Ευτυχώς πρόλαβα και παρέλαβα μετά απο 7 μήνες αναμονή... https://youtu.be/LzVjegYfe3c
Best posts made by tsoyis
-
RE: Ford Focus MK4
Latest posts made by tsoyis
-
@dimitriscsd said in Νέο Ford Focus MK4:
@tsoyis said in Νέο Ford Focus MK4:
Ευτυχώς πρόλαβα και παρέλαβα μετά απο 7 μήνες αναμονή... https://youtu.be/LzVjegYfe3c
Καλοτάξιδο, καλότυχο και μπράβο για την επιλογή του χρώματος! Ιδιαίτερα σπάνιο και από κοντά εντυπωσιακό!
Νασαι καλα Δημητρη σε ευχαριστω πολυ
-
-
tsoyis wrote:
Παιδιά έχετε κάποιο νεότερο εσείς με τις παραγγελίες σας? Εγώ με παραγελλία αρχές Φλεβάρη για Focus 1.0 mHEV ST-Line ρώτησα προχθές και ακόμα δεν έχει πάρει ημερομηνία κατασκευής..Διάβασα οτι το εργοστάσιο θα ανοίξει για μια βδομάδα τέλος του μήνα και μετά πάλι ξανακλείνει.
Κι εγώ στην ίδια κατάσταση με σένα είμαι. Ψάχνω ότι άρθρα μπορώ να εντοπίσω για το εργοστάσιο στο Saarlouis μπας και καταλάβω λίγο τι γίνεται. Η αρχική ενημέρωση που είχα από τον έμπορο πριν από καιρό είναι ότι η παραγωγή των mHEV θα αρχίσει πάλι το τρίτο τρίμηνο, από Ιούλιο. Έκτοτε, δεν είχα καμία παραπάνω πληροφόρηση.
Έχω σκοπό να ζητήσω επίσημα ενημέρωση από αντιπρόσωπο και εισαγωγέα. Αν μάθω κάτι παραπάνω θα σας ενημερώσω.
Καλησπέρα,το εργοστάσιο που κατασκευάζει τα Focus υποτίθετε ότι άνοιξε σήμερα...Έχετε κάποιο νεότερο σχετικά με τις παραγγελίες σας?Ημερομηνία κατασκευής κλπ???
-
tsoyis wrote:
Παιδιά έχετε κάποιο νεότερο εσείς με τις παραγγελίες σας? Εγώ με παραγελλία αρχές Φλεβάρη για Focus 1.0 mHEV ST-Line ρώτησα προχθές και ακόμα δεν έχει πάρει ημερομηνία κατασκευής..Διάβασα οτι το εργοστάσιο θα ανοίξει για μια βδομάδα τέλος του μήνα και μετά πάλι ξανακλείνει.
Κι εγώ στην ίδια κατάσταση με σένα είμαι. Ψάχνω ότι άρθρα μπορώ να εντοπίσω για το εργοστάσιο στο Saarlouis μπας και καταλάβω λίγο τι γίνεται. Η αρχική ενημέρωση που είχα από τον έμπορο πριν από καιρό είναι ότι η παραγωγή των mHEV θα αρχίσει πάλι το τρίτο τρίμηνο, από Ιούλιο. Έκτοτε, δεν είχα καμία παραπάνω πληροφόρηση.
Έχω σκοπό να ζητήσω επίσημα ενημέρωση από αντιπρόσωπο και εισαγωγέα. Αν μάθω κάτι παραπάνω θα σας ενημερώσω.
Και εγώ που ζήτησα επίσημη ενημέρωση δεν κέρδισα τπτ,απλά με πήρε ο έμπορος τον Μάρτη και μου είπε ότι Ιούλιο με Αύγουστο θα παραλάβω...Πριν ανακοινωθούν εκ νέου τα κλεισίματα του εργοστασίου... Λογικά αύριο ανοίγει το εργοστάσιο μέχρι την άλλη Τρίτη...Θα ξαναπάρω τον έμπορο τη Παρασκευή να ρωτήσω αν έχει πάρει ημερομηνία κατασκευής τουλάχιστον....Αν ξανακλείσει το εργοστάσιο την άλλη βδομάδα και δεν έχει πάρει ημερομηνία κατασκευής....κλάφτα...
-
tsoyis wrote:
Όταν έβαλες παραγγελια πόσο καιρό σου είπαν παράδοση;
Αν επιτρέπεται πόση προκαταβολή έδωσες;
3-4 μήνες...2000 προκαταβολη
-
-
Έχει περάσει ένας μήνας από την παραγγελία και ακόμα ημερομηνία κατασκευής δεν έχει πάρει... Το εργοστάσιο θα μείνει κλειστό όλο το Μάρτη στην καλύτερη...
-
tsoyis wrote:
Επίσης μετά απο επικοινωνία με τον αντιπρόσωπο,το focus μου ακόμα δεν έχει πάρει ημερομηνία κατασκευής ,με ημερομηνία παραγγελίας αρχές Φλεβάρη.
Ποια έκδοση έκανες παραγγελία; Καλά χιλιόμετρα και υγεία πάνω απο όλα.
Εμένα με παραγγελία 22 Ιανουαρίου πήρε ημερομηνία κατασκευής για 15 Μαρτίου αλλά εφόσον ισχύει ότι το εργοστάσιο είναι εκ νέου κλειστό, θα φανεί πότε θα υπάρξει φως στον ορίζοντα.
Focus mHEV 1.0 125 . Παραγγελία 8 Φλεβάρη,και ακόμα να πάρω ημερομηνία κατασκευής...Αν μείνει για 5 βδομάδες κλειστό όπως λένε οι ειδήσεις τότε κλάφτα...
-
Ειδοποίηση έβγαλε αμέσως όταν ξεκίνησα αλλά μέχρι εκεί...
-
Όταν πήγα να κάνω test drive το focus ο πωλητής ξέχασε να μου αφήσει το κλειδί και μόλις είχα απομακρυνθεί με πήρε τηλ και μου λεει,ξεχασα το κλειδί,απλά πρόσεξε μη σου σβήσει και ενεργοποίησε το auto start/stop..Ούτε έσβησε ο κινητήρας όυτε τπτ παρόλο που είχα απομακρυνθεί αρκετά μακρια απο το κλειδί..
Επίσης μετά απο επικοινωνία με τον αντιπρόσωπο,το focus μου ακόμα δεν έχει πάρει ημερομηνία κατασκευής ,με ημερομηνία παραγγελίας αρχές Φλεβάρη.