@nikmgks said in Toyota Yaris Cross:
@billm said in Toyota Yaris Cross:
@famas said in Toyota Yaris Cross:
Για Απρίλιο που περιμένει φίλος την απλή έκδοση, του είπαν ότι θα έρθει το face lift.
Εγώ που μίλησα με την αντιπροσωπεία και περιμένω παραλαβή τον Μάιο του '24, μου είπαν ότι θα παραλάβω ότι έχω παραγγείλει και πως τα νέα Yaris Cross Ελλάδα θα έρθουν από το καλοκαίρι '24 και μετά, όπως επίσης και ότι οι αλλαγές αφορούν μόνο τις 2 τελευταιές εκδόσεις, και οχι πχ Style που έχω παραγγείλει εγώ. Άλλοι έχουν αντίθετη γνώμη και έχουν ενημερωθεί ότι οι αλλαγές (στο εσωτερικό, οθόνες, κτλ) θα αφορούν όλες τις εκδόσεις και πως θα έρχονται οι νέες εκδόσεις σε όλους από κάποια στιγμή και μετά με παραλαβή μέσα στο '24. Ξέρει κανείς κάτι άλλο; Έχει ακούσει μία ακόμα διαφορετική άποψη από πωλητή, αντιπροσωπεία; Εμένα θα με ενδιέφερε να έχω τις αλλαγές του νέου μοντέλου 2024 και θέλω να δω τι θα γίνει, ή αν θα πρέπει να αλλάξω την παραγγελία όταν βγει (χωρίς να προτίθεμαι να περιμένω κι άλλους μήνες αν μου πουν κάτι τέτοιο).
Ακριβώς το ίδιο προβληματισμό έχω και εγώ με παραγγελία style hybrid 06/23 και παραλαβή 05/24
Έχεις ρωτήσει στην αντιπροσωπεία, και αν ναι τι σου είπαν εσένα; Πραγματικά ο καθένας λέει ότι να’ ναι, λες και δεν υπάρχει κάποια κεντρική ενημέρωση.