@andya3 said in πρόβλημα με ιμομπιλαιζερ:
@anneta said in πρόβλημα με ιμομπιλαιζερ:
@a-d-p said in πρόβλημα με ιμομπιλαιζερ:
Χθες μου ανέφερε ένας φίλος αντίστοιχο πρόβλημα σε Hyundai getz, το οποίο αγόρασε, πριν λίγες μέρες, μτχ από έναν απατεώνα
.
Φαντάζομαι έχεις δοκιμάσει και τα δύο κλειδιά, για να αποκλειστεί το πρόβλημα του κλειδιού.
Αυτός, αν κλείσει και ξανά ανοίξει τον διακόπτη, το διαβάζει το κλειδί. Ο ηλεκτρολόγος του είπε ότι θέλει καινούριο immobilizer, 150€ από Hyundai (μέχρι πρότινος είχε μόνο 50€)ναι εμένα άμα δε το ζεστάνω δε παίρνει με τπτ όσες φορές και αν κλείσω και ανοίξω το διακόπτη το λαμπάκι του ιμο αναμοσβηνει
Βγάλτο το immo. Πολλοί το κάνουν σε παλιά αυτοκίνητα που δεν έχουν φόβο κλοπής. Αν συνεχίσει έτσι, αργά ή γρήγορα θα έρθει η στιγμή που δεν θα παίρνει καθόλου μπροστά και θα πρέπει ν' αλλάξεις καντράν.
παιδιά τώρα διάβασα πιο καλά το μνμ που έγραψα μάλλον το έσβησα κατά λάθος . τους καλοκαιρινους μήνες δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα από μεσα Απρίλη μέχρι μέσα Οκτωβρίου όλα οκ το χειμώνα έχει μόνο το θέμα! δλδ ότι το ζεσταίνω με αερόθερμο στο εσωτερικό
του αυτοκινητου και μετά από κάνα τέταρτο παιρνει μπροστά και κατά τη διάρκεια όλης της μέρας να φανταστείτε ότι πάω για δουλειά σχολαω 3 όλα οκ πάω τις βόλτες μου όλα οκ το αργότερο που το έχω χρησιμοποιήσει είναι 1 το βράδυ πάλι οκ. το μετά είναι το θέμα που πέφτει η θερμοκρασία και έχει υπερβολική υγρασια δλδ εγώ που τους λέω μήπως έχει θέμα η κεραία του ιμο μη πάει και έχει πιάνει υγρασια και δε θέλουν να το δούνε είναι φυσιολογικό;