αυτοκινητο με γερμανικες πινακιδες που ειναι στην ελλαδα ξερουμε αν μπορει να βγαλει πινακιδες ιστορικου?
Latest posts made by tragos
-
RE: ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες
-
RE: Αστάθεια ρελαντί και σβήσιμο σε brava
οπου κ να βαλει την βιδα που λες το ρελαντι δεν θα φτιαξει. αλλου ειναι το προβλημα κ καλο ειναι να μην πειραχτει αυτη η βιδα.
εχω ολοκληρο αυτοκινητο για ανταλλακτικα αν χρειαστεις κατι μου λες.
τι μοτερ εχεις 14αρι ειναι? -
RE: πωλειται: 205/50 16 toyo proxes
τα δινω ενα 20αρικο παιδια να φυγουν αλλιως θα τα κανω γλαστρες! εχουν ψωμι ακομα!!
-
RE: εγκεφαλος σε swift του 2001
υπαρχει περιπτωση απο σπασμενη πορσελανη στον αισθητηρα λαμδα να καικε κατι?
Για να σας δωσω να καταλαβετε το αυτοκινητο τρακαρε μπροστα κ εμεινε ακινητο 9 μηνες. πριν λιγο καιρο το βαλαμε μπροστα αφου ειχα αλλαξει το καπακι του ντιστριπιτερ κ το ραουλο που εσπασε. δουλεβε μια χαρα αλλα ειχε σπασει ο αιαθητηρας λαμδα κ δουλεβε σωστα στο ρελαντι, δουλεβε σαν να μην εχει λαμδα αλλα απο χαζομαρα μου δεν τον ξεφυσωσα τελειως κ παιζει να βραχυκύκλωσαν τα καλωδια του.(εχει 4) φυσιολογικο δεν ειναι να εκαψε τον εγκεφαλο?
Το αυτοκινητο δεν θα παει στο συνεργειο θα το φτιαξω μονος μου οπως κ τα αλλα. εχω γνωσεις πανω στον χωρο αλλα οχι απο suzuki.
Το περιεργο ειναι οτι δουλεψε κανονικα το αυτοκινητο μετα την ακινησια αλλαξα το ψυγειο εβαλα παραφλου ζεσταθηκε εκανε εξαερωση δουλεψε το βεντιλατερ κ οταν το εσβησα μετα απο 5 λεπτα οταν πηγα να το ξαναβαλω νεκρωσαν ολα -
εγκεφαλος σε swift του 2001
εχουμε κ λεμε.
Suzuki swift του 2001 το ουγγαρεζικο που λεμε, στα καλα καθουμενα νεκρωσαν ολα. Δεν αναβει τιποτα μεσα στο καντραν δεν δεινει ρευμα δεν φερνει βενζινη αλλα μιζα βαραει κανονικα.
Επειδη ειμαι ετοιμος να αγορασω εγκεφαλο μπορει καποιος να μου πει τι αλλο μπορει να ειναι?
το συγκεκριμενο μοντελο ειναι πολυ σπανιο ειναι το τελευταιο facelift κ εβγενε μεχρι το 2003. απο οτι εχω δει δεν ειναι κ το πιο ευκολο να βρω εγκεφαλο για το συγκεκριμενο αμαξι.
ακουω γνωμες! ευχαριστω προκαταβολικα! -
RE: εγκεφαλος σε swift του 2001
εχουμε κ λεμε.
Suzuki swift του 2001 το ουγγαρεζικο που λεμε, στα καλα καθουμενα νεκρωσαν ολα. Δεν αναβει τιποτα μεσα στο καντραν δεν δεινει ρευμα δεν φερνει βενζινη αλλα μιζα βαραει κανονικα.
Επειδη ειμαι ετοιμος να αγορασω εγκεφαλο μπορει καποιος να μου πει τι αλλο μπορει να ειναι?
το συγκεκριμενο μοντελο ειναι πολυ σπανιο ειναι το τελευταιο facelift κ εβγενε μεχρι το 2003. απο οτι εχω δει δεν ειναι κ το πιο ευκολο να βρω εγκεφαλο για το συγκεκριμενο αμαξι.
ακουω γνωμες! ευχαριστω προκαταβολικα! -
RE: Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014
ρε παιδια ενα τετοιο θεαμα θα επρεπε να χτυπιουντε ολα τα καναλια για το πιο θα την παρει... απορω ωρες ωρες... κατα την γνωμη μου παλι ο Α θα την εχει απλα θα μας το πουνε 2 μερες πριν.
-
RE: toyo r1r 195/55/15
ειναι πανω στο αμαξι? να περασω αυριο αν δεν βρεχει να τα δω, με ενδιαφερουν.
-
RE: πωλειται: 205/50 16 toyo proxes
40ε παιδια! Να φυγουν !
http://www.car.gr/parts/view/3309415/ -
RE: Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Άποψη μου είναι, πως αφού ζητάς απόψεις σε αυτό το φόρουμ, ανέφερε αναλυτικά τι απαιτήσεις έχεις απ'το ελαστικό σου και με ποια κριτήρια προσανατολίζεσαι στο pc5, ειδάλλως δεν πιστεύω να σε βοηθήσουν οι απόψεις εδώ. (205/55/16 φοράει η μισή Ελλάδα )
Ευχαριστώ για τις γνώμες όλων
Έγραψα πριν 3-4 σελίδες τι ακριβώς ζητάω...θέλω ένα σχετικά σπορ λάστιχο (είχα μέχρι τώρα Michelin Pilot Exalto 2, σε ένα Golf V 1.4 TSI 140 hp). Αν έβγαιναν τα Sport Contact 5 στη διάσταση μου, θα έβαζα αυτά. Αλλά μια που δε βγαίνουν, κοιτάω και τα PC5 τα οποία αν και πιο 'άνετα' ελαστικά, έχουν εξαιρετικές επιδόσεις.
Η άλλη μου εναλλακτική είναι τα Michelin Pilot Sport 3. Και ίσως τελικά επικρατήσουν οι πιο σπορ ανησυχίες μου!σπορ επιδοσεις παντος δεν εχουν με την καμια τα pc5. ειναι για χαλαρη οδηγηση εχουν πολυ μαλακα πλαινα.