντώ στα άκυρα μηνύματα σας,σκοπός μου δεν είναι να γίνω μέλος του φόρουμ με τα πιο πολλά ποστ να γράφω ολημερίς π@π@ριες και να κρίνω τις απόψεις των άλλων για να φανώ ο πιο έξυπνος η δεν ξέρω και γω τι άλλο.

Μαλακίες η όχι στα @@ μου, εμένα με βρίσκουν σύμφωνο,μπορώ να παραθέσω άμέτρητα λίνκ μην κολλάτε στο μπλογκ που πόσταρα,τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς.

posted in Αντίλογος
      G
      gont
    • RE: Ερώτηση...

ΦιΛΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ττ
      Δευτερο το σιροκο
      Τριτο το μινι

G
      gont

Ο χρήστης skye έγραψε:

Νομίζω είναι καλή ιδέα αυτη η έκτακτη φορολογία που έγινε/θα γίνει στα υψηλα εισοδήματα αλλά με την προυπόθεση τα λεφτά αυτα να πάνε στου ασθενέστερους οικονομικά.

τι λες ρε φιλε? να δουλευω εγω απο τις 7 το πρωι μεχρι τις 8 το βραδυ και να μου βαζει φορο επειδη ειμαι δουλευταρας, για να πληρωνει τους τεμπεληδες δημοσιους υπαλληλους και τους συνταξιουχους?
      επειδη υπαρχουν ασθενεστεροι τι παει να πει ασθενεστεροι θα τους ταιζουν και θα τους συντηρουν οι αλλοι μισοι οι οσοι εχουν καλυτερους μισθους?

εγω συμφωνω με την αποψη αυτου του μπλογκ τα λεει σωστα
      http://oshina-columbineflowers.blogspot ... _9290.html

Και επειδη εσυ εχεις αμαξι θα πληρωνω κι εγω φορους για τους κωλοδρομους σου για να ρυπαινεις το περιβαλλον μου; Κι επειδη εσυ εισαι πρεζακιας θα πληρωσω εγω για την επανενταξη σου στην κοινωνια; Κι επειδη διεπραξες εγκλημα θα πληρωνω εγω για την κωλοφυλακη σου; Κι επειδη εχεις εσυ παιδι στο δημοτικο εγω που δεν εχω παιδι θα πληρωνω τους κωλοδασκαλους του και τα κωλοσχολεια του; Κι επειδη εσυ εισαι αρρωστος εγω θα πληρωνω το κωλονοσοκομειο σου; Κι επειδη εσυ θες να δεις κρατικη τηλεοραση θα πληρωνω εγω την κωλοΕΡΤ σου; Κι επειδη θες να πιεις νερο και να'χεις ρευμα θα πληρωνω εγω την κωλοΕΥΔΑΠ και την κωλοΔΕΗ σου; Κι επειδη το παιδι σου θελει να σπουδασει θα πληρωνω εγω το κωλοπανεπιστημιο του;

Ονομαζεται 'κοινωνια', και καμια φορα οι ανθρωποι ζουνε σ'αυτη

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ....
      ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΖΟΥΓΚΛΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΩΝ 2500 ΕΥΡΩ ΜΙΚΤΑ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΠΑΡΧΟ ΜΕ ΑΜΥΘΥΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΤΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΘΩΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ. ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ, ΔΑΝΕΙΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΞΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗ.

ΦΟΡΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΧΛΙΔΑΝΕΡΓΩΝ, ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΥΓΕΝΩΝ ΜΕ 70% ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΑ

posted in Αντίλογος
      G
      gont
    • RE: Alfa romeo,Lancia ,FIAT ποιο ειναι πιο αξιοπιστο.

κανενα απο τα 3,ειμαι καμμενος απο ιταλικα ολο ζημιες και πληρωνα σα π......

τα ιταλικα ειναι αυτοκινητα για τρελλαμενους μαζωχες με τα συνεργεια

G
      gont
    • RE: Ποιάν ομάδα υποστηρίζετε;

καμια

posted in Αντίλογος
      G
      gont
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ