@fanis75 said in Αγορά μεταχειρισμένου-έλεγχος-tips-έμπορος-ιδιώτης:
@doccar said in Αγορά μεταχειρισμένου-έλεγχος-tips-έμπορος-ιδιώτης:
Αναζητώ να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο χρονολογίας 2012 και έπειτα , ιδανικά 2014, είτε παλιό εκθεσιακό και έχω κάποιες ερωτήσεις.
- Τι πρέπει να προσέξω από εναν ιδιώτη και τι από εναν έμπορο ;
- Τι έγγραφα πρέπει να έχουν σίγουρα και οι δύο για να διαπιστώσω την εγκυρότητα του αυτοκινήτου; ( βιβλίο service, ΚΤΕΟ, άδεια κυκλοφορίας ; )
- Μπορώ να αγοράσω με γραμμάτια από ιδιώτη και τι έγγραφα τραπέζης και άλλα είναι απαραίτητα για πλήρη κάλυψη ;
- Έλεγχος σε φανοποιείο ή σε αντιπροσωπεία ;
4α. Θα φανεί στον έλεγχο πχ αν θέλει αλλαγή το δισκόφρενο ή το σασμαν ή απλά είναι οτι βγάλει το αυτοκίνητο ανάλογα την κατάσταση του ;- Επί της ουσίας θέλω ένα αυτοκίνητο ασφαλές και πλήρως αξιόπιστο , καθώς το χρειάζομαι για μετακινήσεις στην δουλειά μου και κατόπιν εφημερίων, για 5 έτη και ύστερα να προβώ στην αγορά καινούριου. Κατα επέκταση όχι να αναγκαστώ με τις πρώτες μισθοδοσίες να καλύπτω τα σπασμένα.
- Υπάρχουν κάποιες μάρκες που να κινηθώ πχ citroen C3, pegueot 208, renault clio, ford fiesta, chevrolet aveo etc ;
Καλώς ήρθες καταρχάς. Μερικές απαντήσεις τώρα, από προσωπική εμπειρία....σίγουρα θα σου απαντήσουν και άλλοι συμφορουμίτες:
Τα ίδια πρέπει να προσέξεις. Να είναι σωστά τα χαρτιά (η άδεια δηλαδή), να είναι αληθινά τα χιλιόμετρα, να μην είναι κλεμμένο, χτυπημένο κλπ.
Την άδεια, ΚΤΕΟ και το βιβλίο σέρβις. Αυτά δεν σου εγγυόνται ότι ειναι όλα ΟΚ, αλλά σίγουρα η έλελιψή τους δεν είναι θετικό σημάδι.
Απο ιδιώτη όχι δεν μπορείς με γραμμάτια. Θα πρέπει να πάρεις δάνειο από την τράπεζα.
Σε συνεργείο που εμπιστεύεσαι και εαν γίνεται που να γνωρίζει και την συγκεκριμένη μάρκα. Αλλιώς σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της μάρκας που κοιτάς.
4α. Εαν ο μάστορας είναι καλός, κάποια πράγματα φαίνονται, εαν είναι στο τέλος της ζωής τους (π.χ. συμπλέκτης, φρένα, κλπ.). Αλλά δυσκολά να σου πει κάτι για την μηχανή εκτός εαν έχει σοβαρό πρόβλημα.
Ζητάς κάτι δύσκολο, εφόσον κοιτάς αυτοκίνητα 9 έως 11 ετών. Πολλή προσοχή, ειδικά στις μάντρες, αφού η αγορά έχει γεμίσει με μεταχειρισμένα εισαγωγής με πάρα πολλά χιλιότμερα τα οποία φυσικά και είναι γυρισμένα. Η καλύτερη λύση είναι να πάρει ελληνικό αμάξι από ιδιώτη ή αξιόπιστο έμπορο και φυσικά πολύ καλός έλεγχος. Τίποτα δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι το αυτοκίνητο δεν θα βγάλει ζημιές, αλλά εδώ πας με πιθανότητες - να μειώσεις τις πιθανότητες σοβαρής βλάβης όσο μπορείς.
Το βασικό είναι να είναι σε καλή κατάσταση, σωστό αμάξι και ελεγμένο. Τώρα τι αμάξι θα πάρεις έχει σχέση με τις ανάγκες σου και κυρίως με το πόσα χρήματα θες να διαθέσεις.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μπήκες στο κόπο να απαντήσεις, ασχοληθείς και κατατοπίσεις. Το εκτιμώ πολύ αλήθεια, και για τις τόσο αναλυτικές πληροφορίες. Να είσαι καλά. σ.σ. αυτό με τις μάντρες και τα γυρισμένα χιλιόμετρα το έχω ήδη αντιληφθεί με μια μικρή έστω διαδυκτιακή αναζήτηση και λοιπή αναζήτηση, με μεγάλη μου λύπη.
Ακριβώς επειδή παρατηρώ πανάκριβες τιμές στα αυτοκίνητα 8 ετίας, λέω μήπως πάω σε 9-11 ετών.
Πιο παλιά, θεωρώ αρχικά ότι είναι υποδεέστερα σε ασφάλεια και μακροπρόθεσμα δεν αξίζουν κόστος συντήρησης τους και αργότερα το ενδεχόμενο μεταπώλησής τους.