Καλησπέρα σε όλους στην παρέα του CC.
Δεν θα γράψω σεντόνι (μεγάλο) σχετικά με κάποιες απορίες μου.
-
περιμένουμε το Style 1.8, τον Σεπτέμβριο. Είμασταν τυχεροί και το βρήκαμε απο ακύρωση. Πιστεύω άρα πως δεν θα έχουμε κάποια καθυστέρηση. Εσείς τι λέτε?
-
σχετικά με την ρεζέρβα, που ανέφεραν κάποια μέλη απο εδω, επειδή και εγώ θα θέλω να προσθέσω σκέφτομαι να εκτυπώσω ( 3d print) τους πύρους για να κρατάνε την ρόδα πίσω σωστά πάνω απο τα καλώδια. Αν κάποιος που έχει το αυτοκίνητο, και ενδιαφέρετε να τους φτιάξουμε μαζί ας επικοινωνήσει. (εννοείται free of charge). Έτσι θεωρώ θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε και άλλα μέλη που θελουν να βάλουν ρεζέρβα με ασφάλεια.
-
Η παραγγελία έγινε απο toyota Πόλις εδω στην Θεσσαλονίκη και ο πωλητής πραγματικά ήταν εξαιρετικός. Για αργότερα όμως, εκτός της αντιπροσωπίας, έχετε να μου προτείνεται κάποιο καλό εξουσιοδοτημένο συνεργείο ώστε να έχω μια εναλλακτική?
-
τέλος, λόγω ερχομού του νέου μας μέλους, θέλουμε να βάλουμε και φιμέ πίσω. Έχετε επίσης να προτείνεται κάποιον? Να προτιμήσω την αντιπροσωπεία?
-
θα. εκτιμούσα επίσης να μου πείτε, οτιδήποτε άλλο θεωρείτε ότι καλό θα ήταν να γνώριζα εκ των υστέρων πριν πάρω το αυτοκίνητο.
Με εκτίμηση και πάντα ευγενικά,
Αλέξανδρος.