Καλησπέρα από Θεσσαλονίκη. Έχω ένα kia xceed που πίσω έχει μαμα φιμε τζάμια μετρημένα 30% αλλά σίγουρα θέλει αντιηλιακές μεμβράνες. Έχοντας πλέον πάρει την απόφαση για να βάλω αντηλιακές μεμβράνες και έχοντας βρει και 2-3 μαγαζιά που θα μου κάνουν τη δουλειά, αλλά δέχομαι και προτάσεις φυσικά, έχω κολλήσει στο τι απόχρωση θα βάλω. Τι ποσοστό σκουρότητας να βάλω στα μπροστά τζάμια για επιτύχω όσο το δυνατόν ομοιομορφία με τα πίσω τζάμια? Στο παρμπρίζ είναι άνετο το 70% ή καλύτερα 80%? Για το πίσω παρμπρίζ οι απόψεις από τα μαστόρια διυστανται. Άλλοι λένε βάλε κανονικά και άλλοι λένε μην βάζεις γιατί δεν θα έχεις τόσο ζεστή από πίσω , αλλά και το βασικότερο αν γίνει κάποιο θέμα και χρειαστεί να τις βγάλεις μπορεί να ξηλωθεί η αντίσταση και μετά θέλει αλλαγή παρμπρίζ. Με 50% στα μπροστά τζάμια πλησιάζει από έξω η σκουρότητα με τα πίσω ή πάμε στο 35% όπου μπορεί να έχουμε πρόβλημα ορατότητας το βράδυ? Ο ένας που βάζει xpel xr plus στα 320, τέσσερα παράθυρα και παρπριζ μπροστά, λέει βάλε 35% παράθυρα και 70% παρπριζ και είσαι μια χαρά και χωρίς θέμα με αστυνομίες γιατί βάζει και σε περιπολικά. Ο άλλος που βάζει global στα 300 με όλα τα παραθυρα και τα δύο παρπριζ, μάλλον armolan είναι από το κουτί που είδα, λέει βάλε 80% παντού ή αν θέλεις το πολύ πολύ 50% στα μπροστά παράθυρα. Ρώτησα ιδιωτικό κτεο και δεν βγάζω άκρη ποιο είναι το επιτρεπόμενο για μπροστά. Η απάντηση του ήταν σαν να πήρα σε δημόσιο, μην βάζεις τίποτα μπροστά ή μόνο διάφανο. Κοινώς δεν μπορώ να καταλάβω τι να βάλω. Μια βοήθεια, αν έχει και κάποιος το ίδιο αμάξι θα ήταν υπερπολύτιμη. Συγνώμη για το μακροσκελές μύνημα.